DeletedUser
Da, si pentru asta meritati respect
Da, si pentru asta meritati respect
Georgeta si Norris nu ati invatat nimic din L9 si pe unde ati mai jucat si ramin la parerea ca asa veti fi mereu niste personaje cu vederea scurta si mentalitate limitata pe triburile.ro,voi ca oameni in spatele calculatorului sunteti destul de OK dar pe joc niciodata nu veti reusi sa iesiti din obiceiurile voaste ciudate.Poate ati incercat si voi sa faceti ce au reusit altii dar aici cu oameni cu foarte multa experienta pe triburi nu ati avut nici 1% sanse de reusita poate pe alte lumi veti avea sanse.
Eu unu stiam cu o saptamina inainte sa se sterga contul tau georgeta ca nu vei mai juca ptr ca asa ai procedat si alta data si asa vei face mereu,
Ovi nu are rost sa iti tocesti neuronii cu oameni care sunt limitati pe un joc de strategie gen triburile ptr ca niciodata nu o sa inteleaga mesajul.
Eu m-am adresat celor care au capacitatea sa perceapa ca jocul a fost joc, ca acesta ramane in urma, iar mai departe ca si oameni, sa actionam fara resentimente.
ce trist ...
Niste razboaie castigate nu mai pe interventia "prietenilor" sus pusi ))
fara de glorie ...
trist ...
Gresit.
Corect este; " Niste razboaie castigate numai datorita lasitatii unora care se dadeau mari jucatori"
"fara de glorie ... =Gresit
Corect= cu glorie si cu cap . Am avut buni strategi care au stiut unde, cum si de ce sa atacam unele zone.
trist ...=corect
Da, e trist ca datorita "fugii" nu avem cu cine sa ne mai distram
Vorba ceea; fuga e rusinoasa dar sanatoasa