Razboaiele lumii 4

stef04

Dupa cum spune si titlul aici se doreste a se vorbi despre razboaiele lumii 4.Nu am specificat din titlu cine contra cine, caci la cat de schimbatoare e harta lumii 4 te miri ce mai apare nou :)

Sa incepem cu cel mai maricel din cele doua razboaie,care pana nu de mult arata putin altfel.
Deci ftw cu aliatii YKZ si ~KRT~ plus familia GTC-Master impotriva Armadei cu academiile:

Voi incepe statistica din data de 6 ianuarie deoarece doar din aceasta data s-a alaturat ftw la razboi impotriva Armadei ( pentru cei ce nu stiu)

Side 1:
Tribes: ftw YKZ ~KRT~ =GTC= GTC-A NOVA Master
Players:

Side 2:
Tribes: Armada 1 8 7 ~V~
Players:

Timeframe: 06/01/2010 00:00:00la15/01/2010 07:33:08

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 1,130
Tabăra 2: 412
Diferență: 718

image.php


Veti spune ca e diferenta mare intre 7 triburi contra 3.
Dar sa-mi laud si eu putin tribuletul meu iubit,si anume ftw,cu celelalte doua triburi mici si infratite adica YKZ si ~KRT~:

Side 1:
Tribes: ftw YKZ ~KRT~
Players:

Side 2:
Tribes: Armada 1 8 7 ~V~
Players:

Timeframe: 06/01/2010 00:00:00la15/01/2010 07:33:08

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 1,024
Tabăra 2: 374
Diferență: 650

image.php


Inca un razboi pe aceasta lume este cel dintre Armada cu academiie,impreuna cu raflo contra Master = GTC

Side 1:
Tribes: Master Mast3r GTC-A =GTC=
Players:

Side 2:
Tribes: Armada 1 8 7 ~V~ Raflo
Players:

Timeframe: Ultimele 3 luni

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 677
Tabăra 2: 1,107
Diferență: 430

image.phpDe razboiul acesta nu stiu multe deci nu ma pot pronunta.
 
Ultima editare de un moderator:

cgal

Master nu au razboi serios cu Armada, satele pierdute de ei sunt de la un cont din mijlocul Armada care si-a cedat satele. Ei lupta cu Raflo. Statisticile nu sunt foarte elocvente pentru ca in ultimele 2-3 luni de zile au fost (si vor fi pe viitor) multe mutari de jucatori dintr-un trib in altul care au dat statistica peste cap. Spre diferenta de multi jucatori mari care stau la caldurica si schimba tribul imediat ce-s amenintati cu razboiul mai exista si jucatori care prefera sa schimbe tribul si sa piarda jumate din sate doar ca sa fie alturi de oameni cu care se inteleg mai bine. Din cauza asta si statistica Master vs Armada si Master vs Raflo e data peste cap. Elocvent ar fi de urmarit modul in care se modifica granitele si modul in care evolueaza relatiile diplomatice dintre triburi.
 

stef04

Eu am pus statisticile sa putem incepe discutiile despre aceasta tema :)
Multumesc de completari cgal.Voi incerca cand am timp sa fac niste harti sa vedem cum se prezinta situatia la granita.
 

DeletedUser5970

Evident statistica Master vs Raflo si compania nu ar putea incanta niciun membru Master insa, atata timp cat ne-am permis luxul sa primim alaturi de noi, fosti membrii DEF (4 fun mai recent), membri care erau si inca mai sunt situati in inima Raflo (fostii lor colegi, dovedind ca ultimii 2 ani, in care au fost in acelasi trib, nu au insemnat nimic si ii ataca miseleste), putem afirma cu mana pe inima ca, mai dam inca 500 de sate celor din Raflo, drept multumire ca ne-au dat ocazia sa avem alaturi mareti si, cel mai important, onorabili, jucatori, precum: expurtucontabil, mario2k, tack35, aniska.

Nu stiu cate triburi ar fi preferat sa recruteze oameni din tribul cu care au dus un razboi, timp indelungat... sa ii recruteze si sa ii apere impotriva (culmea) fostilor lor colegi dar un lucru este cert - Master intotdeauna o sa prefere oameni in defavoarea satelor.

In felul in care decurg lucrurile: Raflo innobileaza sate Master (cu o ferma in ele, in cazul fericit), situate la sute de ore departare de nucleul tribului pe care il reprezint, dar, pe frontul cu adevarat important si anume granita, Master recupereaza din pierderile avute in nord, spargand apararea Raflo, balanta o sa se schimbe in timp.

Tin sa le urez si aici un calduros bun venit jucatorilor din 4 fun/divin si sa le garantez din nou, toata sustinerea noilor colegi.

Felicitari stef04 pentru acest topic.

-Be A Master Forever-
 

cgal

Jucatorii cu caracter si consecventi in jocul asta vor ajunge sa lupte impreuna in viitor chiar daca in trecut au fost dusmani, probabil e singura varianta sa cureti L4 de multi paraziti :D.
 

DeletedUser16319

Side 1:
Tribes: Armada ~V~ 1 8 7 Raflo
Players:

Side 2:
Tribes: ftw YKZ Master =GTC= GTC-A ~KRT~ 4 FUN
Players:

Timeframe: Ultimele 3 luni

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 4,794
Tabăra 2: 2,420
Diferență: 2,374

image.php


Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 48,128,826
Tabăra 2: 24,516,647
Diferență: 23,612,179

image.php
 

stef04

Nenea gboss.Nu baga ftw in statistica de 3 luni pt ca pana acum o saptamana si un pic am fost aliati.Si conturi Armada innobilau din YKZ fara greturi,desi daca cineva din ftw lua un sat armada,cedat de un jucator ne sareati in cap.
 

DeletedUser16319

tanti stef , ori bagi statistici cum trebuiesc ...ori lasate de moderat sau de postat!!!

Atentie la limbaj.
Moderatorul Lumii 4 sunt eu.
 
Ultima editare de un moderator:

stef04

Nenea gbos,eu am bagat statistici cu cu razboaie care chiar exista.In plus NU moderez forumul lumii 4 ci doar cel de pe lumea 7.Aici sunt un simplu jucator ca si tine.
 

stef04

Probabil se referea la sfatul lui de a ma lasa de moderat.
In fine... deja deviem de la subiect.
Si cum ziceam,harta lumi 4 e asa de schimbatoare de te mira ce mai apare de la o zi la alta.
Acum imi pare rau ca am cobit.
Cica un razboi castigat e atunci cand cuceresti cele mai multe sate si celalalt trib iti cere pace.Nu?Adica poate asa ar zice definitia un copil ce joaca triburile.Si orcine i-ar da dreptate.
Dar de fapt,nu atunci castigi cand obti ce ai dorit?Si daca nu doresti sate ci altceva,conteaza cate sate ai pierdut?
 

burg00a

saracul , moderatorul lumiii 4 e el, mare...moderator, altceva ? cenzureaza, cenzureaza, sterge pana te doare mana
 

DeletedUser5970

mafia11chat = burg00a. Sper sa se sesizeze cineva, tot vorbea cgal mai in spate de exterminarea parazitilor
 

ValyDLR

5.2.Crearea altor conturi pentru a scapa de inchiderea contului este interzisa si se sanctioneaza cu inchiderea conturilor respective.

Aviz amatorilor!

@imperiul moldav: Nu l-am trimis eu in vacanta. Pedeapsa lui a fost de 5 puncte, nu sunt eu vinovat ca el mai avea 5 si a facut cumul.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser8266

Nu ca ii tin partea lui mafiachat :))) da am eu impresia sau la trimis in vacanta degeaba?
 

stef04

Din punctul meu de vedere,desi ma doare sa o spun,tribul ftw a pierdut acest razboi contrar celor ce arata statiscile.De ce a pierdut?Pai pentru un tirb ce isi dorea a fii cel mai unit... s-a destramat.Daca unii din colegi au ales sa plece in tribul ce il atacam,si daca tribul ce il atacam isi dorea de mult sa ii recruteze pe acei colegi,cine a castigat de fapt?Nu ftw,caci i-a pierdut.Deci...
Sa-mi fie invatatura de minte ca un razboi nu se castiga doar prin lupta.
 

cheloo29

Jucatorii cu caracter si consecventi in jocul asta vor ajunge sa lupte impreuna in viitor chiar daca in trecut au fost dusmani, probabil e singura varianta sa cureti L4 de multi paraziti :D.
cgal ma jignesti cand spui paraziti eu fiind parazitul29 un m mare parazit mai stii cand faceai misto de mine pana cand am inceput sa fac eu misto de voi tovarashu sebbastianoqw sa nu uiti de el si mai era unul dar m-a lasat pe mine memoria saa revenim la razboi de ce lupta armada impotriva la ftw din ce vad eu cati-va din ftw deja si-au luiat zborul in armada
si yakuza are alianta cu gtc? doamne in ce hal s-a ajuns pe lumea 4 =))
 

DeletedUser32005

ia uite pe gtc ce faci voi astia din gtc? si vorbeste si ala din master sa nu adoarma, bai copii pai se poate in halul asta chiar asa? ce facem noi aici? venim, noi astia paraziti peste voi acasa
 

DeletedUser32005

mafia11chat = burg00a. Sper sa se sesizeze cineva, tot vorbea cgal mai in spate de exterminarea parazitilor

moderatorule, vezi ce faci da? verifica mai intai ca mafia11chat nu joaca pe l 4 dar burg00a da, o sa faca burg00a o sesizare in privinta ta pe aceasta ordine de idei, cum iti permiti sa dai ban pe userul burg00a ? explica-te........mai discutam cu alta ocazie doar, rabdare6.3. Toate reclamatiile sau criticile in legatura cu activitatea moderatorilor sau a adminilor de pe forum sau din joc (incluzand aici sanctiunile primite) se vor face numai prin sistemul intern de suport. Orice incercare de a deschide o discutie pe aceasta tema pe forum va fi considerata infractiune si pedepsita cu un avertisment iar tema va fi inchisa/stearsa .

Asta in caz ca ai uitat regulamentul.
 
Ultima editare de un moderator:
Sus