Razboaiele lumii

• Autor subiect DeletedUser42199
  • Data de început

DeletedUser42927

Pai e clar ca, castiga Time, daca s-ar bate ,pentru ca in HV sunt adunaturi de peste tot , si numa fosti "ibidemi" se lauda cu nimic .Si se lauda pe forumuri cum au facut si pe 32 si sunt cu gura mare pe toate temele cu autolaude .

Si inca ceva asta tema e denumita :
Razboaiele lumii

Nu razboi HV si Time

Plus ca daca te uiti pe harta uni sunt pe o parte de harta , ceilati pe celata parte de harta si mai au de mancat pana ajung macar sa isi de a spionaje macar , asa ca prietene "fugi cu cercu"

Cum ne laudam?Aratam rapoarte ca altii?

DeletedUser9858

Pai eu nu ,vad pe nimeni din Time sa faca teme pe foruml extern cu "razboi" cand triburile sunt pe partile opuse de harta.
Si ati mai avut voi start la fel si ati incarcat forumul X face nu stiu ce , y face nu stiu ce iar apoi ati disparut la fel de repede cum ati urcat din fuziuni

DeletedUser9858

Singura frustrata esti tu, iar ai aparut sa comentezi :rolleyes:.
Dute la farmvile, poate acolo reusesti sa faci ceva;)

DeletedUser

Cei cu voi mai? Mergeti si faceti ceva util,nu va tot barbieriti pe o lume cu setari de miner,e vai si amar de capul vostru :))

DeletedUser38225

Pai e clar ca, castiga Time, daca s-ar bate ,pentru ca in HV sunt adunaturi de peste tot , si numa fosti "ibidemi" se lauda cu nimic .Si se lauda pe forumuri cum au facut si pe 32 si sunt cu gura mare pe toate temele cu autolaude .

Si inca ceva asta tema e denumita :
Razboaiele lumii

Nu razboi HV si Time

Plus ca daca te uiti pe harta uni sunt pe o parte de harta , ceilati pe celata parte de harta si mai au de mancat pana ajung macar sa isi de a spionaje macar , asa ca prietene "fugi cu cercu"

Cred ca gresesti lumile si lasi ura sa iti intunece judecata. Dragul meu coleg de forum, da-mi, te rog, voie sa iti explic un lucru sau doua:

- in primul rand, topicul se numeste "Razboaiele lumii", deci nu se specifica in mod clar, despre ce razboaie sa se vorbeasca ( fie ele de actualitate, trecute, viitoare sau imposibile) , asa ca H.V vs Time era o tema de discutie la fel de buna ca oricare alta;

- in al doilea rand, te-ai legat de cei care au jucat in ibidem, as vrea sa stiu si eu, mai nou daca joci intr-un trib anume trebuie sa fii primit cu pietre si topoare, fiindca ce? fiindca ai jucat in ibidem ? sau inseamna ca vor repeta aceasi figura, doar fiindca pe o anumita lume, au avut un insucces, inseamna ca acei jucatori vor avea insuccese pe fiecare lume ? Daca nu stii, iti spun eu din experienta altora: succesul de pe o lume, nu il intalnesti pe alta si invers. Insuccesul de pe o lume nu il intalnesti pe fiecare lume.

- in ultimu rand (chiar nu vreau sa intru in polemici cu tine ) sa fim clari, dar clari de tot, ultima oara cand m-am uitat pe harta era H.V , nu ibidem, deasemenea "adunatura" aia de jucatori, nu au jignit pe nimeni pe extern, nu s-au "dat in barci" ( ca sa folosesc expresii pe intelesul tau), iar daca au postat ceva, au postat in limita decentei si intr-un spirit competitiv.In acea "adunatura" de jucatori, eu am regasit niste jucatori buni si activi si mai mult decat atat , niste oameni deosebiti cu care poti face treaba ( cred ca momentan pe harta se reflecta macar atata lucru) , asa ca o sa te rog sa o lasi mai moale cu impresiile despre ei si aruncatu cu noroi. Nu cred ca ti-ai castigat acest drept si ma indoiesc ca il vei castiga vreodata.

Daca simti o frustrare pt ce ai patit pe o lume anterioara, bea o bere rece si aduti aminte ca e un joc si incearca sa depasesti momentu , un mic sfat amical. ;)

Cat despre restu triburilor si membrilor participanti la forum, le doresc tuturor spor in continuare.

DeletedUser42487

Ultima data cand am verificat, aveam dreptul de a posta aici fara sa-ti cer voie.
La fel ultima data cand am verificat, eu si "fostii Ibidem" inca suntem pe harta, inca avem colegi care ne urmeaza si care cred in noi si ne sunt alaturi.
Tu?
Cum stai?

Tot singur in intuneric si-ti rozi unghiile de invidie?

DeletedUser9858

Citeste mai bine Cataline am ce a scris domnisoara pe forum(si cei din adunatura) ,si cu restu celor de acolo inainte sa deschizi gura aiurea.
Dar daca tot te ai simtit asa de lezat, de comentariile mele iti raspund si tie, nu te mai baga ca musca in seama cand nu e cazul :rolleyes:, sunt destui bagatori in seama ,deja care se umfla ca baloanele pe aici si nu lasa pe nimeni sa discute ca sunt ei "Destepti".

DeletedUser9858

Ultima data cand am verificat, aveam dreptul de a posta aici fara sa-ti cer voie.
La fel ultima data cand am verificat, eu si "fostii Ibidem" inca suntem pe harta, inca avem colegi care ne urmeaza si care cred in noi si ne sunt alaturi.
Tu?
Cum stai?

O da sunt atat de invidios , ca fuzionati voi doar ca sa existati pe harta si va umflati la inobilari interne si de sate de barbari:rolleyes:.
Sunt cu adevarat invidios:D pe voi mai faceti inca 3 fuziuni si inca 20000 de academii si sigur inchideti lumea:rolleyes:

DeletedUser42487

Sunt o doamna, multumesc... si asa o sa raman :).

Pe de alta parte tot nu te baga nimeni in seama si iar "scufunzi" lumiile.
Habar nu ai de ce se intampla pe harta si nu te-am vazut sa faci altceva in afara de a pandi fostii Ibidem si sa arunci cu noroi.
Un jucaor cu caracter face diferenta intre lumi si joaca pe fiecare in functie de circumstante.
Tu doar arunci cu noroi.

DeletedUser9858

Sunt o doamna, multumesc... si asa o sa raman :).

Pe de alta parte tot nu te baga nimeni in seama si iar "scufunzi" lumiile.
Habar nu ai de ce se intampla pe harta si nu te-am vazut sa faci altceva in afara de a pandi fostii Ibidem si sa arunci cu noroi.
Un jucaor cu caracter face diferenta intre lumi si joaca pe fiecare in functie de circumstante.
Tu doar arunci cu noroi.

Treaba "doamna" e ca voi ati fost la fel peste tot

DeletedUser42487

Da, ai si tu o data dreptate.
Mereu am fost un grup unit :)

Cat despre barbare... ti-am mai zis... tu vorbesti din vise, habar nu ai ce inseamna jocul asta asa ca nu mai "citi" harta ca e scrisa in chineza pentru tine.

DeletedUser9858

green.png
03.Lose Yourself! (485|608) K642,436BarbarWiseAssKid [H.V]2013-06-22 22:41:12

Si uite si campionii tai in actiune, precum spuneam , barbare si inobilari interne.

green.png
Buburuza (544|490) K451,997Barbar mangotaru [THOR]
green.png
Gandacel (539|492) K451,758Barbar mangotaru [THOR]2013-06-25 20:44:05

Si dupa cum arata Tw stats si tu omori barbarele

Adenauer

member
Scor reacție
105
Smileyx, ai acaparat tema, pacat...inainte de a aparea tu chiar era interesanta, acum este doar umpluta de spam si vorbe aruncat aiurea.

DeletedUser9858

Multumestele lor , daca ii interesa doar discutia ignorau comentul meu .

DeletedUser38518

Smileyx, ai acaparat tema, pacat...inainte de a aparea tu chiar era interesanta, acum este doar umpluta de spam si vorbe aruncat aiurea.

discutabil... nu mi s-a parut ca s-a postat ceva extraordinar pe topicul asta inainte de a inceape balacareala.

Uite aici un clasament interesant:

Războaiele tribului

LocNumele tribuluiPuncteSate câştigateSate pierduteProporţie sateInamici învinşi (atac)Inamici învinşi (apărare)
1Time66.55918118456.324254.255
1SUMMER53.588141214110.499423.736
3WAL35.60914114203.413275.560
4RUN!32.87410110202.848154.850
5H.V32.46211111196.51919.759
6MVP s29.9311142.8384.785263.879
7~INQ~27.792933197.643119.453
8UHF25.332851.6276.603293.040
9IMMO25.144723.5241.299386.008
10PPK23.747961.5330.035353.117

Ultima editare de un moderator:
Sus