Pai e clar ca, castiga Time, daca s-ar bate ,pentru ca in HV sunt adunaturi de peste tot , si numa fosti "ibidemi" se lauda cu nimic .Si se lauda pe forumuri cum au facut si pe 32 si sunt cu gura mare pe toate temele cu autolaude .
Si inca ceva asta tema e denumita :
Razboaiele lumii
Nu razboi HV si Time
Plus ca daca te uiti pe harta uni sunt pe o parte de harta , ceilati pe celata parte de harta si mai au de mancat pana ajung macar sa isi de a spionaje macar , asa ca prietene "fugi cu cercu"
Cred ca gresesti lumile si lasi ura sa iti intunece judecata. Dragul meu coleg de forum, da-mi, te rog, voie sa iti explic un lucru sau doua:
- in primul rand, topicul se numeste "Razboaiele lumii", deci nu se specifica in mod clar, despre ce razboaie sa se vorbeasca ( fie ele de actualitate, trecute, viitoare sau imposibile) , asa ca H.V vs Time era o tema de discutie la fel de buna ca oricare alta;
- in al doilea rand, te-ai legat de cei care au jucat in ibidem, as vrea sa stiu si eu, mai nou daca joci intr-un trib anume trebuie sa fii primit cu pietre si topoare, fiindca ce? fiindca ai jucat in ibidem ? sau inseamna ca vor repeta aceasi figura, doar fiindca pe o anumita lume, au avut un insucces, inseamna ca acei jucatori vor avea insuccese pe fiecare lume ? Daca nu stii, iti spun eu din experienta altora: succesul de pe o lume, nu il intalnesti pe alta si invers. Insuccesul de pe o lume nu il intalnesti pe fiecare lume.
- in ultimu rand (chiar nu vreau sa intru in polemici cu tine ) sa fim clari, dar clari de tot, ultima oara cand m-am uitat pe harta era H.V , nu ibidem, deasemenea "adunatura" aia de jucatori, nu au jignit pe nimeni pe extern, nu s-au "dat in barci" ( ca sa folosesc expresii pe intelesul tau), iar daca au postat ceva, au postat in limita decentei si intr-un spirit competitiv.In acea "adunatura" de jucatori, eu am regasit niste jucatori buni si activi si mai mult decat atat , niste oameni deosebiti cu care poti face treaba ( cred ca momentan pe harta se reflecta macar atata lucru) , asa ca o sa te rog sa o lasi mai moale cu impresiile despre ei si aruncatu cu noroi. Nu cred ca ti-ai castigat acest drept si ma indoiesc ca il vei castiga vreodata.
Daca simti o frustrare pt ce ai patit pe o lume anterioara, bea o bere rece si aduti aminte ca e un joc si incearca sa depasesti momentu , un mic sfat amical.
Cat despre restu triburilor si membrilor participanti la forum, le doresc tuturor spor in continuare.