Razboaiele lumii

• Autor subiect DeletedUser42199
  • Data de început

DeletedUser42160

pfff :))) stati ma linistiti,ca eu imi si indeplinesc laudele :) nu o sa rezistati pe harta,o sa vedeti :)) cel putin bad rullz a disparut peste tot pe unde a jucat :(

DeletedUser43811

Cred ca sunt din INQ sau THOR ..Dar nu puteau sa zica , erau 5 triburi si nu puteau scoate unul :)) Ala da razboi :))
Din cate am vazut THOR isi scoate aliatii si ii recruteaza dupa ce sunt desfiintati de D9. Frumoasa strategie...

DeletedUser42160

Duşmani
~INQ~ sfârşit
~INQ~A sfârşit
THOR sfârşit
Rasta sfârşit
~O-D~ sfârşit
PRETOR sfârşit
O-D sfârşit
Nivian sfârşit
IMMO sfârşit
CRD sfârşit
~NL~ sfârşit
NL sfârşit
N1vian sfârşit
A.P. sfârşit
-IMMO- sfârşit
~THOR~ sfârşit
Yakuza sfârşit
-A.P.- sfârşit
.IMMO. sfârşit
N!vian sfârşit
Niv!an sfârşit
=IMMO= sfârşit
IMMO- sfârşit
-O-D- sfârşit

frumos,sau ce?

DeletedUser42487

Cred ca sunt din INQ sau THOR ..Dar nu puteau sa zica , erau 5 triburi si nu puteau scoate unul :)) Ala da razboi :))
Din cate am vazut THOR isi scoate aliatii si ii recruteaza dupa ce sunt desfiintati de D9. Frumoasa strategie...

Poate te mai uiti o tura...

DeletedUser42487

Poate iti spune si tie ce mi-a spus mie... adica sa iau jucatorii la noi.
Nu ca as avea de ce sa ne justificam la tine sau la altii....

DeletedUser38225

Deci pana la urma, cine cu cine se bate, ca eu tot n-am inteles :confused:... Poate cineva sa ma lamuresca cu situatia triburilor D9, run, thor , inq ? dau o bere :D

DeletedUser42487

INQ si Thor contra D9.
Mai nou au intrat si cei din Run, probabil din simpatie, ca la razboi practic nu prea participa.
Aaaa am uitat de UNIQUE, tot de partea D9.

Berea da-o lui Divo... noi ne descurcam si fara :)

DeletedUser

Duşmani
~INQ~ sfârşit
~INQ~A sfârşit
THOR sfârşit
Rasta sfârşit
~O-D~ sfârşit
PRETOR sfârşit
O-D sfârşit
Nivian sfârşit
IMMO sfârşit
CRD sfârşit
~NL~ sfârşit
NL sfârşit
N1vian sfârşit
A.P. sfârşit
-IMMO- sfârşit
~THOR~ sfârşit
Yakuza sfârşit
-A.P.- sfârşit
.IMMO. sfârşit
N!vian sfârşit
Niv!an sfârşit
=IMMO= sfârşit
IMMO- sfârşit
-O-D- sfârşit

frumos,sau ce?

Pe cati iati prostit cu PNA inainte de razboi ? Pe toti ? Cati ati recrutat de la dusmani ? Foarte multi ? Despre ce razboi vorbim aici ?

DeletedUser42349

In dragoste si`n razboi totul este permis :rolleyes: , deci degeaba va luati de strategia pe care o abordeaza.

DeletedUser42160

Pe cati iati prostit cu PNA inainte de razboi ? Pe toti ? Cati ati recrutat de la dusmani ? Foarte multi ? Despre ce razboi vorbim aici ?

Prietene,mi-am vazut interesul pe harta :) am facut PNA si am anuntat mereu inainte cu 24H cand am vrut sa-l rup...doar nu credeai ca fac PNA definitiv la inceputul lumii :)))
Ca intemeietor trebuie sa pun interesul tribului pe 1 loc,apoi "problemele de moralitate" :) nu-mi spune ca v-ati trezit toti acuma cu onoare pe voi

DeletedUser42349

Hannibal , e nevoie sa te justifici in fata lor? keep calm and go go go ! :D

Fiecare abordeaza ce strategie vrea. Orrice metoda este buna veniita pentru demoralizare sau destramarea inamicului. de la recrutari cu cap, pana la "mini circulare" in triburile dusmane :cool: , doamne ce amuzant e cand ies toti pe capete ca asa s-a decis la nivel de conducere :D :D :rolleyes:

DeletedUser43811

De fapt lucrurile stau complet diferit .
INQ a dat acum cateva saptamani o declaratie de razboi gen " nu va lasa-m voua acest K" . D9 care avea PNA cu Angels la scos si ei au intrat in razboi alaturi de INQ . Atunci au aparut triburile gen "singure nu pot purta un razboi" cum ar fi : THOR , CRD , TraGe . Si acum dupa ce D9 a desfiintat angels , cei din THOR au inceput sa invite de la ei si dupa iau scos de la aliati " Nu ne mai sunteti de folos".
Si taberele sunt cam asa:
INQ , THOR , CRD , iau mai bagat si pe ce-i din TraGe ca drept carne de tun pana avanseaza si THOR contra D9 , Run! ,Rupe si UNIQUE .

Sus