Razboaiele lumii

• Autor subiect DeletedUser42199
  • Data de început

DeletedUser43894

Hannibal , e nevoie sa te justifici in fata lor? keep calm and go go go ! :D

Fiecare abordeaza ce strategie vrea. Orrice metoda este buna veniita pentru demoralizare sau destramarea inamicului. de la recrutari cu cap, pana la "mini circulare" in triburile dusmane :cool: , doamne ce amuzant e cand ies toti pe capete ca asa s-a decis la nivel de conducere :D :D :rolleyes:

Da da da....avanseaza asa pe margine ca in interior le e cam frica.
INQ a avut din totdeauna razboi si cand D9 era mai mic si li s-a propus si pacea numai ca ei au zis ca "k55 nu va apartine" de parca ei erau acolo :))))
In fine....ma bucur nespus ca ma apropii de ei pe zi ce trece sunt curioasa cum joaca ei.

DeletedUser42487

Divo, aberezi ca de obicei.
Dar e usor sa dai din gura cand pe harta nu te baga nimeni in seama.

DeletedUser43894

Ahhhhh Divo au gasit solutia cei din INQ ....au trimis galbeni al cei din MVPs sa fie salvati .
Iar au prins glas !

DeletedUser43894

Chiar sunt curioasa daca INQ fuzioneaza cu MVPs si s-ar face un PNA cu D9 ce face INQ cu k55 ca " va apartine " lui D9 ceea ce contravine declaratiei de razboi ?:p

P.S. E doar o presupunere plecata de la pozitionarea celor doua triburi si ce zvonuri se simt in eter.

DeletedUser38225

Eu citesc constant forumul acesta, dar va spun sincer ca nu am inteles nimic din ultimele posturi.. Poate nu ar trebuii sa va explicati mai bine, astfel incat sa inteleaga si oamenii care nu stiu conflictul vostru ... sau poate doar nu pot eu intelege femeiile :confused:

DeletedUser42487

Ei si tu acum...
INQ si Thor cica nu prea suntem capabili de nimic si ne ascundem in spatele altora.
Noroc ca inamicii invinsi au fost cadou de la TT.

In rest... doar unii care pe harta nu se vad dar isi fac conturi sa dea din gura aici.

DeletedUser43894

Eu citesc constant forumul acesta, dar va spun sincer ca nu am inteles nimic din ultimele posturi.. Poate nu ar trebuii sa va explicati mai bine, astfel incat sa inteleaga si oamenii care nu stiu conflictul vostru ... sau poate doar nu pot eu intelege femeiile :confused:

Ce anume n-ai inteles,poate reusesc sa ma exprim pe intelesul barbatilor ?

DeletedUser42487

K55 il domina D9
INQ si Thor au un razboi contra D9
Iar pe unii ii doare relatia INQ cu MvP, desi nu au nici o treaba acolo.

Ai inteles?
:)

DeletedUser38225

Asa bre , explicati in detaliu ca eu pricep greu :D Multumesc mangotarule
am si eu o curiozitate insa, daca mi-o poti satisface.. de unde ti-a venit ideea sa iti pui acet nume? nu ma intelege gresit, nu vreau sa sune ca o ofensa, doar gasesc numele tau neobisnuit.

DeletedUser42487

E porecla sotului:)

Acum vezi ca ne ies vorbe ca ti-am satisfacut toate curiozitatile ...

DeletedUser

Prietene,mi-am vazut interesul pe harta :) am facut PNA si am anuntat mereu inainte cu 24H cand am vrut sa-l rup...doar nu credeai ca fac PNA definitiv la inceputul lumii :)))
Ca intemeietor trebuie sa pun interesul tribului pe 1 loc,apoi "problemele de moralitate" :) nu-mi spune ca v-ati trezit toti acuma cu onoare pe voi

E bine ca esti mandru de tine , vezi poate mai faci niste recrutari de la inamici ca sa va bateti cu un trib intreg nu prea sunteti instare .

Dar nu e nici o problema , macar daca vi aici sa te lauzi cu ,,dusmanii" ai bunul simt sa si precizezi ca ai avut PNA cu toti inainte si cand ati fost voi pregatiti le-ati declarat razboi .

DeletedUser38225

ai avut PNA cu toti inainte si cand ati fost voi pregatiti le-ati declarat razboi .

Bre dar pt ce crezi ca au facut astia de la INNO PNA ? Credeai ca e alianta de "end-game", dar cu o alta culoare? PNA-ul inainte era pe o perioada determinata si nu insemna nimic altceva, decat pregatire pt razboi sau amanarea unui razboi, un fel de "pace de craciun"

DeletedUser

Bre dar pt ce crezi ca au facut astia de la INNO PNA ? Credeai ca e alianta de "end-game", dar cu o alta culoare? PNA-ul inainte era pe o perioada determinata si nu insemna nimic altceva, decat pregatire pt razboi sau amanarea unui razboi, un fel de "pace de craciun"

Ca sa prostesti alte triburi cateva zile si dupaia sa le declari razboi .

DeletedUser42487

Asta se intampla cand discutia se rezuma la:

"- Facem PNA/ alianta?
-Da. "

Si din pacate multe triburi doar atat stiu in materie de diplomatie.
O relatie care nu se bazeaza pe niste reguli bine stabilite si o directie comuna, va ajunge inevitabil sa te incurce.

DeletedUser

Asta se intampla cand discutia se rezuma la:

"- Facem PNA/ alianta?
-Da. "

Si din pacate multe triburi doar atat stiu in materie de diplomatie.
O relatie care nu se bazeaza pe niste reguli bine stabilite si o directie comuna, va ajunge inevitabil sa te incurce.

Ce discutii sa mai faca daca asta stie ca le declara razboi in cateva zile dinainte sa le dea mesaj . Ca le tremura chilotii daca sar mai multi pe ei .

@Sarmulita si aia is naivi , vina mai mare a lor e ...

DeletedUser42487

Atunci daca stii ce urmeaza, ce rost are pNA-ul?
In afara de cel evident, ca iti da timp sa te pregatesti.
Daca nu vezi ce urmeaza e vina ta ca diplomat.
Daca esti tradat si nu faci fata la un prieten care te injunghie pe la spate, e la fel vina ta ca si conducator de trib. Trebuie sa stii sa iti organizezi echipa si sa ai spatele asigurat.
Daca nu esti capabil, nu-ti mai fa trib, lasa-i pe altii.

DeletedUser

Atunci daca stii ce urmeaza, ce rost are pNA-ul?
In afara de cel evident, ca iti da timp sa te pregatesti.
Daca nu vezi ce urmeaza e vina ta ca diplomat.
Daca esti tradat si nu faci fata la un prieten care te injunghie pe la spate, e la fel vina ta ca si conducator de trib. Trebuie sa stii sa iti organizezi echipa si sa ai spatele asigurat.
Daca nu esti capabil, nu-ti mai fa trib, lasa-i pe altii.

Treaba cu PNA e prima strategie , dupa ce au terminat PNA si au intrat in razboi incep sa recruteze de la inamic jumate de trib si dupaia incep razboiul efectiv ,

Sus