DeletedUser
hai ma , de ce ? orice e permis la noi 
Tot voi sunteti victimele? Vai si amar de societatea in care traim. Remus voi instigati si voi va legati de persoane si tot voi sunteti victimele, mereu ati facut asa.
In alta ordine de idei, sa se uite Flex bine peste contul lui sa vada daca nu-i lipseste ceva, cadou de la mine. Daca nu reusiti sa vedeti care-i buba, nici o problema peste ceva timp va voi arata.
Tu chiar crezi asta, eu zic ca sa dus sa dea atacuri de la codrin23 si ceilalati din zona pe WANTED, ce sa faca si el cand vede ca faimosul trib crazy este atacat pe toate granitele, nemuritorii sangereaza si gusta putin din paharul esecului... ei sunt nemuritorii, viva ..ole...traiasca tovarasii si prietenii
Ei nu joaca pentru sate ci pentru prieteni asa ca pot sa ramana si prieteni in continuare si sa dea mass delete...
minora blonda astăzi la ora 17:48
am stiut dintotdeauna...ce o sa va scriu la sfarsit. ce nu am stiut era ce pot sa mai spun eu pe langa, mi se parea ca in mesajul acelui coleg pe care putini ni-l mai amintim era spus tot.
o sa imi permit sa reproduc ce a spus el. o sa imi permit sa adaug si eu ceva. si o sa va rog, dragii mei, ca de acum sa ma lasati singur. pana la urma asta mi-am dorit, din ziua in care alaturi de adi am infiintat crazy. sa crap in sange, in mandria mea, in prostia mea, stapan din rasa de stapani. stapan din rasa voastra de oameni adevarati. ce nu am crezut ca se poate intampla a spus-o deja florin pentru mine. va multumesc, dragii mei. Va multumesc mult. iertati-mi aroganta dar [ally]crazy[/ally] se opreste aici. adi va saluta.
...Numele meu este Florin,ca jucator PUMNDEFIER.Imi pare rau ca nu am v-am cunoscut pe toti dar prin cei pe care i-am cunoscut imi dau seama ca toti sunteti numai unul si unul (altfel nu erati in tribul CRAZY).Vine o vreme in viata cand cu totii trebuie sa renuntam la un lucru in favoarea altuia,cu toate ca nu este usor.Imi pare rau ca trebuie sa renunt la acest joc dar ma bucur ca am castigat mult mai mult decat niste razboaie,am invatat ce inseamna respectul,taria de caracter,loialitatea si nu in ultimul rand ONOAREA.A fost o ONOARE pt mine sa joc alaturi de fete,femei,copii,baieti si barbati acest joc...
http://www.youtube.com/watch?v=CXV5pDO-oQo&feature=related