PPS: mie mi-ar fi rusine ma sa mai comentati dupa ce nu ati fost instare de nimik in 15 luni de zile. 9 luni nici nu ati avut curaj sa ma atacati. nici cu conturi duble, defensiva de pe conturile lui rugazila si din magic nici cu sitere zi si noapte nu ati fost capaibili sa ne conduceti sau sa faceti ceva . PAPAAAA!!!
legend, scuza-mi interventia insa afirmatiile tale privind sprijinul din magic catre crazy sunt un pic eronate.
nu am ajutat crazy mai mult decat pe w3st.
exceptie scurta vacanta a lui bogdanbasa in magic pentru a se reface si inlocuirea sprijnului de un cont crazy pe care-l innobila magicul nu am sustinut crazy.
stiu ca se zice ca i-am ajutat la greu si se uita cat am ajutat adversarii crazy si de aceea poate ca ar fi timpul sa o lamurim.
da, sunt prietena cu jucatori crazy, pariez pe crazy in continuare, mi-am aratat mereu pe fata afinitatea fata de acest trib insa ajutorul efectiv pe care l-am dat a fost minor.
spre deosebire de ajutorul primit de ceilalti de la magic.
daca nu stiai iti zic eu acum: contul diaralex care pierdea sate la greu a fost luat in magic si s-au oprit atacurile, contul all4u cand s-au lasat florina si aikon era ca si papat, l-am luat in magic si nu s-a mai dat niciun atac pe el, contul rambo08, cand ati vrut sa-l innobilati in liniste, l-am luat in magic si l-ati innobilat.
daca fac un efort de memorie mai gasesc si alte exemple.
si la toate astea, nelu doar a strans din dinti si a oftat, nu mi-a zis nimic si nici n-a facut parada pe forum cat ajutor primiti voi de la altii in lupta cu ei.
este nedrept sa le tot aruncati in fata ca au fost sustinuti si ca de aia nu ati reusit sa-i invingeti.
de ce nu puteti fi realisti si sa recunoasteti ca intr-adevar sunt buni? de ce nu puteti recunoaste valoarea chiar daca sunt adversari? nu-i o rusine sa zici adversarului "da mai, esti bun, jos palaria"
n-am sa pot intelege vreodata de ce.
scuzele mele legend, nu m-am bagat pana acum in razboaiele voastre doar am citit discutiile dar zau daca mai pot rabda.