Lord Catau
member
- Scor reacție
- 1
hellboy cu cine anume mai are hard razboi?
eu din cate stiu diplomatia inq ei duc multe flancuri
eu din cate stiu diplomatia inq ei duc multe flancuri
ai mai sus scrisa diplomatia noastra fa si tu o harta cu tribul si cu dusmanii si vezi noi cum suntem in fn discutia asta deja o da in diverse incep sa cred ca noi suntem de vina ca au fuzionat ei si suntem chiar nesimtiti ca le luam sate ca doar ei au razboaie pe toate fronturile )
505 OmErTa 209 209 1 209 1 209
109 =Fr= 68.981 68.981 1 68.981 13 5.306
53 G.A 1.681.068 1.825.758 66 27.663 357 5.114
54 G.F 1.654.125 1.654.125 4 413.531 198 8.354
nu stiu daca chiar poti spune ca tribul tau duce razboi cu aceste triburi...
2.Esti prea diplomat pentru lumea asta .Probabil nu apuci decembrie!
5.Aveti un trib "exceptional"...daca stati pe o lume pana la un razboi mare (nu e jignire, doar o critica)
hai ms
mEnTaL
1.1. Tratati-i pe ceilalti cu respect si mentineti discutiile in limitele bunului simt. Nu uitati ca pe forum sunt membri de varste diferite si a caror experienta de joc difera de la caz la caz, motiv pentru care va rugam sa fiti rabdatori daca uneori apar intrebari care pot parea "stupide" sau "infantile"
1.7. Puteti folosi diferite metode pentru a va provoca "dusmanii" din joc in sectiunea "Politica si Propaganda", atata timp cat toate argumentele voastre sunt legate exclusiv de joc. Atacurile la persoana nu sunt tolerate nicaieri, atat pe forum cat si prin sistemul intern de mesagerie.
6.3. Toate reclamatiile sau criticile in legatura cu activitatea moderatorilor sau a adminilor de pe forum sau din joc (incluzand aici sanctiunile primite) se vor face numai prin sistemul intern de suport. Orice incercare de a deschide o discutie pe aceasta tema pe forum va fi considerata infractiune si pedepsita cu un avertisment iar tema va fi inchisa/stearsa .
Exceptie de la regula face o discutie la modul general, fara absolut nici o referire la o anumita persoana (membru al forumului, moderator sau admin) si/sau sanctiune primita. Aluziile de orice fel sunt de asemenea interzise.
IAR CAND foameea de sate e prea mare si e un CONT GOL si un jucator ce nu mai joaca..da asa ataca prietenii nostrii din INQ
http://ro23.triburile.ro/public_report/f7c11f16dee1522537cb62529f511c9b