Razboi in Ucraina - Anunt oficial Innogames !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Dragi jucatori,

În ultimele zile, cu toții urmărim cu mare tristețe efectele distructive ale invadării Ucrainei de către armata rusă. Suntem cu adevărat frânți să vedem scenele devastatoare de război din acea parte a lumii. Niciun suflet din lume nu ar trebui să treacă prin angoasa, devastarea și pierderile suferite in acest război și totuși aceasta este realitatea pentru milioane de oameni, în ultimele zile.

InnoGames a donat 10.000 de euro Crucii Roșii, o organizație binecunoscută care se pregătește să desfășoare activități umanitare, de la ajutorarea refugiaților până la formarea medicilor. Pe lângă asta, căutăm, de asemenea, să obținem pături, paturi de aer și alte ajutoare pentru organizațiile responsabile cu asistența poporului ucrainean care a trebuit să-și părăsească casele din cauza acestui război teribil.

Știm că există mulți oameni care ar dori să ajute și nu știu exact cum. Avem o comunitate frumoasă și puternică de jucători în Ucraina și am dori să facem tot posibilul pentru a-i sprijini în aceste vremuri de nevoie. De aceea am decis să vă împărtășim o listă de încredere a modalităților despre cum, împreună, putem sprijini poporul Ucrainei în vremuri atât de dureroase: https://www.globalcitizen.org/en/content/ways-to-help-ukraine-conflict
Să fim cu toții buni unii cu alții și să sperăm în vremuri mai bune și mai liniștite!

Innogames
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Actualizare cu privire la declarația noastră cu privire la războiul din Ucraina


Invazia rusă a Ucrainei provoacă suferință multor oameni. Armata rusă atacă casele oamenilor, infrastructura critică și ucide mulți civili.
InnoGames este în mod clar împotriva acestui război. Avem colegi atât din Ucraina, cât și din Rusia care lucrează pentru InnoGames și cu toții dorim ca acest război să fie oprit. În timp ce orașele natale ale colegilor noștri ucraineni sunt atacate, vedem deja refugiați ajungând în Germania și facem tot posibilul să îi sprijinim, de exemplu cu mese gratuite la cantina noastră. De asemenea, ca un apel la pace, vom pune un banner de declarație clar pe forumurile noastre.
Am decis să nu blocăm jucătorii noștri din Rusia de la jocurile noastre. Mai degrabă vrem să facem o declarație clară împotriva acestui război. Dar am putea fi blocați de guvernul rus la un moment dat. De aceea, vă recomandăm să alegeți un VPN, dacă doriți să continuați să jucați jocurile noastre din Rusia în viitor.
Gândurile noastre sunt la poporul Ucrainei, afectat de acest război. Să fim cu toții amabili cu ei și să-i sprijinim cu tot ce putem!
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus