DeletedUser18134
...
"The first casualty of war is truth"
(prima victima de razboi este adevarul)
"The first casualty of war is truth"
(prima victima de razboi este adevarul)
Nu incerc sa spun ca am facut eu singur r... praf cu 4 sate; cit despre decenta la care ai pretentie de la mine m-am saturat sa fiu "decent" cu jucatori care nu sunt "decenti" cu mine, presupun ca e dreptul meu sa fiu cit de decent doresc atita vreme cit nu incalc regulamentul...
E dreptul tau sa consideri cum vrei replica mea precedenta, eu o consider adecvata la postarile lui niky de pe extern, cit despre motive:
1. am vreo vina ca am mai multe sate de atac/def ca el?
2. citeste te rog toate replicile lui de pe extern, raspunsul meu e justificat prin prisma replicilor lui; cit despre umilit la inceputul razboiului mi-a dat mesaj prin care mi-a spus ca am mare bafta ca nu am multe sate linga el, altfel "ma facea praf" si ma umilea (daca nu comenta el pe extern nu comentam nici eu)
3. dupa ani de zile in care nu m-am coborit pina la nivelul asta mi-a ajuns si mie
4. c0nnect, daca tribul lua masuri imediate era o timpenie din punct de vedere strategic: granita comuna cu ei nu exista, era plin de sate legion si de sate barbare provenite din legion intre noi si ei, nobilii erau insuficienti.
Daca ma consideri deplasat si eu imi cer scuze, insa sper ca ma cunosti destul de bine sa stii ca eu imi exprim o simpla parere personala, care intimplator e diferita de a ta...
Nicolae-daniel Iana
sunt fratele lui florinvaly de pe triburi te rog frumos daca vrei sa ma suni 0761.....
22:37
Nicolae-daniel Iana
din pacate florin a decedat azi de dimineata te rog sa ma suni ca nu vreau sa piarda satele pe lum 10 isi dorea sa termine lumea 10 se va anchide acum an decembrie si stiu de la el ca voi aveati ......... unu la altul.
Tribul SHN este alaturi de familia prietenului si colegului nostru florinvaly care a decedat ieri 27.11.2012, dimineata .DUMNEZEU sa-l odihneasca in pace si sufletul lui sa ajunga acolo unde ai este locul din RAI...
Traiasca flamanzii si avarii (damatis, ralf si masterd)!!!
M-au concediat ca-i ajungeam din urma............vai de ei.........
ce mai faci Ralf??? multe salutari![]()