Razboi mondial

  • Autor subiect DeletedUser18134
  • Data de început

DeletedUser18134

...

"The first casualty of war is truth"

(prima victima de razboi este adevarul)
 

DeletedUser

Nu incerc sa spun ca am facut eu singur r... praf cu 4 sate; cit despre decenta la care ai pretentie de la mine m-am saturat sa fiu "decent" cu jucatori care nu sunt "decenti" cu mine, presupun ca e dreptul meu sa fiu cit de decent doresc atita vreme cit nu incalc regulamentul...
E dreptul tau sa consideri cum vrei replica mea precedenta, eu o consider adecvata la postarile lui niky de pe extern, cit despre motive:

1. am vreo vina ca am mai multe sate de atac/def ca el?
2. citeste te rog toate replicile lui de pe extern, raspunsul meu e justificat prin prisma replicilor lui; cit despre umilit la inceputul razboiului mi-a dat mesaj prin care mi-a spus ca am mare bafta ca nu am multe sate linga el, altfel "ma facea praf" si ma umilea (daca nu comenta el pe extern nu comentam nici eu)
3. dupa ani de zile in care nu m-am coborit pina la nivelul asta mi-a ajuns si mie ;)
4. c0nnect, daca tribul lua masuri imediate era o timpenie din punct de vedere strategic: granita comuna cu ei nu exista, era plin de sate legion si de sate barbare provenite din legion intre noi si ei, nobilii erau insuficienti.

Daca ma consideri deplasat si eu imi cer scuze, insa sper ca ma cunosti destul de bine sa stii ca eu imi exprim o simpla parere personala, care intimplator e diferita de a ta...

Intamplator mai trec pe aici pe forum chiar daca nu mai joc de foarte mult timp,vreau sa ati vad replicile acide si lipsite de luciditate...:rolleyes: ca intotdeauna ai rastalmacit cuvintele mele yanakis.... pentru mine nu esti decat un om despre care imi mentin cuvintele in initiale T.J.J. :cool: , iar tu un om foarte corect asa cum te consideri ,ai dreptul la o opinie ,chiar fie ea si separata ... exact ca intr-un complet de judecata... fiecare dintre jucatorii Lumii 14 au dreptul la o opinie persoanala aici pe forum , problema este doar una pentru tine si anume ca nu toti jucatorii ati recunosc meritele ... sincer ti-ar trebui o vacanta sa te mai relaxezi si sa mai uiti de acest joc :):) ,cel putin pentru un moment ...

PS. NU MAI CREDEAM CA MAI GASESC IN VIATA ASTA ,UN OM CU CARACTERUL TAU...dar am gasit .... cu mult mai josnic fata de tine si din aceasta cauza , acum tu imi pari un print :D
 

DeletedUser

OMAGIU PENTRU COLEGUL SI JUCATORUL LUMII 14 , (florinvaly)

Nicolae-daniel Iana

sunt fratele lui florinvaly de pe triburi te rog frumos daca vrei sa ma suni 0761.....

22:37
Nicolae-daniel Iana

din pacate florin a decedat azi de dimineata te rog sa ma suni ca nu vreau sa piarda satele pe lum 10 isi dorea sa termine lumea 10 se va anchide acum an decembrie si stiu de la el ca voi aveati ......... unu la altul.

Tribul SHN este alaturi de familia prietenului si colegului nostru florinvaly care a decedat ieri 27.11.2012, dimineata .DUMNEZEU sa-l odihneasca in pace si sufletul lui sa ajunga acolo unde ai este locul din RAI...
 

DeletedUser

Dragi jucători,

Lumea 10 a fost închisă !

Clasamentele vor rămâne active, totodată şi forumul Lumii 10 va fi mutat integral în secţiunea numită "Lumi Închise".
Vor fi lăsate deschise 2 threaduri pentru discuţii, depănat amintiri, etc.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe prietenul si fratele meu florinvaly....i-am dus la indeplinire dorinta de a termina o lume ,urez tuturor jucatorilor lumii 14 mult succes incontinuare in acest joc ,la fel si celor care vor castiga aceasta lume 14....care nu sunt altii ,decat tribul CIRC ,uresz toate cele bune prietenului meu codrino lui si familiei sale si il asigur de toata recunostiinta mea si a fratelui meu florinvaly ,felicitari de asemenea si invinsilor acestei lumii .

cu consideratie,
nickyadyta
Felicitări câştigătorilor, dar şi adversarilor lor, care au făcut istorie pe această lume 10 !
 

DeletedUser36603Tribul SHN este alaturi de familia prietenului si colegului nostru florinvaly care a decedat ieri 27.11.2012, dimineata .DUMNEZEU sa-l odihneasca in pace si sufletul lui sa ajunga acolo unde ai este locul din RAI...


DUMNEZEU sa-l odihneasca.....
 

DeletedUser14987

Traiasca flamanzii si avarii (damatis, ralf si masterd)!!!

M-au concediat ca-i ajungeam din urma............vai de ei.........
 

DeletedUser

Felicitari pentru eforturile depuse de fiecare membru Circ in timpul razboaielor, felicitari pentru ca ati fost cei mai buni dintre cei buni!

Va multumesc de asemenea pentru ca ati avut rabdare pe partea finala a lumii 14 cind lucrurile au devenit plictisitoare, stiu ca marea majoritate nu ati mai prins un final de lume, iar in cazul unora e chiar prima lume pe care jucati. Din cite stiu pentru damatis e prima lume, pentru marnou e prima lume, pentru neamtu12 e prima lume in care a jucat serios, la fel si pentru rich and famous. Mai mult ca sigur sunt si altii pentru care e prima lume, am enumerat doar pe cei la care stiu sigur ca e prima;)
I-am mentionat special pe cei la care L14 este prima lume nu pentru a sublinia ca performantele lor sunt deosebite, ci pentru a arata ca in Circ au colaborat foarte bine atit cei "fara experienta", cit si "veteranii" cu multe lumi la activ, pentru a ajunge la cistigarea lumii 14.
De fapt probabil diversitatea membrilor tribului Circ, ca nivel de experienta si mai ales ca stil de joc a contribuit mult la victoria noastra. Jucatorii au avut mina libera, au jucat cum au dorit (in limitele bunului simt, desigur).

Stilurile de joc erau suficient de diferite ca liderii adversi sa considere ca circarii joaca haotic, si sa faca mici greseli strategice; micile greseli au fost lasate nesanctionate, suficient cit sa devina mari, ce s-a intimplat pe urma a intrat la categoria "nu puteti apara/recupera cit poate ataca Circ (cu nobili)" :))

Sigur, si "veteranii" cu experienta merita felicitati, nu numai pentru jocul si implicarea lor, ci mai ales pentru ca i-au invatat o parte din "trucurile meseriei" pe cei cu mai putina experienta. Nu are sens sa-i enumar pe cei cu vechime, o parte din ei ii stiti de pe alte lumi cu acelasi nume de joc. Alta parte au jucat pe alte lumi cu alte nume de joc (au fost chiar si jucatori de pe .net, de pe lumi cu nr extrem de mic, nu pot divulga cine).

Merita amintiti de asemenea si colegii care nu au mai prins sfirsitul L14, fie ca nu au mai putut juca si au lasat satele, fie s-au barbarizat din neglijenta (au avut parola de mail si de joc salvata pe calculator, si au pierdut-o), fie s-au barbarizat din lene pe final (e greu sa intri din 14 in 14 zile cind nu mai ai chef), victoria Circ e si meritul lor totusi.

Asa ca va felicit si a fost o onoare sa lupt alaturi de voi!
 
Ultima editare de un moderator:

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Game over !

Felicitari pentru joc, castigatorilor si tuturor celor care au "prestat" pe aceasta lume :)
 

DeletedUser

Felicitari tuturor celor care au jucat pe L14 in Circ.
Fiecare a contribuit cat a putut si asa s-a ajuns aici

Sunt mandru ca am fost Circar, cat am fost.

Felicitari tuturor

App yanakis...si la mine tot prima lume a fost :D
 
Scor reacție
0
am observat intamplator ca au trecut 10 ani de la finalul acestei lumi.
daca mai sunt colegi care urmaresc forumul sau mai joaca, vreau doar sa ii salut si sa le urez succes pe celelalte lumi si sper ca sunteti toti sanatosi si bine mersi
 
Sus