Razboi -OsP- & MANDYA

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Asha ceva !!! ma adresez in special membrilor din OsP ! daca ati ajuns sa aveti si sitter la noi in trib (**** cum sa ajuns aici) ...**** ce e de capul vostru , mai ales uitandu-ne la diferenta dintre noi , dintre cele doua triburi si ma refer la toate punctele de vedere , multi dintre noi suntem constienti , mai ales cei care jucam cat de cat ...suntem foarte constienti ca nu avem sanse impotriva voastra , oricum ....suntem o mana de oameni , doar o mana !!! de oameni din micul nostru trib , care inca facem fata ....si o sa va mai facem fata inca o vreme buna ....daca tot asa merg lucrurile .
Ati inceput si voi un razboi gata castigat ....in fine sa trecem peste asta ......mie rusine mie de voi ...mie rusine de ceea ce faceti ...oricum faza cu sitteru a fost penibila , asa ceva !!! si mai ales din partea unui jucator cu puncte , cat avem noi tot tribul .....Nu mie ciuda pe ceea ce se intampla , da am inteles e razboi ...dar faceti si voi o diferenta intre noi si voi :-J
Oricum e doar un joc !!! si con drum !!!
DORA NUI ON MNILION !!!
hai bafta !!!

2.6. Verificați textul înainte de a posta. Astfel vă puteți asigura că este uşor de citit şi poate fi înțeles de către ceilalți membrii ai forumului.Greşelile întâmplătoare/ocazionale sunt acceptabile, dar nu şi cele care indică lipsa oricărei strădanii de a scrie un text lizibil. Încălcările repetate ale acestei reguli pot duce la un avertisment.

2.6.2. Este interzisă înlocuirea literei "c" cu litera "k", sau folosirea grupurilor de litere "tz", "sh" şi altele de acelaşi fel, care contravin corectitudinii limbii române.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser38581

tema deschisa aiurea:mad:
Oricum e macel:D:D
Parte 1:
Triburi: -OsP-
Parte 2:
Triburi: Mandya

Timeframe: Dintotdeauna

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 44
Tabăra 2: 2
Diferență: 42

chart


Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 251,347
Tabăra 2: 14,659
Diferență: 236,688

chart
 

DeletedUser

de ce sa fie aiurea?...daca baieti vreau sa ne arate cum sta statistica lor,poate pe termen lung o sa fie ceva interesant (desi nu cred),sper ca nu esti de parere ca doar triburile mari pot face razboaie interesante :D
 

DeletedUser

Dacă până şi o luptă între un trib de app 10 mil si un trib de 900k puncte e un razboi e clar :)
 

DeletedUser

tema deschisa aiurea:mad:
Oricum e macel:D:D
Parte 1:
Triburi: -OsP-
Parte 2:
Triburi: Mandya

Timeframe: Dintotdeauna

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 44
Tabăra 2: 2
Diferență: 42

chart


Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 251,347
Tabăra 2: 14,659
Diferență: 236,688

chart



tu ar trebuii sa iti vezi de puricii dupa l23...
chiar daca -ops-ul ne bate... asta e au statistica buna insa se fac singuri de ras ca nu sunt in stare sa duca un razboi cu un trib de top asa ca se multumeste cu noi (un trib mic cu ceva jucatori)
dar sunt mai penibili decat vor ei sa para...
Satele alea 2 din statistica sunt luate de mine.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Cred ca cel mai jalnic trib =)). Organizat pe un jucator ( eu ) maxim 280 de atacuri =)) 2 sate luate si pierdute =)) trib de 10 milioane ... inca nu mai pot de ras.
 

DeletedUser

urat sa spui asa ceva despre un trib.
las ca ajunge manuta si quit langa tine si te papa :)

insultele sa se vada in rezultate concludente pe harta(statistici)
 

DeletedUser

Mda...se pare ca nu pot fara sa postez!
Dupa cum stau lucrurile, draga OSP, ati demonstrat doar cat de mici sunteti cu acest razboi... E simplu si pe intelesul oricarui jucator(avansat sau incepator) sa vada ca diferenta este mult prea mare sa nu depasesti un anumit nivel al bunului simt cand recurgi la o astfel de "strategie"!
Daca in situatia asta, inca rezistam, iar jucatorii OSP se impauneaza cu marile cuceriri...ma intreb cum ar fi stat lucrurile in cazul in care eram de acelasi nivel ca sate si jucatori!
Pentru faptul ca am intrat doar de 2 luni pe aceasta lume...ne cerem scuze!...asta chiar cu riscul sa stim deja ca nu veti fi in stare sa intelegeti multe lucruri pe aici...
va orbeste disperarea sa luati sate de la un trib mult prea mic pentru a face fata! E ca si cand ati fura jucaria unui copil si apoi v-ati lauda ce barbati ati fost!
Intamplarea mai face multi jucatori de la voi sa refuze un atac direct pe noi...sunt cei care inteleg penibilul generat de voi!Acelasi penibil in care spun ca sunt obligati de o mana de oameni ce se cred conducatori cu "antecedente" sa atace satele cerute de ei, la orele cerute de ei!:)
Cat de jenant poate fi cand ajung jucatorii sa va judece? Si cat de barbati va simtiti cand va laudati intre voi cum l-ati concediat "pe ala care a facut figuri"?
Intrebarile mele la adresa "domniilor" voastre sunt;
-care este prietenia la voi in trib?
-care este colegialitatea si placerea jocului?
-ce veti face cand jucatorii vor intelege ca este un joc si trebuie tratat ca atare, mai ales ca unii dintre ei cumpara CP si au dreptul sa isi aleaga orele cand sa il joace?
-cand veti intelege ca pe voi razboiul asta va coboara, iar pe noi ne ridica?

Dragi conducatori OSP,
In cazul in care in urma razboiului asta veti ajunge sa nu mai puteti ataca datorita raportului de 20:1...se va considera ca am castigat noi sau ca v-ati facut voi de ras din punct de vedere al strategiei?


,,Toata lumea se plânge că nu are memorie, dar nimeni nu se vaită că nu are logica." (La Rochefoucault)
 

DeletedUser

Succes ambelor triburi , dar avand in vedere diferenta de sate este un razboi penibil .
 

DeletedUser

corsarul rebel

Dragi conducatori OSP,
In cazul in care in urma razboiului asta veti ajunge sa nu mai puteti ataca datorita raportului de 20:1...se va considera ca am castigat noi sau ca v-ati facut voi de ras din punct de vedere al strategiei?


Cred ca nu au inteles corsare ce spui sa le facem un desen poate asa vor intelege si ei :D:D:D, ceea ce nu cred
au stat destul de bine in razboiul cu Mânuţa, doar pentru ca au atacat o mica parte din tribul Mânuţa (exact cum face cu noi acum), ca daca se puneau cei din Mânuţa pe ei erau de mult out de pe lumea asta, insa au norocul ca Mânuţa lupta alaturi de Quit impotriva celor din Skalp (Skin)
 

DeletedUser

daca era sa intram o data cu ei pe triburi si nu intram acum 2 luni,eram cel putin la acelasi nivel cu ei sau chiar mai sus decat ei......preietenie la ei????ce o mai fi si aia??????e prima data cand aud de asta.......colegialitate????am avut niste colegi la scoala,dar mai de mult........razboiul asta nu o sa il castige niciodata....avem un mare avantaj in fata lor.....si chiar daca o sa pierdem razboiul o sa iesim cu fruntea sus ca suntem niste invingatori......
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

nu nenea piter ca aveti razbel mare cu Skalp
si nu as vrea sa planga -ops- pe aici ca se face de cacao cu lapte in fata unui trib de 9-10 ori mai mic ca sa nu zic mai mult(sa se simta si ei bine)
Insa noi oameni cu bun simt iti multumim pentru oferta:)
 

DeletedUser

-OsP- oricum plange ca in acest "razboi" noi rezistam de 2 saptamani si se pare ca vom mai rezista! :)
sper sa mai apuc sa vad un RAZBOI in adevaratul sens al cuvantului, intre doua triburi egale!
nu intre David si Goliat sau furnicuta si elefant....

in alta ordine de idei, corsarul rebel a punctat niste lucruri foarte adevarate si interesante!
am pierdut sate, dar nu am uitat sa radem si sa glumim, sa ne bucuram cand intram pe forum si sa vedem catre cine mai putem trimite ultima lance...
acestea sunt adevaratele valori, pe care, -OsP-ul niciodata nu le va avea...ei au ce colecteaza - puncte!

pacat, insa, ca aceste non-valori se regasesc si in alte conduceri de triburi...jocul devine mult prea..."comercial", intr-un sens rau
un joc al orgoliilor si ambitiilor unor conducatori, furii pastrate la foc iute pentru alte lumi "unde am sa am eu grija de tine" si altele asemenea...

unde sunt lumile de inceput cu joc frumos si placut? unde sunt "marile caractere" de alta data?
astept sa se reinventeze atmosfera placuta pe o alta lume! poate! :)
 

DeletedUser

unde sunt lumile de inceput cu joc frumos si placut? unde sunt "marile caractere" de alta data?
astept sa se reinventeze atmosfera placuta pe o alta lume! poate!


Colega din pacate pe .ro nu cred ca sa mai vedem asa ceva o buna bucata de vreme;)
 

DeletedUser

hai ca va ajut eu :D:D:D dati-mi sitter si le facem splituri :cool::cool::cool:

:D Multumim pentru bunavointa si deschiderea ta de a ajuta, dar aici nu se pune problema de ajutor, ci de joc in sine!:)
S-a stricat toata frumusetea jocului prin astfel de reactii ale unor jucatori frustrati ce cred ca un astfel de comportament ii face mai barbati ( sau barbate!:) ) decat sunt in realitate!
Topicul a fost deschis doar pentru a se trage un semnal de alarma cu privire la acuratetea, corectitudinea si frumusetea unui joc pentru care, eu personal, il consider cel mai complex joc de strategie! Ca sa nu mai spun ca o perioada era numit un joc al prieteniei si al prietenilor, dincolo de realitate!
E pacat insa sa ajungem sa constatam ca timpul nostru este pierdut pentru dezamagiri...nu se mai poate numi joc, nu se mai regaseste placerea de a juca!
Totul devine ambitie, frustrare, amenintare si neputinta celor ce nu vor sa-l invete si isi fac mai multe conturi pentru a face fata!
Acestia mint, ascund, jignesc, au un comportament urat vizavi de dusmani si chiar si de colegi...
Ce pot sa mai spun? Sunt unul dintre cei dezamagiti...
Iar vizavi de topicul acesta...eu in locul conducerii OSP as fi facut alianta cu MANDYA! As fi sprijinit tribul sa se ridice, mai ales ca in 2 luni devenise destul de puternic, iar mai tarziu as fi stiut ca ma pot baza complet pe ei!Asta mi-ar fi asigurat o granita cu inca 100 jucatori ,deci o oarecare liniste in zona!
Ei insa au preferat un razboi in care, fara sa gandeasca,vor ajunge sa nu mai poata ataca datorita raportului de 20:1!Iar MANDYA va avea posibilitatea sa creasca satele din interior,dar sa ia sate in margine...deci sa nu le lase o margine lor!
Care le este castigul prin acest razboi? Doar cateva sate luate de la jucatori nou aparuti pe lume...
Pierderea? O margine a hartii si cel putin 100 jucatori ce ar fi putut sa ii ajute intr-un razboi adevarat!
Neputinta gandirii unei strategii i-a adus insa aici...precum si disperarea de a avea un comportament aproape fanatic de a-si ameninta proprii jucatori sa atace la orele si pe satele stabilite de ei!
Frumusetea jocului in OSP s-a pierdut, colegialitatea nu exista...exista insa numai o teama de a nu fi concediat si inobilat intern pentru nesupunere!:)
Ma intreb, retoric binenteles, daca as fi putut sa stau intr-un astfel de trib mai mult de cateva minute! Sa ajunga cineva care se dovedeste a fi guvernat doar de o frustrare de a conduce macar virtual, pe timpul si pe banii mei?Sa stabileasca cineva care a descoperit atacul la secunda programul meu liber si modul meu de a ma distra?
In MANDYA, chiar decimati de sate, exista acea uniune ce ne face sa intram zambind, sa discutam bune si rele, sa ne comportam ca intr-un grup de vechi prieteni! Iar asta ne ridica deasupra lor cu mult!:p
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

te asigur ca cei din conducerea osp stau foarte bine si cantaresc o decizie inainte sa o ia. iar faptul ca sunt pragmatici in decizii este spre binele echipei lor. nu ei se fac de ras cu statisticile alea, ci voi. faptul ca sunteti un trib de margine nu va scuza. mie personal imi face placere sa vad astfel de statistici. arata ca sunt unii pe harta care chiar stiu jocul. ca ceilalti se supara... nu e nici prima, si nici ultima oara cand cei care mananca bataie jignesc invingatorii
 

DeletedUser

asa e martzian nota 10 pentru ce ai spus tu:)) glumesc sper sa iti dai seama
vino pe aici cand vei intelege despre ce e vorba:) pana atunci vezi ce faci la zuma :))
nu iti voi explica eu pentru ca nu stau sa imi pierd vremea cu tine
Nu o da nimeni aici in scuze si nu cred ca ne facem de ras cu acele statistici
cum spunea cineva mai sus ca nu se poate oprii din ras avea dreptate
nu au alt razboi in afara de cel cu mandya au trecut 2 saptamani si nu au luat decat 45 de sate? (si pun partiu ca statistica arata altcumva daca aveam si noi ferme full de aparare... nu jumatati...)
pai cum intr-un trib de 9 milioane in primi 40 sa ai atat de putin contra unui trib de nici 1 milion asta chiar e comic=)) nici eu nu ma pot oprii din ras...
daca situatia statea invers ei nu mai erau pe l25 din prima saptamana dintr-un organizat cadeau ca furnicile...

in orice caz forta -ops- ce glume am in progam azi:D
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

te asigur ca cei din conducerea osp stau foarte bine si cantaresc o decizie inainte sa o ia. iar faptul ca sunt pragmatici in decizii este spre binele echipei lor. nu ei se fac de ras cu statisticile alea, ci voi. faptul ca sunteti un trib de margine nu va scuza. mie personal imi face placere sa vad astfel de statistici. arata ca sunt unii pe harta care chiar stiu jocul. ca ceilalti se supara... nu e nici prima, si nici ultima oara cand cei care mananca bataie jignesc invingatorii

Din pacate astea nu se pot numi statistici atata timp cat voi doar furati scutecele celor mici!
Daca voua va face cinste asa ceva...am sa ma gandesc de doua ori inainte de a intra pe alta lume!

Pentru "simpaticul" trimis sa scuze un razboi penibil:
- statistici curate sunt cele in care exista razboi intre doua sau mai multe triburi aproximativ de aceeasi valoare!;
-razboiul este fara un final pentru ca nu veti fi in stare sa-l inchideti, ci doar sa renuntati la el;
-topicul nu s-a deschis sa ne plangem ca pierdem (chiar ne mandrim ca am rezistat si atat), ci ca nu mai exista frumusetea jocului, iar adversarii sunt din ce in ce mai fanatici, mai vorace, mai razbunatori, mai rautaciosi...!
-indiferent de punctaj, nimic nu scuza un comportament aproape nazist!...un joc este un joc, oamenii il joaca de placere...doar cei frustrati joaca folosindu-se de minciuna, amenintare si dusmanie...

Cat despre jignire...te rog, mai citeste inca o data...cu atentie!

Pentru linistea domniilor voastre...haideti sa asteptam parerile altor jucatori, neimplicati in acest razboi despre nemultumirea noastra!

==============================================================================================
In oglinda timpului eu ma privesc linistit si impacat!...Tu,cum te vezi?
 
Ultima editare de un moderator:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus