DeletedUser
Ahahah, ovelo, ai tu ce ai cu SH..
Eu spun altceva, tu SH, SH.. Citeste tot inainte, dupa iti dai seama.. ce-am vrut sa spun.
Nu inteleg. Ce n-am zis bine? Cu care parte nu esti de acord?
Eu spun altceva, tu SH, SH.. Citeste tot inainte, dupa iti dai seama.. ce-am vrut sa spun.
Adevarat este ca pe lumile 1 si 2 deja peste 40-50 % din jucatori erau si stiau cum se joaca, de pe serverele externe existente inainte, chiar si acum, dar adevarata scoala de triburi a inceput cu L3, unde toti care jucau, invatau cate ceva, putin cate putin. Pe 1 si 2 nu ii invata nimeni, rar mai prindeai un coleg de scoala sau munca, etc, care-i scriai pe o foaie ce sa faca si cand te intreba ce inseamna, raspunde-ai modest cu "Nu stiu!"..
Frunza hai pe L14 sa inchidem lumea ca ne-am plictisit de cand e deschisa)
Hai ca ai cu ce sa joci...timp sa ai
Felicitari SH
Nu ma asteptam sa o dea in bara ramos (adevaru e ca nici nu stiu ce s-a intamplat asa ca nu comentez nimic pentru ca nu stiu nimic)
Cata liniste pe acilea![]()
mistere acuma imi dau seama de unde atata rautate fata de mrs quizz =)))) indreapto si inspre ariann ca are si el nevoie de putina indrumare![]()
Eeee si cu tine acum..
Ariann e pe maini bune. E pus la loc caldut.
Brago e si-a sters contul dupa ce ne-a facut o mica istorie despre cum i-am furat noi cu "divinitatea" =))))))))))))
si unu cate unu au dat stergere
au mai ramas cativa pe acolo si se duce si L14
On topic : Felicitari SH
Pai pe unde am jucat noi, nimic nu a ramas. Ma refer la nivel de trib, nu de la jucator la jucator.