DeletedUser16195
'am fost inlaturati'-nu suna bine,hai sa spunem mai degraba ca in urma politicii dusa de prietena mea 'draga' si adorabilul blenis care s-au trezit ca afara ninge si nu doar e caldura...si-au luat zborul...iar tu...dupa ei...bun,dar imediat v-ati tras familie babana,la oferta 3 in 1,sau 4 nu mai stiu...spor la joc...e normal ce se intampla...
Se vede ca esti neinformat sau dezinformat pentru k lucrurile n'au stat asa , eu am plekt din teuton pentru a avea o sapt. de liniste in academie ... iar Blenis a venit din acelasi motiv .... eu reveneam inapoi daca nu se facea taraboiu ala si se scotea academia k vezi doamne ne'am dus in academie sa ii sabotam =))) ... In fine **** cine a venit cu idee asta dar cand a fost luata trebuia sa se gandeasca k va fi definitiva
PS:Voi ati umblat la diplomatia noastra si ati vbit cu toti aliatii de atunci sa ne scoata de la diplomatie .... era normal sa vorbeasca cineva din TOD sa faca o aliantza makr (in acest caz singurul trib cu care voi nu aveati alianta a fost SUAT ... e o decizie fortata de imprejurari)