Ice GoblinX în data de 28.08. la ora 20:25
Salutare Draga, Roham
Sper ca nu ti-ai uitat vechiul Prieten - Aliat.
Roham?
Ai de gand sa traiesti mult si prost sau puitn si bine?
Cred ca ai prins substratul.
Ai de gand sa lupti pentru copii agramati care trateaza jocul asta ca pe
intru sa mai dau si eu un click, inainte sa ies cu gagica in oras, sa imi fac satul mare si misto ca pe o ... prezentatoare de moda, fixa... in fine, nu prea ma pricep eu la a da exemple.
Asadar, Roham, apreciez valoare ta de geniu, dar oamenii se mai schimba, conceptiile se mai adapteaza, ai de gand sa fii printre primii ai unui trib ce ATACA sate de BARBARI si se mai lauda pe deasupra cu reusitele lor? Sau ai de gand sa te comporti (cu de fapt ai si facut-o pana acum) intr-un trib ce ar fi onorat de prezenta ta, ca o ELITA.
ELITA vs. MEDIOCRITATE, pe care tu alegi sa o aperi cu atata devotare.
Ai nostrii, chiar daca au trei sate, intercepteaza atacuri al zecimi de secunda, ai nostri lovesc odata si scot un jocator, ai nostri nu se apara cerand SUPORTUL INTREGULUI TRIB, ai nostri GANDESC si se apara de un intreg trib cu 3000 Trupe, ai nostrii imping intelesul acestui joc... la MAXIIM,... vrei sa fii si tu unul dintre ei?
Sau ramai si apara-ti agramatii de membrii care ar trimite 200 de unitati la o cerere de suport in loc de tot ceea ce au, care ar tine trupele lor ca pe bibelouri pe rafturi.
Alege, dar... avand in vedere conflictele dintre Triburile noatre, cred ca este a doua (prima ti-am facut-o in prima luna de joc) si ultima oferta pe care ti-o fac.
Respecte si sper ca in cazul in care nu alegi pozitiv sa fii, macar tu, un adversar pe masura, cand timpul va veni... si crede-ma ca va VENI.

.
Toate cele bune si astept raspuns.
roham în data de 29.08. la ora 09:23
numultumesc ... si mai lasa infatuarea ... e doar un joc in care pana la urma nici tu nu excelezi ... mi-au spus colegii ca te-ai apucat sa dai fake-uri cu nobili ...
Ice GoblinX în data de 29.08. la ora 11:49
pai ... si asta e o strategie, cu fake-uri de nobili, dar in fine nu tin sa te invat eu ce si cum, deci iau ca raspuns un NU din partea ta, fie, cum doresti... sa speram ca macar ai sa iti mentii pozitia pana la final si nu ai sa cedezi cum majoritatea triburilor care s-au confruntat cu noi, au facut-o...
toate cele bune si ... aprinde noaptea lumina si... trezeste-te devreme in zori
...
Mesajele acestea au fost trimise de către roham mai departe.