Ma baiatu dar cresca is noob ca tine sa stau sa fiu inbilat orcum nu ma inobila nimeni .
Multi jucatori care ma atacat au fost inobilati
aha...noob inseamna sa stai sa fi innobilat? f***... e cam vraiste in capul tau copile!
1. nam stat sa fiu innobilat, chiar am provocat asta si am
Lasat asta sa decurga mai usor. Pe unul din sate. Cand am ramas cu un sg sat, am dat restart.
2. daca noob ti se pare cel care isi cunoaste prietenii si interesele si lupta alaturi de ei orice ar fi, mie mi se pare noob ala care fuge pe unde e mai caldurica, pe unde e sigur ca scapa de lupte. De ce ai plecat? nu aveai armata sa te lupti cu ei si deaia teai aliat cu ei? Eu nu am plecat! Inainte sa fiu innobilat de unul din GTC (tot respectul pt om, vorbea foarte frumos si chiar ma tachina, eu deabia asteptam sami ia satul si el ma mai lasa kteva ore sami revina adeziune

) am fost atacat simultan (vorba vine) de 2 din DIABLO...unul cu 3 si unul cu 4 sate....siau pierdut armatele la a doua vizita, la prima aveam defense`u in sprijin

m-am luptat cu ei, am vb cu ei in PM, ne-am distrat impreuna pe seama atacurilor si am facut cel mai important lucru:
am demonstrat ca suntem oameni, ca stim sa vorbim si ca intelegem jocul.
Am o satisfactie sa iti zic ca mai ai mult de evoluat pana sa intri in categoria mea de noobi