@ kennyanu - Pana la declansarea razboiului,cheia solutionarii problemelor create a fost la voi,dar se pare ca nu ati sesizat acest aspect,si o sa enumar cateva aspecte (vorbesc in cunsotiinta de cauza,nu avioane):
- cand sa creat tribul ADN,sa ales un singur intemeitor tocmai ca sa nu se nasca o gramada de conflicte,cand unul a avut o divergenta cu intemeitorul,trebuia sa-l lasati pe acesta sa-si rezolve problema civilizat,dar o parte dintre voi,in spirit de solidaritate de colegul vostru,va-ti luat talpasita,si s-au creeat bisericutele,si nu tinut fuziunea,.......si in continuare,ma repete.....calea dialogului era deschisa,dar nimeni din conducerea vostra nu a deschis acest dialog,deoarece orgoliile sunt prea mari!
-Si in aceste conditii,chiar daca nu sa deschis dialogul,o marte parte din membrii cu un cuvant de spus in tribul DMC,nu vroiau razboi,dar tot voi prin actiunile voastre ati reusit sa-i determinati sa aleaga razboiul....si aici ma refer la organizatul pe mirc,si nu fac abstractie ca el a luat sate de la unul de la voi,puteau ei 2 sa se dueleze linistiti pe cateva sate amarate,dar voi ati facut un mare organizat pe el,.....si atunci noi ce vroiati sa facem,sa ne uitam cu voi il rupeti pe unul de la noi,si sa nu facem nimic?!!!....asta nu cred,iar bonboana de pe coliva a fost ca insusi intemeitorii de la voi au atacat si au inobilat,fara macar sa aiba sange in vene sa declare razboi,atat eu si chivu,desi incepuse sa se organize atacuri pe voi,nu am atacat pana nu am delarat razboi,fiindca asa mi se pare moral si etic!
Acestea fiind spuse,urez un razboi placut ambelor tabere,si sa lasam trecutul in pace,sa ne concetram pe prezent,deoarece acesta conteaza mai mult! Sa castige cei mai buni!
Si acum sa revenim la prezent....cei de la voi care tot incearca sa cumpere conturi de la noi,am o intrebare pt eu ei.......chiar daca cumpara 1-2-3 conturi,cine va va juca pe ele,in conditiile in care jumatate din conturile din =nBz= sunt parasite si sunt pe sitter,....si inca un advertisment.....incercand sa recrutati jucatori de pe alte lumi ca sa puneti pe conturi,riscati sa recrutati tot apropiati ~DMC~ si sa va treziti in belele mai mari ca acum.......si nu in ultimul rand,oricat de multe tertipuri ati incerca,cumparari de conturi,aducere de jucatori de pe alte lumi,va ma trebuie ceva.......
sa invatati sa jucati,rar mi-a fost dat sa vad jucatori de 20-30-40 mil,care nu stiu nimic din acest joc(atac,aparare,split,dodge,nobilii la sec,etc...nimic....praf),cum am vazut la voi in trib,sunteti unul din cele mai slabe triburi care le-am vazut,[OUT] era 2 clase peste voi ( si nu clase de tren),doar conjunctura diplomatica va facut sa rezistati pana acum,.....in rest sa auzim numai de bine!
O dimineata placuta tuturor!