DeletedUser
Discutii..etc..putem face aici !
nu prea mai este razboi mondial odata cu iesirea ~M~ din Top10...Mi se pare ca lauzi prea mult tracia odata ce nucleul ~M~ din k34 a fost spart...nu uitati marele merit il are ~ARM~...uitati-va ce statistici au avut ei cu ~M~ si ce statistici aveti voi
In fine...ma bucur ca dezvaluiti razboiul tuturor, este frumos de urmarit.. Este incurajator, ca forumul L6 e unul din cele mai putin active...nici un razboi pe fata...nimic
![]()
1. am observat)
2. nici statisticile nu-s prea bune pt voi. probabil le veti mai echilibra acuma, cand aveti un singur nucleu compact.
3. m-am gandit la asta...si oricum situatia nu prea o cunosc, ca din cate stiam, primul care a iesit, nu stiu sa fi avut in trecut conflicte cu cnv din trib, ba chiar era prieten cu cativa de pe vremea CM.
Cat despre diferenta de membri...asta reflecta o datorie a voastra, sa intoarceti statistica. e cum se spune..cu cat sunt mai mari, cu atat cad mai tare
Bafta ambelor triburi! Sa fie un razboi frumos, si in special corect![]()
@Andreyutzu92: Te-ai uitat cati jucatori au preluat ~ARM~ de la ei? "Marele merit" ca stiu sa ofere invitatii viitorilor refugiati?![]()
@alexia26: iar te ia gura pe dinainte? Nu cred ca stii nici situatia din ~M~, nici cea din Tracia pt ca parerea ta sa fie una valabila. De fapt esti influentata de micul razboi si te-ai gandit sa te bagi in seama.