Parca zici c`ar trece de poarta paradisului . Sunt foarte abile iscoadele voastre si cel mai important este ca stiu ce , cum si unde , sa culeaga informatii precise si de ultima ora .![]()
claudius79 astăzi la ora 17:04
sper ca nu ii spui ca il atacam...
Ma distrez teribil , un mod foarte placut de a studia prostia si formele ei de manifestare.
Coffee time , o seara placuta![]()
Parca zici c`ar trece de poarta paradisului . Sunt foarte abile iscoadele voastre si cel mai important este ca stiu ce , cum si unde , sa culeaga informatii precise si de ultima ora .![]()
noi am stiut intotdeauna ca asta e un joc... asta e diferenta dintre Miua... si north!
noi ne distram... altii dispera si stau lipiti de pc... mint de ingheata apale (macar daca ar stii sa minta... dar nu stiu sa foloseasca anumite informatii... si mint haotic)...
ca raspuns la bancul tau (penibil din punctul meu de vedere) stii poanta cu iapa?
noi am stiut intotdeauna ca asta e un joc... asta e diferenta dintre Miua... si north!
noi ne distram... altii dispera si stau lipiti de pc... mint de ingheata apele (macar daca ar stii sa minta... dar nu stiu sa foloseasca anumite informatii... si mint haotic)...
ca raspuns la bancul tau (penibil din punctul meu de vedere) stii poanta cu iapa?
mie unu imi place acest razboi , avem parte de multe chestii interesante ce te fac sa te simti bine ... si cel mai importat ii ca si voi din Miau cati sunteti aici pe extern sau skype puteti avea o discutie cu bun simt fara jigniri si alte porcarii asa cum au facut altii care vedeau ca oamenii lor ofera informatii , etc ... este un joc si trebuie tratat ca atare , aici pe jocul asta satele sunt 0 , pentru mine cel putin conteaza omul decat satul ... asa ca jucam 4 fun si cine stie pe viitor poate se laga si prietenii noi![]()
presimtirea ta n-are nicio legatura cu vreo mila crestina. mai curand cu o bucurie diavoleasca.
=)))))))))))