Razboiul Sudului

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser9999

:)) 60% inactivi? te inseli prietene abia daca suntem activi 3-4...
Nu sa iesit pe granita zici...aha, atunci sa ne bucuram si noi de astea cateva sate luate::, ca daca se iese pe granita dreaqu mai stie, poate dau stergere cont :)

DeletedUser9999

Apropo .......in perisa nu am cum sa vin..............poate bere

DeletedUser18063

Poate,poate :))
Noi ne mandrim.dau toti in noi,toti ne trimit invitatii si......noi tot existam ..mai luam si sate,ne si distram si nu suntem stresati ca altii :))
Beton...cine vine la carciuma???

DeletedUser9999

Ce e de lauda ca va ataca toti?
Exact ca in viata reala ....... toti hotii sunt mandri ca sunt parlamentari....
Faptul ca sunteti atacati de toti, denota caracterul vostru, al liderilor vostrii .....nu ai de ce sa ataci un om sau un trib cu care ai fost aliat fara a exista un motiv solid.
Daca ataca doar un trib din cele cu care ati avut alianta, puteam sa va cred, sa zic ca aia sunt vinovati si ca nu au respectat alianta.....
dar in momentul in care toti fosti aliati au declarat razboi impotriva voastra...nu mai puteti veni cu texte ca voi sunteti aia buni si restul lumi e nebuna.....e clar ca lumina zilei cine e bun si cine nebun.
Nu mai incercati sa pozati in victime......stim bine cine suntem si cine sunteti.
Sfatul meu, tineti capul plecat si incercati sa duceti onorabil acest razboi, luati legatura cu lideri vostri si puneti problema din unghiul in care am prezentat-o eu...e simplu de dat vina pe ceilalti.....dar e foarte greu sa recunosti realitatea si sa iti asumi greselile, asta nu au facuto, nu o fac, si nu o vor face lideri vostrii.....ei spun ca nu sa declarat razboi de catre tribul vostru...da e adevarat nu voi ati declarat razboi....voi doar ati adus lucrurile pana acolo incat acest razboi sa fie inevitabil...

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser24374

Lasa ma sa ne atace ca ii bine,mor de ras la ce atacuri se trimite
Am primit un raport cu ataca de la jucatori de jucatori:D si cum isi baga ei defensiva dupa ce cucereste satu :))

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser39657

Fiecare lance conteaza! titlu de circulara noi2 m(mare jucator mare circulara da, si sa nu uitam ca este si conducator)

noi2 m în data de 10.04. la ora 08:59
Va rog sa-mi trimiteti spijin si pe:

[coord]403|688[/coord]
Situatia e destul de grava!!!!

Multumesc

asta in timp ce alti doi colegi vorbesc intre ei(numele il voi ascunde din motive obiective zic eu, ce e important e ca sunt colegi cu acest "conducator de trib"

xxx în data de 12.04. la ora 20:05
cum stai?

yyy în data de 12.04. la ora 20:09
rau :D rosu pe linie...

xxx în data de 12.04. la ora 20:18
da, si la mine, insa eu amm trimis armata mai putina.se mobilizeaza oameni.

yyy în data de 12.04. la ora 20:19
da, au avantajul ca in interior fac aparare si o trimit la hotar... ai nostri dorm!!!!

xxx în data de 12.04. la ora 20:32
sincer nu stiu ce sanse de reusita avem in fata lor. raportul de forte este foarte mere in raport cu noi. Se mobilizeaza foarte bine si repede,SUNT UNITI.dUPA REACTIA COLEGILOR NOSTRI SUNTEM CONDAMNATATI INCET SI SIGUR LA PIEIRE.EU NU CRED CA REUSESC SA-MI REFAC APARAREA MAI DEVREME DE O SAPTAMANA, CA SA NU MAI VORBESC DE ARAC SI BATUT NOBILI.

yyy în data de 12.04. la ora 20:36
asa este, o sa incerc sa-i mai scutur pe astia din mijloc...

xxx în data de 12.04. la ora 20:39
AR TREBUI

xxx în data de 12.04. la ora 20:44
care e avantajul cu celelalte academii. nu am vazut nimic sprijin sau organizare. ei sunt bine mersi feriti.

DeletedUser2821

llancelott si dj popa adica ... ai uitat sa scoti si linkurile sau ma rog nu stii , ca sa cenzurezi modifica si linkurile pune-le catre google sau triburile.ro .

DeletedUser28580

:)))) ti-ai luat omor cu obiectivitatea ta :))
ei or sa bata nobilii , ce stiti voi :D

DeletedUser18063

Ce e de lauda ca va ataca toti?
Exact ca in viata reala ....... toti hotii sunt mandri ca sunt parlamentari....
Faptul ca sunteti atacati de toti, denota caracterul vostru, al liderilor vostrii .....nu ai de ce sa ataci un om sau un trib cu care ai fost aliat fara a exista un motiv solid.
Daca ataca doar un trib din cele cu care ati avut alianta, puteam sa va cred, sa zic ca aia sunt vinovati si ca nu au respectat alianta.....
dar in momentul in care toti fosti aliati au declarat razboi impotriva voastra...nu mai puteti veni cu texte ca voi sunteti aia buni si restul lumi e nebuna.....e clar ca lumina zilei cine e bun si cine nebun.
Nu mai incercati sa pozati in victime......stim bine cine suntem si cine sunteti.
Sfatul meu, tineti capul plecat si incercati sa duceti onorabil acest razboi, luati legatura cu lideri vostri si puneti problema din unghiul in care am prezentat-o eu...e simplu de dat vina pe ceilalti.....dar e foarte greu sa recunosti realitatea si sa iti asumi greselile, asta nu au facuto, nu o fac, si nu o vor face lideri vostrii.....ei spun ca nu sa declarat razboi de catre tribul vostru...da e adevarat nu voi ati declarat razboi....voi doar ati adus lucrurile pana acolo incat acest razboi sa fie inevitabil...

Deobicei cand incep sa comentez postul cuiva ma interesez din ce trib face parte..:)) eu nu am nimic cu persia inafara de trupele pe care le trimit pe ei si trupele cu care ma apar de invaziile lor :))
Dar e bine si asa :))
PS: inca nu am avut aliat care sa ne atace,ne place sa ne respectam cuvantul,aici cat si pe alte lumi unde jucam...multi stiu...putin cunosc..

DeletedUser

Fiecare lance conteaza! titlu de circulara noi2 m(mare jucator mare circulara da, si sa nu uitam ca este si conducator)

asta in timp ce alti doi colegi vorbesc intre ei(numele il voi ascunde din motive obiective zic eu, ce e important e ca sunt colegi cu acest "conducator de trib"

:D Asa de bine i-ai ascuns ca ai reusit sa-i si desconspiri :D

DeletedUser

Lord Catau astăzi la ora 11:17
cuvantul tau?;)

AndreySergiu astăzi la ora 11:18
cuvantul meu a fost mereu sincer..
adica ceam avut de zis am zis..:) mereu nu mam ascuns..
adica poate unele marsavii sau parsivitati deale mele..:)

Lord Catau astăzi la ora 11:19
tocmai de-aia intreb:cuvantul tau?
N-are valoare.:)

AndreySergiu astăzi la ora 11:22
poate pt tine..:)
suntem dusmani,nici nu tre sa aiba:)

Lord Catau astăzi la ora 13:09
nu avea nici cand nu eram dusmani. ;)

Andrei este un mincinos ordinar

mereu sa dat bine pe langa mine sa ramana cu satele si dupaia a inceput sa atace :))

oricum catalin eu tiam spus de el ca va face orice sa va desfiinteze numai ca nu ii merge deloc

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus