DeletedUser
RDT se va alege cât de curând cu nişte surprize plăcute 
Si nu ne impartasesti si noua din planurile tale? Sau au fost dejucate?![]()
salut,inca esti frustat de pe l3 pe timpul TAO?..ori aceasi persona...adica Quintus sau boohoohoo e tot una?
RDT va pierde un razboi cu IMMO si SPAM! pt ca ei nu vor mai avea aliati pt ca avut aliati si iau tradatsi au putini oameni in trib care merita un oare care respect iar Quintus nu este unul dintre ei, cred ca triburile sunt viata lui prea obsedat si se crede superior tuturor.
naftalina astăzi la ora 23:30
incepand din acest moment nu mai avem nici o alinata cu GT deoarece aliati nostri din =GRL= ne ajuta in alte razboaie care le purtam
si IMMO declara oficial razboi celor din GT
va rog sa treceti rapid la atacuri si inobilari si va rog sa respectati pe deplin noua diplomatie
circulara trimisa tuturor celor din IMMO si la cate un reprezentat din fiecare trib partas
mai mai cate preziceri, nu stiu ce v0a facut quyntus de va simtiti unii chiar asa dar sa nu vorbim fara sa gandim. Si da charlie sau care a zis de RDT vs IMMO in totalitate nu se va castiga deoarece suntem departe de ei, avem cativa pe langa noi dar nu multi. Cat despre partea cu tradarea aliatilor pe care a spus-o florinel parca lasa de dorit, argumente? Eu iti spun cum a fost in mare parte, EW au cerut sprijin pt un jucator la noi, majoritatea am trimis pe el 2-3 ferme...dupa un timp a cerut un membru de la noi, veneau sprijin 100 lanci 100 spade 100 arcasi. Alt exemplu: am postat pe forumul comun daca in data de xx ora xx ne poate ajuta lumea cu cateva fakeuri si primesc raspuns de la membri EW: "da noi dam fake-uri sa innobilati voi?" poftim aliati) si in final normal ca nimeni nu ar pastra asemenea specii la diplomatie pe culoarea bleumarin sau visiniu. Si in mare masura din cauza razboinicei lucia s-a rupt diplomatia, au venit membri cu coloana vertebrala in RDT si gata, lucia e o copila oricati ani ar avea indiferent ce scrie la profil.
ps: apropo de respectarea aliatilor, ati vazut ca pica la statistica si buf, ei bine asa era si EW
RDT va pierde un razboi cu IMMO si SPAM!.
pt ca ei nu vor mai avea aliati pt ca avut aliati si iau tradat
si din cate am inteles lucia va jignit pe voi RDT insa asta inainte sa intre in IMMO.
jimy esty glumet...acum am revenit nu am avut net vreo doua zile si acum am vazut ca sa rupt alianta cu GT insa tin sa precizez ceva:
1.Eu cu quintus nu suntem dusmani mai degraba prieteni am vorbit si din cate am inteles lucia va jignit pe voi RDT insa asta inainte sa intre in IMMO.
2.Nu e nimik pierdut si nimik castigat sincer eu ma aflu intro situatie tare naspa persoanele de pe l3 care imi sunt foarte buni prieteni sunt in RDT insa deocamdata nu neam atacat timpul le rezolva pe toate poate ma vor ataca sau ii voi ataca insa eu cand ma imprientensc cu o persoana o fac pt viata reala nu pentru cea virtuala...da poate ati laut ceva sate de pe k43 si acum k42 insa la k33 se va da o lupta grea deocamdata tot cea ce se face la nevelul k33 nu e organizat daor actiuni propii si da asta nu poate fi numit un mare razboi noi baieti de pe k33 suntem doar catva care am ramad dupa ce crioli,samo si compania care au condus ianinte sau lasat grosul tribului il reprezinta k34 si va avertizez charli cand ajungeti langa luky si merlin nu o sa va mai arda de razboi
3.EU nu am contacte directe cu cei din GT insa daca conducera a hotarat razboi razboi va fii
Avertizatorule...)) Mai bine ţi-ai vedea de steaua ta de lângă RDT şi continuă să trimiţi circulare cu duiumul şi abia apoi să ne spui nouă de ce ne va arde.
PS: Tara22, a pierdut câte un sat pe oră ieri, timp de 24 ore...))
Păcat că eşti departe, aş fi vrut să te văd cum dansai pe muzicuţa noastră dacă erai lângă noi.
lasa ca IMMO castiga in alta parte deocamdataImi pare rau sa te dezamagesc dar nu esti on-topic.
Aici se discuta despre razboaiele RDT-ului si despre RDT nici de cum de IMMO.
Noi nu avem nici un fel de diplomatie cu GT...deci...
lasa ca IMMO castiga in alta parte deocamdataImi pare rau sa te dezamagesc dar nu esti on-topic.
Aici se discuta despre razboaiele RDT-ului si despre RDT nici de cum de IMMO.
Noi nu avem nici un fel de diplomatie cu GT...deci...
probabil vrea sa nu vada lumea cat de mult vati apropiat de satele lor
![]()
RDT va pierde un razboi cu IMMO si SPAM! pt ca ei nu vor mai avea aliati pt ca avut aliati si iau tradatsi au putini oameni in trib care merita un oare care respect iar Quintus nu este unul dintre ei, cred ca triburile sunt viata lui prea obsedat si se crede superior tuturor.