Regulament forum - update 27.05.2008

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Reguli generale:

Limba folosita pe forum este romana.

La fel ca si in joc, pe acest forum este permisa doar folosirea limbii romane. Va rugam sa limitati folosirea altor limbi la citate sau fraze bine cunoscute (sau traduse) si doar cand acest lucru este in concordanta cu situatia respectiva.

Accesul la forum

Accesul pe acest forum nu este un drept, ci un privilegiu.Echipa de moderatori isi rezerva dreptul de a face ceea ce considera ei mai bine pentru buna functionare a acestui forum.

1. Comportament

1.1. Tratati-i pe ceilalti cu respect si mentineti discutiile in limitele bunului simt. Nu uitati ca pe forum sunt membrii de varste diferite si a caror experienta de joc difera de la caz la caz, motiv pentru care va rugam sa fiti rabdatori daca uneori apar intrebari care pot parea "stupide" sau "infantile".

1.2 Membrii forumului nu au dreptul sa se dea drept moderatori sau admini. Incearcarea de a actiona ca un moderator este interzisa si duce la primirea unui avertisment.

1.3. Va rugam sa nu raspundeti la off topicuri si sa nu postati in topicuri care probabil vor fi sterse. Postari de genul "primul pe pagina" sau "am scris si in topicul asta" sunt interzise.

1.4. Va rugam sa evitati reprosurile cu privire la greselile gramaticale sau de scriere la adresa jucãtorilor. Dacã greºelile gramaticale sau de scriere ale unui jucãtor sunt atât de mari încât conþinutul mesajului se pierde, puteþi raporta acel post. Un administrator sau un moderator se va ocupa de acea problemã.

1.5. Membrilor forumului le este interzis sa provoace moderatorii sau adminii in mod deliberat. Posturile care au ca scop crearea de conflicte intre jucatori si moderatori vor fi sterse, iar autorii vor fi pedepsiti aspru.

1.6. Jucatorii care vor actiona in mod deliberat impotriva crearii unei comunitati pe acest forum vor fi banati definitiv.

1.7. Puteti folosi diferite metode pentru a va provoca "dusmanii" din joc in sectiunea "Politica si Propaganda", atata timp cat toate argumentele voastre sunt legate exclusiv de joc. Atacurile la persoana nu sunt tolerate nicaieri, atat pe forum cat si prin sistemul intern de mesagerie.

1.8. Pentru a depune o plangere impotriva unui alt jucator va rugam sa folositi sistemul intern de suport. Este interzis sa faceti acest lucru pe forum.


2. Reguli de postare

2.1 Orice post cu continut politic, etnic sau rasist extrem , pornografic, ilegal, care face referire la consumul de droguri sau neagreabil in orice fel este complet interzis. In cazuri extreme se poate ajunge la ban definitiv.

2.2. Va rugam sa postati raspunsuri care au legatura cu topicul. Daca nu puteti oferi un raspuns potrivit cu topicul este mai bine sa nu postati nimic. Acest lucru este in special valabil asupra posturilor foarte scurte si fara relevanta.

2.3. Discuþiile între doar doi jucãtori trebuie purtate prin intermediul mesageriei interne, nu pe forum.Nu citati excesiv din posturile anterioare. Citati doar partile esentiale astfel incat posturile sa nu fie prea lungi.

2.4. Pentru a evita repetarea argumentelor, mai ales in cazul discutiilor lungi, va sugeram ca intotdeauna sa cititi intregul topic inainte de a posta un raspuns. Înainte de a posta un topic nou, folositi functia de cautare pentru a va asigura ca nu exista un topic asemãnãtor.

2.5. Vã rugãm ca înainte de postarea unui topic nou sa va asigurati cã acesta este în sectiunea corespunzatoare, pentru ca moderatorii sã nu fie nevoiþi sã îl mute mai tarziu.

2.6. Verificati textul inainte de a posta. Astfel va puteti asigura ca este usor de citit si poate fii inteles de catre ceilalti membrii ai forumului.Greşelile întâmplătoare/ocazionale sunt acceptabile, dar nu şi cele care indică lipsa oricărei strădanii de a scrie un text lizibil. Incalcarile repetate ale acestei reguli pot duce la un avertisment.
---2.6.1. Toate topicurile si posturile trebuie sa contina un numar de cel putin 4 cuvinte. Mai putine cuvinte se considera spam si va fi conform pedepsit. Orice forma de abreviere ca LOL, BRB, ROFLMAO, ICU etc. vor fi luate in calcul ca un singur cuvant. De asemenea, posturile nu se vor "umple" cu alte cuvinte gen "unu,doi,trei" ," patru cuvinte per post" sau altele. Trebuie sa fie legate de subiect altfel va fi tratat ca incalcare a regulii de post lenght si pedepsita ca atare
---2.6.2 Este interzisa inlocuirea literei "c" cu litera "k" si alte asemena substituiri ce contravin corectitudinii limbii romane, tz, sh...etc. Dacă vreti să fiti sigur că ati fost inţeles, puteţi folosi diacritice, chiar dacă acest lucru nu este obligatoriu.

2.7 Este interzis a se posta in numele unui jucator banat. Banul a fost dat pe anumite considerente legate de regulament. Orice post de pe alt cont inseamna afront adus echipei de moderatori si sfidarea regulamentului.
Acest lucru se sanctioneaza direct cu warn, iar la a doua abatere ban.

2.8 Este interzis a se posta copia totala sau partiala a unui mesaj privat primit pe forum, in joc, sau in orice sistem de mesagerie,care contine insulte, jigniri sau acuze aduse echipei de admini/moderatori.
Postarea discutiilor purtate cu membrii echipei de suport (ticketele) fara acordul scris al adminului respectiv, se sanctioneaza direct cu ban

2.9. Nu folositi materiale ale caror drepturi de autor nu va apartin.


3. Poze, semnaturi si avatare:

3.1. Sunt acceptate poze fara comentarii atata timp cat sunt on topic. Dimensiunea maxima va fi de 640x480 pixeli. Daca doriti postarea de imagini mai mari va rugam sa postati doar linkul catre acestea.

3.2. Semnatura (text sau imagine) nu va depasi inaltimea de 60 Pixeli sau 4 linii de text. Avatarele nu vor depasi 80x80 Pixeli. Bannere sau linkuri-urile de recrutare in semnatura sunt interzise.


4. Sectiunile forumului si topicuri noi

4.1. Unele sectiuni au reguli specifice. Va rugam sa le cititi inainte de a posta.

4.2. Va rugam sa folositi un titlu adecvat cand deschideti un topic. Evitati titluri incomplete sau de genul "lol", "intrebare" sau "ATENTIE!!".

4.3. Topicurile sau posturile care fac referire catre alte site-uri care nu au legatura cu jocul "Triburile" sunt interzise. Linkuri de recrutare sunt interzise. Discutii legate de alte jocuri sunt permise in sectiunea offtopic.



5. Pedepse

5.1. Incalcarea regulilor duce in prima faza la avertisment. Mai multe avertismente pot duce la banarea de pe forum, temporara sau definitiva.

5.2. Crearea altor conturi pentru a scapa de inchiderea contului este interzisa si se sanctioneaza cu inchiderea contului respectiv

5.3. In cazuri extreme se pot inchide direct atat contul de pe forum cat si cel de pe joc.


6.Actiunile moderatorilor si ale adminilor

6.1. Moderatorii si adminii au dreptul de a edita, sterge sau inchide topicuri. Va rugam respectati instructiunile lor.

6.2. Daca postul dumneavoastra a fost sters, atunci inseamna ca stergerea a avut la baza un motiv intemeiat. Va rugam sa nu il rescrieti.

6.3. In general, moderatorii care sunt implicati intr-un topic din pozitia de jucator al jocului "Triburile" vor evita sa modereze acel topic, daca nu exista incalcari grave ale regulilor.

6.4. Toate reclamatiile sau criticile in legatura cu activitatea moderatorilor sau a adminilor de pe forum sau din joc (incluzand aici sanctiunile primite) se vor face numai prin sistemul intern de suport. Orice incercare de a deschide o discutie pe aceasta tema pe forum va fi considerata infractiune si pedepsita cu un avertisment.

Exceptie de la regula face o discutie la modul general, fara absolut nici o referire la o anumita persoana (membru al forumului, moderator sau admin) si/sau sanctiune primita. Aluziile de orice fel sunt de asemenea interzise.

6.5.In cazuri extreme, ne rezevam dreptul de a inchide conturi chiar daca nu se aplica nici una din regulile de mai sus.


_____________________________________________________________________


Pentru intrebari si eventuale sugestii privind regulile va rugam sa folositi aceasta discutie.
Multumim pentru intelegere.
Echipa Triburile.RO
 
Ultima editare de un moderator:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus