Restartarea serverului beta!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Dragi jucători,

Lumea 1 a serverului de teste Beta va fi restartată în curând şi ne-ar face o deosebită plăcere să participaţi!

Serverul Beta este locul unde toate facilităţile noi sunt implementate în primă instanţă şi care vă oferă posibilitatea de a le testa, de a ne oferi feedback-ul dvs. dar şi de a identifica eventualele bug-uri astfel încât să le putem repara înainte de a le face disponibile pe versiunea dvs. de joc.

Mai mulţi jucători pe serverul Beta implică o şansă mai mare de a identifica toate problemele şi bug-urile produse de schimbările implementate!

Este o lume unde jocul se va desfăşura în mod normal însă identificarea şi raportarea bug-urilor vă aduc recompense !

Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că atât serverul cât şi forumul sunt în engleză!

Pre-înregistrările pentru Lumea 1 vor începe astăzi, 24.01, iar în data de 27.01 serverul va fi deschis! Puteţi să vă înregistraţi aici: http://www.beta.tribalwars.net/

Setările acestei lumi vor fi speciale, viteza serverului fiind 10!
Puteţi găsi mai multe detalii cu privire la setări, aici: http://forum.beta.tribalwars.net/showthread.php?2309-World-1-Reset

Pentru fiecare bug nou identificat şi raportat (doar de către primul jucator) veţi obţine 30 de puncte premium pe serverul pe care doriţi, fie el beta, fie cel pe care jucaţi în mod frecvent, alegerea vă aparţine! Un exemplu concret: pentru 30 de puncte premium puteţi activa 3 zile de cont premium sau o lună de asistent de farmare!

Vom oferi la inceputul fiecărei luni un anumit număr de puncte premium, gratuit tuturor jucătorilor !

Mai mult decât atât, pe parcurs, vom stabili câteva misiuni speciale ce vor fi afişate pe forumul serverului Beta (http://forum.beta.tribalwars.net/forum.php) de fiecare dată când vom implementa o nouă facilitate. Aceste misiuni vă vor aduce mai multe puncte premium, ca atare, aveţi grijă să vă înregistraţi pe forum atunci când vă veţi înscrie pe serverul nostru!

În ziua deschiderii acestei lumi, pe 27.01, vom da drumul primelor misiuni privind noua facilitate ce va fi implementată: inventarul !

Vă aşteptăm cu drag să vă înscrieti şi să participaţi pe această lume specială!

Ne vedem pe serverul Beta!
Echipa Triburile
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus