Resurse jefuite

• Autor subiect DeletedUser39777
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser18437

farmati,farmati ca farmati degeaba :)) oricum cel mai mult ia cel care isi ridica minele si isi trimite materii de pe conturille suport :)

DeletedUser40969

scaled.php

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser40272

farmati,farmati ca farmati degeaba :)) oricum cel mai mult ia cel care isi ridica minele si isi trimite materii de pe conturille suport :)

eu cred ca te inseli:p

pacat ca nu e trofeul "jefuitor", vedeam cate resurse farmam fiecare, nu de fala, doar pt a avea evidenta

DeletedUser40969

Resurse spionate: 1.689 1.688 1.688

Clădiri: Clădirea principală (Nivel 3)
Cazarmă (Nivel 1)
Piaţa centrală (Nivel 1)
Tăietori de lemne (Nivel 4)
Mina de argilă (Nivel 2)
Mina de fier (Nivel 1)
Fermă (Nivel 1)
Magazie (Nivel 5)
Ascunzătoare (Nivel 1)

DeletedUser40272

ce va mai place shaorma...

ai tu curaj sa juri pe biblie ca am intrat eu cu mai mult de un cont? sau ca ma folosesc de conturile altora? eu am curaj, mergem la biserica frate daca doresti si iti demonstrez ca papi aiurea

ma rog, puteti face tickete, chiar eu il rog pe raka daca citeste acest post sa imi faca o verificare, si daca eu am avut de-a face cu alte conturi, sa profit pe urma lor, chiar daca nu ar fi ale mele eu imi tai ceva...

nu mai mancati aiurea ca unii chiar cred

P.S. daca nu stiti cum se joaca in primele zile pentru a avea un start bun veniti la mine ca va dau lectii, contracost bineinteles....iar daca stiti si nu aveti timp, co-player, sitter bun, vindeti ciuperci stricate in alta parte

Daca iti spun ca am 420 caluti care merg nonstop mintea ta imi va spune ca i-am transferat de pe 7 multiconturi...;)

Ultima editare de un moderator:

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
Am rugamintea sa incetati cu astfel de discutii aici, este treaba noastra ( a staff-ului ) sa dam verdict daca x joaca corect sau nu.
Multumesc.

DeletedUser

Copii care nu au ce face...jucati pe harta nu va certati aici...ganditi-va ca daca ati fi fost in acelasi trib acum sustineati aceeasi ideie...chiar daca nu erati 100% sigur ca e cea buna...

DeletedUser

Si uite cum sare încet-încet protectia.. spor la pedepsit vecinii (:

primul din serie

175l3l.png

DeletedUser

Daca iti spun ca am 420 caluti care merg nonstop mintea ta imi va spune ca i-am transferat de pe 7 multiconturi...;)

o sa te creada lumea cand o sa pui un raport sau un print la ferma,grajd,etc...din vorbe si eu am 500

p.s: e bine ca unii au minte,ceea ce nu e valabil si la restu(se stie)

DeletedUser40272

o sa te creada lumea cand o sa pui un raport sau un print la ferma,grajd,etc...din vorbe si eu am 500

p.s: e bine ca unii au minte,ceea ce nu e valabil si la restu(se stie)

nu trebuie sa ma creada nimeni, e suficient ca am eu, doar nu am pentru lume, si nu m-am laudat cu ei, am zis doar ca sa realizeze de unde si punctele pe care le am, se poate si fara multi...

totusi ca sa iti demonstrez TIE ca nu-s de ala care minte copii de gradinita, cum faci tu...ia si print

kkkkox.jpg

multa sanatatea si ar fi bine sa mai taci si sa iti vezi de joc

Scor reacție
209
Si acum toata lumea "Woow!"
Mai punea un jucator o intrebare penibila "de 1 milion de $" pe l30, cum se poate sa ataci 42k sate intr-o singura zi doar cu asistentul.
Mai oameni buni, daca voi nu sunteti in stare, asta nu inseamna ca nu e posibil, mai ales cand exista co-player si sitter.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus