cossu
member
- Scor reacție
- 9
ingerasa
Harvester of Sorrow
janika0
sa boara bardales.... ce inapt sunt...deja este extrem de greu sa faci lista corecta
ingerasa
Harvester of Sorrow
janika0
lasa-ti oameni in pace...ei joaca corect![]()
pai daca e asa ar trebui sa se faca plangere pe serverul nemtesc ca parca de ala apartine si asta romanesc
dar...e permis ca 6 jucatori dintr-un singur trib sa fie admini?si unul din ei sa fie si printre sefi?chiar daca nu sunt admini pe l3 dar totusi,ei au ajuns admini dupa ce au intrat in scitii,ca stiti,sefa e sefa
ooo..salut cossu vad k iar ai intrat in polemici si spuneai k nu mai vrei
parca trebuia sa spui ceva pe forum despre mine?![]()
ce pedeapsa? Pai ce, a facut ceva ilegal? Deja se pregatesc scuzele![]()
Revenind la diferite speculatii referitoare la contul danielei, va decide adminul care se ocupa de caz daca exista o ilegalitate sau nu.
Daniela a reintrat pe cont la ceva minute dupa ce s-a renuntat la sitter, era un cont cu jucatorul pe el si atacat de trib. Motivele? Cred ca fiecare aveti motivele voastre cand innobilati intern cu forta un jucator, iar in scitii se innobileaza prea rar cu forta si de aici rezulta ca motivele sunt mai serioase decat cele cateva sate pe care le detine.
Nici un trib de pe orice lume nu agreeaza jucatorii cu fundul in 7 parti, care sunt mai mult cu dusmanii decat cu tribul si cand sunt descoperiti asta este.
O sa asteptam decizia adminului, iar daca ea este pentru o pedeapsa o sa imi asum eu numarul de sate pentru ca a fost decizia mea aceasta innobilare.
O noapte mirifica si spor la barfe.