borzesti în data de 16.09. la ora 02:49
Atrebatum (730|404) K47 septimiron [] Velus [DiViN]
vere tu nu vezi ca jucatorul e rezervat la innobilari interne RIP nu te mai saturi sa ciupesti..te rog sa golesti satul
borzesti în data de 16.09. la ora 02:52
scz asta trebuia lu velus
the patriot în data de 16.09. la ora 11:41
O sa vorbesc si eu cu el sa cedeze satul.
borzesti în data de 16.09. la ora 18:16
[player]andreiwapnew[/player] e in divin 4 noi il avem bagat de ieri la innobilari interne...pai nici atata sa te uiti sa nu i inviti..pt dumnezeu
the patriot în data de 17.09. la ora 07:34
Vad ca a fost concediat deja.
the patriot în data de 17.09. la ora 07:42
16.09.
01:15 [player]Andreiwapnew[/player] a fost invitat de către [player]galles[/player].
Aici sunt afişaţi ultimii zece locţiitori:
Locţiitor Start Sfârşit
[player]the patriot[/player] în data de 16.09.2010 la ora 12:05
[player]the patriot[/player] în data de 12.09.2010 la ora 03:37 în data de
16.09.2010 la ora
01:14
borzesti în data de 17.09. la ora 10:02
patriot pe ce baze faceti voi invitatii? nu se poate verifica tw status mai ales ca era langa noi si voi si trebuia sa va dati seama ca ceva e in neregula cu el ,sau forumul comun
the patriot în data de 17.09. la ora 13:13
Sa arate sexi si sa fie sub 25 de ani.

)
Serios acum, de unde sa stiu eu motivul pentru care la invitat galles?
Cand ai tai au invitat un jucator din IDR, eu ti-am facut reprosuri?
Cand ati invitat jucatori din tribul ala ce era in razboi cu DiViN3, la fel, eu ti-am facut reprosuri?
Vad ca una-doua, cand se mai intampla cate o anomalie, faci atata caz si atata morala, uneori mi se pare ca exagerezi . Nu te supara pe mine, dar daca iti arat toate mesajele de la tine nu este unul in care sa imi vorbesti mai putin nervos. Cam in toate imi aduci reprosuri. Eu niciodata nu ti-am facut asta, eu intai intreb, ma documentez, insa nu sar intai cu parul pe tine.
borzesti în data de 17.09. la ora 13:15
patriot invitane la forumul comun din nou cineva ni la sters la-m si dat afara pe ala
the patriot în data de 17.09. la ora 13:20
Ati primit.
borzesti în data de 17.09. la ora 13:24
accepta te rog forumul RIP-DIVIN UNDE SA NE TRECEM INNOBILARILE INTERNE
the patriot în data de 17.09. la ora 13:27
Noi nu mai acceptam niciun forum. Dupa ultima nesimtire din partea unor colegi de-ai tai am hotarat sa ne lipsim de forum comun. In curand vom renunta si la celalalt.
borzesti în data de 17.09. la ora 13:29
si unde pusca mea vrei sa iti pun innobilarile interne aa?
borzesti în data de 17.09. la ora 13:31
viorel nu fortati nota ,dao naibii de ea treaba eu ce sa mai zic de ieri??
borzesti în data de 17.09. la ora 13:31
te rog accepta forumul sa refacem cei innobilati intern si ai nostrii si ai vostrii
the patriot în data de 17.09. la ora 13:41
Unde vrea pusca ta.
Le-am solicitat mai multa atentie alor mei. Sa consulte cu atentie twstats, planificatorul. Sa intrebe. Se poate si fara.
Asta te intrebi acum? dar cand au fost discutiile de ce n-ai intervenit sa-i pui la punct pe mitocani?
Ciprian, scuza-ma, nu mai retin cati ani ai spus ca ai. Eu am 42, am familie, un copil (17 ani), ca tot omul. Mie daca un vecin imi spune ca Andrei, fiul meu, nu a dat "Buna Ziua!" cuiva, il pap cu fulgi cu tot. Mie copilul nu-mi injura, nu dracuie, nu e nesimtit fata de persoanele adulte. Am un prieten de 25 de ani si i se adreseaza cu "nenea". Asta este stilul meu, asa am fost educat, asa am educat si eu.
Daca tu iti inchipui ca eu voi accepta vreodata ca niste nesimtiti cu cas la gura sa ma jigneasca, te inseli amarnic.
Eu nu agreez smecherii si mitocanii, incultii si tupeistii. Daca cineva la mine ar fi vorbit cum au facut-o cei de la tine sau din SAS, in secunda doi erau dati afara.
Mai ales in mediul virtual, indiferent de interes, eu nu i-as fi acceptat pe langa mine.
Daca voi, pentru niste interese conjuncturale, ii acceptati si sustineti, e treaba voastra.
Asta-i buna!

Sa nu fortez nota? Adica acum ma si ameninti?
Si ieri ce a fost?
borzesti în data de 17.09. la ora 13:44
patriot si eu am 33 de ani ...dar asta nu sinseamna ca accept toate alea ...insa ai vostri fac multe prostioare ...te mai rog odata sa accepti forumul ala..stii bine ca e folositor si pt noi si pt voi
the patriot în data de 17.09. la ora 14:35
Multi inainte! Daca nu ai accepta ai fi luat atitudine. Tu nu ai luat. In fine, asta este treaba ta, nu te invat eu cum sa te comporti.
borzesti în data de 17.09. la ora 14:37
accepta forumul...
the patriot în data de 17.09. la ora 14:40
Forumul este un subiect de cearta. Inainte nu exista asa ceva, jucatorii se mai impungeau in privat sau pe extern. De cand cu forumul comun ies numai discutii. Eu nu doresc sa le mai dau aceasta satisfactie.
Forum comun nu vom mai avea decat atunci cand vom considera noi ca nu mai sunt motive de discutii.
borzesti în data de 17.09. la ora 14:41
e ** de RIP si divin si daca ne-am certat ce ..ce crezi ca doar cu divin ma cert hai sa fim seriosi..accepta forumul sa punem si noi si voi innobilarile interne
borzesti în data de 17.09. la ora 14:42
e ** de RIP si divin si daca ne-am certat ce ..ce crezi ca doar cu divin ma cert hai sa fim seriosi..accepta forumul sa punem si noi si voi innobilarile interne
the patriot în data de 17.09. la ora 14:45
Cipriane, tu ma judeci gresit, ai impresia ca stai de vorba cu cei cativa nesimtiti de la tine. Una este sa te certi, e ceva normal, si alta este sa te injure ca la usa cortului. De ce nu intelegi ca pentru acestia noi renuntam la forumul comun? Prefer linistea decat injuraturile unor mucosi needucati.
borzesti în data de 17.09. la ora 14:49
nu te-a injurat nimeni de la noi..deci te mai rog pt ultima oara accepta forumul ala
borzesti în data de 17.09. la ora 14:49
atentie mare : daca nu vrei sa il accepti inseamna ca ai ceva cu noi si o sa stiu cum sa ma comport de aici inainte ,nu isca alt scandal pt asta
the patriot în data de 17.09. la ora 14:53
Citeste ce au scris aia de la tine intr-o noapte recenta.
Nu ma mai ruga ca noi nu acceptam nimic. Forumul comun este optional.
Eu ti-am mai spus, incearca sa te calmezi si sa eviti a mai folosi tonuri amenintatoare sau imperative.
Repet pentru ultima oara, nu acceptam sa fim injurati/jigniti/ironizati de toti derbedeii si incultii. Cred ca am fost clar in privinta asta.
Nu iscam niciun alt scandal pe acest motiv. Repet, forumul comun este optional.
Nu avem nimic cu RIP, in general, cu atat mai putin cu jucatorii ce au bun simt.
borzesti în data de 17.09. la ora 14:56
ok o sa postez pe forumul comun cu SAS
si o sa luam masuri ..nu amenint pe nimeni dar e de bun simt sa avem forum comun incet incet patriot te indepartezi de toate triburile din familie..si asta 51% e meritul tau ..atata am avut de zis te rog sa nu ma mai deranjezi vreodata ... cand ai ceva cu RIP iei legatura cu neamtzu numai vreau sa mai am de a face cu tine daca tu zici ca am fost derbedeu...sa fii sanatos
the patriot în data de 17.09. la ora 15:04
Eu mananc tastatura daca tu imi arati un loc unde eu te-am facut derbedeu! La cine ma refer eu stii foarte bine, ai forumul in fata. Doar erai on in noaptea aia cand a inceput discutia si n-ai intervenit sub nicio forma.
Am impresia ca orgoliul, vanitatea, va intuneca dreapta judecata. Sunteti in stare sa va sustineti pana-n panzele albe pentru niste niste lucruri virtuale. Reveniti cu picioarele pe pamant, ce aveti?
Daca tu crezi ca eu sunt oaia neagra, dau stergere cont si gata, scapati de problema. Acest joc, in viata mea, are o insemnatate de 0,00000001 %.
Daca tu consideri ca este mai important sa-ti menajezi niste badarani in schimbul respectului, al prieteniei....atunci e grav.
E de bun simt sa-ti respecti aliatii, sa nu-i ironizezi, sa ai un comportament decent. Asta e de bun simt, nu sa ai un prapadit de forum comun.
Sa nu te mai deranjez niciodata? Deci eu pana acum doar te-am deranjat, nu? Frumos! Merci, Ciprian. Si eu imi inchipuiam ca imi esti prieten.
borzesti în data de 17.09. la ora 15:06
NE-AI FACUT DERBEDEI..pe RIP de rip ** aici am postat la forumul cu sas si zilele urmatoare o sa vedem ce dezizie luam
borzesti în data de 17.09. la ora 15:08
ti-am fost prieten sa stii dar nu accept ca jucatorilor din rip SA LI SE ZICA DERBEDEI CE DREPT AI TU SA LE ZICI ASA
the patriot în data de 17.09. la ora 15:17
Citeste ce scriu eu, nu ce vrei sa auzi! Sa nu-mi mai bagi cuvinte in gura!!!
Stapanesc bine limba romana, stiu sa ma exprim.
borzesti în data de 17.09. la ora 15:22
am citit foarte bine toti sunt derbedei si prost crescuti...am inteles asta nu numai eu o sa vezi
the patriot în data de 17.09. la ora 15:23
Cred ca n-are rost sa mai discutam. Am pus punct!