DeletedUser34294
Tu ai niste probleme cu bibilica nu eu, pai nu vezi ca eu iti zic ceva si tu intelegi doar ce vrei tu, dute tu si pupate cu prisson, cu borzesti cu cine vrei tu, dar nu te mai baga in seama cu mine ca imi provoci sila.
cum zicea un coleg, "noi toti ie prosti" doar mosu e destept... =))))
hai sa le luam pe rand sa te lamuresc...
1. nimeni de pe forumul asta nu are intentii gay in afara de tine din cate observ, ti-am vorbit cat se poate de respectuos daca vad ca sari gardul prietene... n-ai pic de bun simt, nici macar un strop lucru care denota ca nu ai nici macar un an din cei 7 de acasa... in fine ... irelevan
2. nu stiu ce cauti aici cu spam pe tipicul divin - rip... dute la treaba ta...
Daca afli sa imi zici si mie...Ce Dumnezeu ti-o fi facut prisson de esti asa obsedat de el? Pe toti ne asemeni cu el.
ma bag ca e topikul MEU) si personal nu cred ca cavalerul merita sa il jignesti intr-o asemenea maniera...si nici ceilalti membrii olo
merci borzesti...
mosule - gresesti cand spui ca "m-am bagat in seama aiurea" - mi-am spus parerea despre alianta RIP - olo, o parere oficiala nu bazaconii cum zici tu... daca esti invidios ca alianta asta merge bine atunci e problema ta nu a noastra dar mai usuresl cu jignirile si cu lucrurile personale pe un tipic care nu agreat...
@ Borzesti
Ce ai zis tu este corect pe jumatate (partea cu deschisul topicului) asa ca am sa ma mut pe topicul H.A vs SAS.
@cine vrei
Cosmar? Ti-am spus abia astept sa ajung langa tine pe harta sa vezi tu cosmar ce o sa ai cu mine.
In sfarsit... a dat domnu... uite putinul ala de bun simt
borzesti... cum mai e statistica ? tare sunt curios
scuzati-mi offtopicul, o sa postez mai scurt de acum inainte si la subiect