multumesc enorm si apreciez..dar de inobilat cred ca se grabeau nu cei din Rip...si nici din Sas...surprinzator ...unii din divin

...ma rog...putini sunt de caracter,....inca o data multumesc si celor din Sas si celor din Rip si celor care s-au desprins din Divin ptr invitatii..dar asta este ....aici am jucat pe L18...aici inchei...daca asa e sa fie

....nu tin partea nimanui...dar vreau sa ma crezi un lucru....multi pe care ii blamati pe joc..aici...in viata reala sunt oameni de 1 milion de puncte

pe cuvant...iar ce am cunoscut in viata reala la acei oameni depaseste cu mult pe cei mai perfecti de pe acest joc....DA...il respect pe Viorel ptr ce e in viata reala....ptr cum gandeste si cum se comporta in viata reala...ptr cum isi respecta familia...prietenii..si profesionalitatea de care da dovada in ceea ce face(lucru blamat de cineva mai demult datorita profesiei pe care o are)...pe calea asta intreb inca...nu s-a publicat raspunsul meu...dar acea persoana l-a primit...deci intreb...a dat de petrol la nivelul la care s-a coborat atunci???

....fata de voi ceilalti tot respectul....apreciez pe multi pe aceasta lume...ca mi-ati fost inamici sau nu...mi-ati fost f multi prieteni si imi sunteti...e lumea pe care m-am simtit cel mai bine si cred ca daca o sa rezist

haha o sa fac ravagii