DeletedUser34570
Hai sa o lamurim putin cu aceasta ziua M, nu o sa venim sa va scoatem de pe harta, chiar daca luam si acel punct de la "!", o sa fiu multumit pentru ca pun in miscare toate cele 5 triburi M, e si asta o realizare importanta. Majoritatea triburilor au academii multe dar nu au randament maxim, asa ca, ar fi un antrenament bun, oamenii vor prinde gustul si vor mai vrea ... am jucatori strict pe aparare care si-au facut un sat de atac strict pentru organizatul asta, semn ca prinde bine tuturor.
Stiu ca se joaca destul de bine si de dur la split, suntem toti aici sa ne jucam, corect? Fara voi pe harta, nu am avea ce sa organizam si invers, fara noi pe harta, nu ati avea ce ataca si nu ati fi nevoiti sa va aparati, chiar daca veniti cu rautati gratuite pe aici, unul fara altul nu ar mai fi l43 atat de animata.
Intentia mea e sa dau oamenilor ceva in care sa creada iar prin antrenament, poate o sa ajungem si noi jucatori la fel de buni ca voi, sau poate nu![]()
Vezi sa nu te injure oamenii dupa M-day ca au fost dati afara de la lucru, au fost exmatriculati de la scoli, au fost parasiti de neveste