Shhhhhhttttt, liniste flacai! Dupa nefericitul M-day, prietenul si tovarasul nostru Stalin, numit si Gaby-Gogohost, vine in atentia noastra, a tuturor, cu un nou proiect menit sa ne aduca zambetul pe buze. In concluzie, va las si pe voi sa va minunati!
GabbY-Ghost astăzi la ora 12:11
Va salut,
A trecut ceva vreme de cand nu ne-am mai auzit, cum merge treaba ?
Va scriu pentru ca am nevoie de voi pentru a implementa impreuna un nou proiect de dezvoltare, strategiile inamicului sunt in continua schimbare si trebuie sa ne adaptam pentru a elimina surprizele neplacute.
Astfel, de azi dam cale libera la barbare in urmatoarele conditii:
- 3 sate de om care sa fie grupate si aflate sub influenta unei biserici'
- daca nu au biserica langa, o sa construiti una pe unul din cele 3 sate;
- pentru a fi eligibil sa iei cele 3 barbare, trebuie sa te inscrii pe forum la topicul "Nucleu Trib", printr-un singur post si sa le rezervi pe harta
- satele nu vor fi luate la intamplare (citeste in continuare)
Va pun la dispozitie si o harta pentru a va fi mai usor sa va orientati dupa cerintele tribului:
http://tinypic.com/view.php?pic=2zrj4o0&s=8
Dezvoltare nucleu:
- satele de barbari vor fi luate intr-unul dintre cele 4 triunghiuri de pe harta in functie de coordonatele voastre
- optional, datorita zonei, mai aveti si un cerc desenat, trasat cu destinatii clare;
- o sa populam acel dreptunghi si acel cerc pana cand toate satele vor fi ale noastre
Dezvoltare sate din nucleu:
- toate cele 3 sate vor fi configurate obligatoriu pe profil ofensiv
- optional daca stiti ca timpul nu v-a permis sau nu o sa va permita sa participati la renumitele zile M, o sa va orientati spre punctul marcat cu mov iar acolo o sa faceti doar sate de aparare
De ce facem asta:
- recent, au fost sate de barbari luate de inamici printre noi, sate ce nu au fost toate eliminate iar acestea ne vor pune probleme serioase pe viitor, astfel, finalizand acest proiect o sa ne asiguram perimetrul
- un calcul simplu ne arata ca daca 200 de jucatori vor lua cate 3 barbare pentru a le forma ofensiv, ne imbunatatim arsenalul cu 600 de ferme de atac
- distanta nu ne descurajeaza, am atacat inca de la primul organizat de la peste 25 de ore si avem la activ peste 50 de sate cucerite prin cele doua organizate
- pe langa arsenalul ofensiv detinut in prezent, estimez ca peste o luna, cu noile achizitii o sa ne permitem sa avem cate doua organizate pe fiecare luna;
- obligatoriu, o ferma full din cele 3 o sa treaca in rezerva, in stationare, pentru interventii rapide din scurt, astfel o sa putem inabusi repede viitoarele conflicte zonale
Ma bucur ca dupa fiecare circulara de sprijin trimisa de Florin (grigo), am feedback foarte bun, laudandu-va pentru reactia rapida pe care o aveti cand e vorba de sprijin si vreau sa va multumesc si sa va felicit pentru asta. O sa vreau sa ne aliniem si pe atac la acelasi nivel inalt cum lucram la aparare si o sa fim mereu in miscare, atacand.
Ne vedem pe forum!
Ca o paranteza, vroiam sa va intreb ce ati schimba la trib, daca ati avea ocazia.
Multumesc,
O zi frumoasa!
-
DON`T BE A MASTER FOREVER -