DeletedUser49016
Cu talent si mare ham
mi-am amintit de asta si mi s-a parut funny. Asta ca sa nu mai zica nimeni de recorduri. Cel putin doi ani....nu e nici un an de la mesajul asta) Rabdare mosulica,e viteza unu,lumea va tine cel putin doi ani,daca nu dati stergere conturi ca pe 61,razboiul nici nu a inceput practic.
S-a trezit mascota sa vorbeasca, vinzi contul si apoi plangi ca te cauta altii pe acasaCu ce echipa ca si gentle cand intri pe hartă te astepti sa faca si eii ceva,dar sunt prea slabi pentru triburile cei don gentle ei trebuia sa se apuce de sah nu de crescut sate ..
plimba ursul, pe 69 nu ati fost in stare sa stati impreuna, vorbesti si tu ca sa te afli in treaba, daca erati asa buni pe 69 de ce nu v-ati batut pana la capat cu BN ca au intrat in start dupa voi, exact cum ati intrati voi pe 64.Iar tu alta mascota, iti tradezi alianta cand ai 70% din harta si dupa plangi ca nu stai 1 luna pe harta sau ca te bat barbarele/pp-urile/ sau orice alta scuza ipocrita.
Vezi ca ai gresit forumul. Pe lumea asta ati iesit inainte sa incepeti.plimba ursul, pe 69 nu ati fost in stare sa stati impreuna, vorbesti si tu ca sa te afli in treaba, daca erati asa buni pe 69 de ce nu v-ati batut pana la capat cu BN ca au intrat in start dupa voi, exact cum ati intrati voi pe 64.
Nu merita sa imi pierd timpul cu tine
Vezi ca ai gresit forumul. Pe lumea asta ati iesit inainte sa incepeti.