DeletedUser48261
Te inseli, mai verifica, si din united cand a scos pe dorinakke, si ala e inactiv. Tu afara de tradator si asa cum te mai stie lumea, o dai si in minciuni / vrajeli? uuppss, rusinica.
Care inactivi, aia la care stateati sitter? Inactiv inseamna sa nu fie nimeni pe cont...greu cu triburile dom'le, greu.
Nu dau vina pe nimeni pt ca din toate triburile de pe harta, alegeam din nou united, ne-am convins ca aveti cuvant 0 ;]
Pentru noi deja e castig ca s-a recunoscut ca suntem cu mult peste, va pupam, si ne mai intalnim![]()
Esti patetic. Sincer iti spun ca am sa incetez sa mai postez. Nu ai deloc o noima in ceea ce spui. Aduci in discutie doar lucruri inventate de altii sau de tine.
Referitor la "tradari" facute de mine...cred ca ai gresit persoana rau de tot. Poate ai incurcat numele de joc...mai da un search la istoricul meu si ai sa vezi ca sunt printre putinii care au ramas sa joace corect.
La inceput de lume eram in K54...prietenii mei de la voi din trib trageau de mine sa vin sa joc in Roma. Am ales Gentle pentru Stamatescu, Unnamed, Vladcs1, Zarina., Musashi, elijah si toti ceilalti pe care ii cunosc. Eu nu tradez amice...eu joc in aceeasi echipa care m-a format. Daca echipa pierde, pierd si eu. E simplu. Dar nu veni tu cu dezinformari de genul scoase dintr-o minte aburita de caldura ce o degaja calculatorul. Viteji ca tine am "fumat" multi de-a lungul anilor. Si hai gata ca ti-am dat prea multa atentie desi nu meriti deloc. Postez lucrurile astea pentru ceilalti, ca sa inteleaga si sa perceapa adevarul asa cum este. Nu "frustrarile" tale.