DeletedUser47430
Pffu , care mi-o face contul de ras ? )) sa se inteleaga , tobi nu mai joaca de cand era locul 1
Eu nu cred ca cineva din Gentle este atat de fraier incat sa dea pp pentru un sat, doua, trei, sau sa cumpere conturi acum cand este extrem de usor sa iei sate. 1 full + tren e de ajuns. Cred ca ce aruncati pe aici pe extern este doar o dezinformare.
Niciodata nu am vandut, cumparat, "inchiriat" sate sau conturi. Nu aveti pe ce arunca banii. Cum sa cumperi conturi, sa le ai, sa le innobilezi, apoi echipa ta sa piarda ? )
Asta da aroganta )
Asteptam cu nerabdare si cu pungile de floricele pline topicul "Gentle vs RS". Desigur, dupa cateva recrutari marca Gentle
PS: Sa ne dai un semn inainte Scamatescu, sa prindem telenovela de la primul episod, da ?
Asteapta ca astepti bine. Sa lasam deoparte povestea voastra de pe alta lume. Adevarul e intotdeauna undeva la mijloc. E problema Green-Gentle, nu RS-Gentle
Nu prea inteleg de ce tot amestecati green in treaba asta. Aceasta asteptare a mea are legatura cu aspiratiile lui Unnamed si modul de joc al lui Scamatescu. Iti dai seama cum o sa sune? "Un trib de noobi" (citat din Unnamed) a batut, pe aceeasi lume, United, Roma si RS! Conteaza cum? Nu. Ce conteaza e ce va scrie la profil la finalul lumiiAsteapta ca astepti bine. Sa lasam deoparte povestea voastra de pe alta lume. Adevarul e intotdeauna undeva la mijloc. E problema Green-Gentle, nu RS-Gentle
Cine esti tu sa ne spui noua care este relatia dintre Gentle si RS? Ai jucat pe aceasta lume si nu stiu eu? Gentle si RS au jucat ca o echipa si au scos adversarii de pe harta. Daca tu nu stii ce este aia o echipa, nu inseamna ca noi nu stim. Ai lumea ta de castigat, nu te mai uita in ograda vecinului ca s-ar putea sa-ti fie ciuda.Nu prea inteleg de ce tot amestecati green in treaba asta. Aceasta asteptare a mea are legatura cu aspiratiile lui Unnamed si modul de joc al lui Scamatescu. Iti dai seama cum o sa sune? "Un trib de noobi" (citat din Unnamed) a batut, pe aceeasi lume, United, Roma si RS! Conteaza cum? Nu. Ce conteaza e ce va scrie la profil la finalul lumii
Cine esti tu sa ne spui noua care este relatia dintre Gentle si RS? Ai jucat pe aceasta lume si nu stiu eu? Gentle si RS au jucat ca o echipa si au scos adversarii de pe harta. Daca tu nu stii ce este aia o echipa, nu inseamna ca noi nu stim. Ai lumea ta de castigat, nu te mai uita in ograda vecinului ca s-ar putea sa-ti fie ciuda.
Am o sursa directa la discutiile din conducerea Gentle. Urmeaza razbel 100%. Bafta, cel mai bun sa castige.
Am o sursa directa la discutiile din conducerea Gentle. Urmeaza razbel 100%. Bafta, cel mai bun sa castige.
Nu prea inteleg de ce tot amestecati green in treaba asta. Aceasta asteptare a mea are legatura cu aspiratiile lui Unnamed si modul de joc al lui Scamatescu. Iti dai seama cum o sa sune? "Un trib de noobi" (citat din Unnamed) a batut, pe aceeasi lume, United, Roma si RS! Conteaza cum? Nu. Ce conteaza e ce va scrie la profil la finalul lumii
Va rog sa ramaneti on topic si sa nu mai discutati aici intamplari de pe alte lumi.
Eu nu uit ce zic.Sa nu uiti ce ai spus acuma
Multi au zis acelasi lucru dar degeaba
Acel spion negasit inca, ce crezi ca face? Hai spor.Da, clar. Sursa la cei care v-au dat backstab) V-am zis si ieri, logica nu va ajuta deloc.
Nu stiu de ce va deranjeaza asa mult postarile noastre.
Trimiteti-l pe scamatescu la inaintare sa zica Gentle & RS forever ca sa linisteasca apele involburate si sa aratati ca sunteti o echipa unita.