DeletedUser
La faza cu "No nu uita si nu iarta" ma face sa cred ca sunteti noobi.Daca ai avea experienta ai sti ca jucatorii cand se plictisesc,au probleme sau apare vreo lume noua ,mai interesanta, renunta la cont si uite asa te trezesti ca loveste inactivitatea care a rapus cele mai multe triburi.Pretuiti jucatorii activi cat ii aveti.
Acum planuiti cu totii sfarsitul pt No1?Daca ai fi citit cu atentie un alt post de-al meu,ai fi observat ca admit si eu faptul ca pot intra in joc diferiti factori care pot sa clatine No1,dar cum ziceam,deocamdata nu avem probleme si mergem inainte!Si cum ziceai si tu,intr-adevar sunt noob,dovada ca n-am pierdut nici un sat pe toata durata razboiului cu NW,mai ales ca am avut la vreo 3 mii de atacuri in ultimele 2 saptamani!
@Cine vrei
Baiete,tu suferi de paranoia!Am inteles ca Royal si No o sa se certe,in opinia ta,dar nu e nevoie ca la fiecare post de-al tau sa expui aceeasi idee!Om fi noi prosti,dar macar atata intelegem si noi!
@ely-ely
"Baietii destepti" de la voi nu au atacat,stiind ce urmeaza si acum se bucura de clementa...Acum,fiecare cu strategia lui.Cum ai zis si tu,nu pot iesi cu totii castigatori din jocul asta.Sa vedem acum cum te aperi,ca de atacat ai stiut sa ataci
1.1. Tratati-i pe ceilalti cu respect si mentineti discutiile in limitele bunului simt. Nu uitati ca pe forum sunt membri de varste diferite si a caror experienta de joc difera de la caz la caz, motiv pentru care va rugam sa fiti rabdatori daca uneori apar intrebari care pot parea "stupide" sau "infantile".
Ultima editare de un moderator: