DeletedUser
chiar nu stiu de ce ei sunt aliati cu noi.aveam mai mult de atacat.dar asa trimit atacuri la 30-40 de ore distanta.bine ce mai am ce ataca.
Ce vrei sa dai de inteles prin "Baietii destepti" si "clementa"...
Tu asa vei face in cazul in care NO va fi incoltit din toate partile..
Te vei numara printre "Baietii destepti" si vei astepta "clementa"in loc sa iti aperi tribul..si la nevoie sa parasesti lumea asta cu capul sus?!
Cum ma apar eu..ma apar in functie de timpul liber pe care il am la dispozitie![]()
Nu ai de ce regretaprefer sa ajung acolo.. decat sa joc precum kottarainen...ca de curiozitate arunca o privire pe TW Stats-ul lui..si vei intelege ce vreau sa spun..
copilas de legenda, ia-ti jucariile si retrage-te intr-un colt
ca sa postezi aici iti trebuie bun simt, cunostinte dar si inteligenta
ely-ely e ultimul jucator care poate fi acuzat de tradare
ea s-a rupt demult de NW de cand a vazut politica dusa de fostul ei trib
nu de frica a intrat in NO3,; poate ai vazut ca a pierdut niste sate in fgavoarea noastra
nu le-ar fi pierdut usor deloc, dar le-a cedat in urma unor negocieri si strategii stabilite cu conducerea NO1
daca ai pe unul mai istet ca tine si mai tare la istorie, pune-l sa faca o comparatie intre NO1 si royal versus NW si academiile lui
la inceput de razboi situatia era cu totul alta
acum dupa ce au pierdut 2000 de sate evident ca arata altfel raportul de forte
Text original ssilviu19
Liv chiar le avea in mijlocul vostru,dar si noi ceilalti aveam albastru doar spre est.Plus ca-i aveam pe speranta si whisper in mijlocul nostru.Dar ne-am descurcat,fara sa fim in categoria baietilor destepti...pe cat discutam,incep sa regret tot mai mult ca o sa mergi la margine,dar asta e soarta.In viata faci uneori alegeri gresite...
Nu ai de ce regretaprefer sa ajung acolo.. decat sa joc precum kottarainen...ca de curiozitate arunca o privire pe TW Stats-ul lui..si vei intelege ce vreau sa spun..
Am facut parte dintr un trib care avea dusmani am atacat dusmani..
Am facut parte dintr un trib care nu avea dusmai..am atacat triburile neutre..
Daca maine..sau poimaine ajung la granita..nici o problema
O dezintoxicare de triburile este binevenita
Jocul asta deja imi fura destul timptimp pe care eu la randul meu il fur familiei mele
Asa ca...fara regrete!
acum tu ce ai vrea ca un jucator bun sa dea stergere la cont doar ca tribu se duce la vale si sa nu intre in alt trib unde crede el ca e mai bine?
nu, ai incercat sa pari destept, atat; si nu ti-a iesit
si tu esti manelist, nu merita sa te mai bag in seama
@ Tanno1
Imi provoci greata!Nu vreau sa te jignesc,pentru ca nici macar atat nu meriti.Oricum,iesi pe extern doar ca sa provoci si sa jignesti asa ca ii rog pe colegii mei si pe prietenii nostri din Royal sa nu iti mai raspunda la provocari.As fi preferat sa-ti raspundem pe harta,dar din pacate nu existi pe harta lumii 18.Mai pe intelesul tau,esti un NIMENI!!!
Lasa ,nu-i nimic ,ca si voi imi provocati mie greata asa ca se compenseaza , bine ca sunteti voi cineva cu niste sate care nu conteaza cu nimic ,nu va ajuta cu nimic in viata ,eu ma odihnesc noptile nu stau sa pierd vremea aiurea ca voi ,hai mars pe joc si nu te lasa pana nu recrutezi cel putin 3 insi din NW sau DOWN si azi ,mai putin de atat nu este bine .
Nu aveti argumente sa contrati ca am zis si trebuie sa ziceti si voi ceva ,in primul rand ca ar fi trebuit sa dea o replica ely-ely despre care era vorba nu trebuia sa vina niciunul din voi sa vorbiti in numele altuia ,are cont pe extern si poata sa vina sa-si exprime punctul de vedere .
Stai tu linistit,ca si eu ma odihnesc foarte bine noaptea.Bonusul de noapte vegheaza pentru mine.Daca nu esti interesat de triburi,atunci de ce mai postezi pe extern?Lasa-ne pe noi astia cu sate sa ne certam intre noi!Dar am impresia ca lansarea de provocari pe extern reprezinta un mod de viata pentru tine.
Si pentru cultura ta generala,am inceput sa recrutam si din PDT.Te oftici?)))
Eu nu vorbesc in numele lui ely.De fapt e strict problema ei ce face.Punctul meu de vedere in ceea ce priveste recrutarile in masa,il stii deja,dar avem o conducere competenta si am incredere in deciziile luate de catre conducatori.
Eu sunt revoltat de faptul ca provoci aiurea si jignesti pe extern.Crede-ma ca daca ti-ai vedea de treaba ta,nu te-ar baga absolut nimeni in seama!
[/QUOTE]Ce vrei sa dai de inteles prin "Baietii destepti" si "clementa"...
Te vei numara printre "Baietii destepti" si vei astepta "clementa"in loc sa iti aperi tribul..si la nevoie sa parasesti lumea asta cu capul sus?!
Cum ma apar eu..ma apar in functie de timpul liber pe care il am la dispozitie![]()
Ce mult au tinut principiile lui ely-ely1 zi
,si-a dat seama si el ca sunt demodate ideile astea de onoare acum o sa dea cu sete in fostii colegi
Zicea de Kotarainnen dar el cel putin s-a dus in SN care sunt aliati cu NW nu s-a dus intr-un trib din care trebuie sa-si atace fostii colegi ca ely-ely .
Mai ,ati mai recrutat azi pe cineva ? ca numai acum am ajuns acasa si nu am apucat sa vad ce s-a intamplat azi asa ca va rog sa da-ti raportul pe ziua de azi![]()
Citeste primul meu post si nu o sa vezi nici o jignire ,am fost provocat sa raspund in modul in care am raspuns de colegul tau citeste din nou incepand de la primul meu post .Eu sunt revoltat de faptul ca provoci aiurea si jignesti pe extern
Nu lansez nici o provocare am semnalat un aspect si exact acel aspect pe care l-am semnalat trebuia sa-l combateti nu trebuia sa va luati de mine trebuia sa-mi dati replica la ce-am zis la ely-ely si atat nu sa ma luati la misto eu am atacat o chestiune si acea chestiune trebuia dezbatuta nu dat ocol dupa copac dar nu aveati ce sa ziceti pt ca dovada a ceea ce a zis ely-ely este mare si sunt cateva posturi in care le face morala altora si zice ca ea va merge la margine nu o sa faca parte din baietii destepti si dupa numai o zi a intrat la voi ,nu am nimic cu ea sa fie sanatoasa nu are decat sa stea in NO cat va vrea ,dar singura s-a facut de cacao ,sunt posturile ei nu ale mele .
uite ce am scris in primul post si spune daca este vreo minciuna ,vreo jignire sau vreo manipulare!
Cat despre atacarea colegilor..daca ai mai arunca inca o privire de control..ai vedea ca sunt cu mine![]()
Ce vrei sa dai de inteles prin "Baietii destepti" si "clementa"...
noobuletule pe contul meu demulte luni deja joaca altcineva asa ca ciocul mic , nu am continuat sa joc pentru ca am fost impotriva unui razboi contra N 1 unde am multi prieteni .... daca jucam fii sigur ca alta era situatia in razboiul asta pentru ca aveam o granita destul de frumusica cu ei si mai aveam si un cont destul de compact
nu cred ca potalexutzule, poti sa traduci in cateva cuvinte ce ai vrut sa spui ?