Mai pisoi
as 
esti prea rigid fratioare, mai lasa externul asta pt. cei care printre skill'uri au si simtul umorului.
Din posturile tale, in afara de ironii de 2 lei si critici chiar neavenite, nu vad nimic constructiv. Ce-i drept te-ajuta la refulat si nick'ul undercover, ca nah ... atata ti-ar trebui sa le spui astora care esti... Eu recunosc ca te-am ironizat, provocata, si n-am pomenit pe nicaieri ca Siretul trece prin Iasi ...am facut aluzie la obarsie numa' ... app iti recomand filmul de unde am preluat "semnatura"... poate lasi un pic externul si te mai uiti si tu la un film
PS: ia-ti inima de pisoi(as) in dinti ... auzi nick de barbat pfff... si spune-le baietilor pe ce cont prestezi...
rigid

)) interesant. nu prea cred, dar hai, fie cum spui tu

arată-mi ironiile de 2 lei şi criticile acelea neavenit de care pomeneşti.
nick-ul nu e undercover.

provocată? eu doar ţi-am sugerat să schimbi semnătura pt că ..nah... sună cam ciudat. aşa mi se pare mie, pentru că nu-mi dau seama la ce film te referi

pentru cultura ta generală, nick-ul nu l-am făcut eu (contul), dar hai. pe mine nu mă deranjează nick-urile de genul ăsta..numa' să nu scrie "gigi boschetaru' " sau mai ştiu eu cum.
chiar te rog, recomandă-mi acest film

(poate-i spui şi numele..asta dacă nu se cheama "keep calm and be a bitch" sau cum ai tu semnătura).
eu nu prestez, eu joc.
joc de panaramă pe contul pisoias negru

) acum 4 zile am intrat cu contul

înainte am jucat pe un alt cont, dar m-am lăsat de el acum vreo 3-4 luni.
apropo...să te întreb şi eu o chestie...
de ce aveau cei din rp parola de la contul tău??