RP vs PDB

DeletedUser

hai sa nu facem discriminare:))),,,,ma ataca ionita m de la 110 ore:)))...tulai doamne,iar imi dau astia de lucru=)))

ţi-aş fi zis să sugi o ceapă...da na..acuma dăi cu sfeclă...e sănătoasă:d
ah, şi dacă te pişi mai roşiatic aşa..eşti bolnav :))

DeletedUser

vroiam sa ii dau copy paste la o statistica lu Holykid pe messenger si cand colo imi sare in ochi un 7 in dreapta...am ramas :O ....:)))

DeletedUser30628

=))) mah eu **** ce caut pe aici un taliban si un ungur cu asa ceva nu ma pot intelege:)))....

pittere ce faci mestere mai traiesti?:))

mai traiesc si eu asa ca batranii :)) mai intru pe aici sa vad cum va luati la mijto :p ca in rest am cam incheiat'o cu jocul...

DeletedUser

mai traiesc si eu asa ca batranii :)) mai intru pe aici sa vad cum va luati la mijto :p ca in rest am cam incheiat'o cu jocul...

păi dacă prieteni nu putem fi...ce să faci pe aici?
când n-or mai fi atâtea orgolii...ce bine o să fie:rolleyes:

DeletedUser30628

da eu nu's mai de partea nimanui :)) intru doar asa din gand in gand ;) nu mai apartin lumii 21 de ceva timp....asa ca stai linistit,nu's prieten cu nici o tabara :p

si am inceput sa scriu ca domnu Ungur ma chemat,ca mi'a dus dorul :))

DeletedUser

nu am insinuat că ai fi de partea cuiva :)
ah, da =))))şi-n ce stil te-a chemat, vai doamne...încă râd!! :)))) (poate nu-i aşa amuzant, dar eu râd cu poftă de comentariul acela al lui sven la cât de enervat era:))) )

DeletedUser

da eu nu's mai de partea nimanui :)) intru doar asa din gand in gand ;) nu mai apartin lumii 21 de ceva timp....asa ca stai linistit,nu's prieten cu nici o tabara :p

si am inceput sa scriu ca domnu Ungur ma chemat,ca mi'a dus dorul :))

daca te apuca dorul de lumea 21 ma contactezi,imediat te rezolva oktav:))

DeletedUser

iar te dai cel mai viteaz??
eu fac, eu dreg... :))

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

lasa-l ma.... asa-s geniile, neintelese.:D
dar am o veste proasta...prin Romania nu prea mai gasim genii...deci..tu ce esti de fapt??:confused::confused:

DeletedUser34078

când o trece Siretul prin Iaşi să mă anunţi.
ok??;)

Mai pisoias :rolleyes: esti prea rigid fratioare, mai lasa externul asta pt. cei care printre skill'uri au si simtul umorului.
Din posturile tale, in afara de ironii de 2 lei si critici chiar neavenite, nu vad nimic constructiv. Ce-i drept te-ajuta la refulat si nick'ul undercover, ca nah ... atata ti-ar trebui sa le spui astora care esti... Eu recunosc ca te-am ironizat, provocata, si n-am pomenit pe nicaieri ca Siretul trece prin Iasi ...am facut aluzie la obarsie numa' ... app iti recomand filmul de unde am preluat "semnatura"... poate lasi un pic externul si te mai uiti si tu la un film :p
PS: ia-ti inima de pisoi(as) in dinti ... auzi nick de barbat pfff... si spune-le baietilor pe ce cont prestezi...:D

DeletedUser34078

da sufletel, am nimerit pe 27 un trib gigea :D chiar joc de placere ... tu?:p

DeletedUser30628

da sufletel, am nimerit pe 27 un trib gigea :D chiar joc de placere ... tu?:p

eu am picat pe 28 :)) joc acolo la margine ca buti :D:D ca doar mi's but...mai pierd si eu timpu asa aiurea :p pe skype nu te mai vede lumea,ti'ai sters cumva id?? :p

DeletedUser

Mai pisoias :rolleyes: esti prea rigid fratioare, mai lasa externul asta pt. cei care printre skill'uri au si simtul umorului.
Din posturile tale, in afara de ironii de 2 lei si critici chiar neavenite, nu vad nimic constructiv. Ce-i drept te-ajuta la refulat si nick'ul undercover, ca nah ... atata ti-ar trebui sa le spui astora care esti... Eu recunosc ca te-am ironizat, provocata, si n-am pomenit pe nicaieri ca Siretul trece prin Iasi ...am facut aluzie la obarsie numa' ... app iti recomand filmul de unde am preluat "semnatura"... poate lasi un pic externul si te mai uiti si tu la un film :p
PS: ia-ti inima de pisoi(as) in dinti ... auzi nick de barbat pfff... si spune-le baietilor pe ce cont prestezi...:D

rigid:))) interesant. nu prea cred, dar hai, fie cum spui tu:)
arată-mi ironiile de 2 lei şi criticile acelea neavenit de care pomeneşti.
nick-ul nu e undercover. :)
provocată? eu doar ţi-am sugerat să schimbi semnătura pt că ..nah... sună cam ciudat. aşa mi se pare mie, pentru că nu-mi dau seama la ce film te referi:)
pentru cultura ta generală, nick-ul nu l-am făcut eu (contul), dar hai. pe mine nu mă deranjează nick-urile de genul ăsta..numa' să nu scrie "gigi boschetaru' " sau mai ştiu eu cum.
chiar te rog, recomandă-mi acest film:) (poate-i spui şi numele..asta dacă nu se cheama "keep calm and be a bitch" sau cum ai tu semnătura).
eu nu prestez, eu joc.
joc de panaramă pe contul pisoias negru :)) acum 4 zile am intrat cu contul:) înainte am jucat pe un alt cont, dar m-am lăsat de el acum vreo 3-4 luni.
apropo...să te întreb şi eu o chestie...
de ce aveau cei din rp parola de la contul tău??

DeletedUser34078

a? ce parola pisi ... **** :rolleyes: sunt hackeri astia din RP.... da' tu te alinti singur acum ...stii cum e "cainele moare de drum lung si pisoiasul de grija altuia" .... lasa frate topicul curat pentru aia care fac statistici... daca tot ai ceva de comentat la adresa unora sau altora scrie-le privat, repet nu mai refula aici!

Sus