RUPE vs D9

  • Autor subiect DeletedUser2147
  • Data de început

DeletedUser2147

m facut topicul ca sa avem un loc unde sa discutam despre RUPE vs D9, nu ca sa spamati si sa va contraziceti voi intre voi
 

DeletedUser523

Parte 1:
Triburi: RUPE, RUPE~2
Parte 2:
Triburi: D9, D9-A, D9-Nu

Timeframe: Dintotdeauna

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 23
Tabăra 2: 4
Diferență: 19
 

DeletedUser2147

Parte 1:
Triburi: RUPE, RUPE~2
Parte 2:
Triburi: D9, D9-A, D9-Nu

Timeframe: Dintotdeauna

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 26
Tabăra 2: 4
Diferență: 22


Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 216,847
Tabăra 2: 22,745
Diferență: 194,102
 

DeletedUser44079

N-am bagat mana in foc dar tot nu reusesc sa scap de aceasta senzatie. Nu de alta, dar am observat, in cele cateva mesaje schimbate cu Wiseass nu mai departe de luna aprilie, anul acesta, ca el nu prea stia a folosi cratima. :p Sigur, au trecut 4 luni de atunci, poate a invatat...:D In acest caz, nu pot decat sa-l felicit. :)

P.S. Recunosc ca stia sa foloseasca T-train-ul. Recunosc de asemenea ca-mi place sa ma joc cu focul, chiar cu riscul de-a ma arde. :)

hmmm este un forum pentru jocul triburile . nu cred ca este un loc in care sa-ti prezint abtitudinile excelente de a vorbi si scrie corect in limba romana. nu folosesc cratima deoarece atata timp cat mesajul meu este inteles de persoana/persoanele cu care discut este foarte ok din punctul meu de vedere. :) daca tie iti place sa scri la virgula si cu cratima e problema ta , asta nu inseamna ca ai cunosti mai multe decat altii , ci doar ca ti le expui pe cele care le ai.
 

DeletedUser43894

sincer si eu is curios sa ma aud vesti despre acest razboi.

cand cate am inteles RUPE s-au rupt de Gods , deci RUPE se bat cu 2 triburi mai nou.

Wisse.....sa nu crezi tot ce se scrie,nu exista nici o ruptura asa grava cum s-ar crede intre cele doua triburi ba mai mult.... Gods castiga fara sa faca nimic in zona aia. In curand o sa spuna ca nu D9 sau Rupe reprezinta interes pentru ei ci top3 :))
 
Sus