rvansa :))

  • Autor subiect DeletedUser4645
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser5168

Dark, in videoclipul ala postat pe forum, e o fraza...

"they have something they call axes"

Oare asta o fi motivul ??? :confused:

nu stiu ce sa spun.... din cate stiu eu topoarele se folosesc pt a taia lemnul.... eu cel putin asa fac...trimit 500 de topoare pe paduricea de langa satul meu, nu mai trimit in padurea de la 535|243 pt ca acolo s-au spanzurat jumatate impreuna cu paladinul......
si mai am si lancile: eu le folosesc la pescuit.....
arcurile la vanat....

sunt un jucator foarte pasnic....nu ca razboinicii din Rvansa... eu cand ii vad ca vin spre mine, imi teleportez satul pe k99.... sa nu cumva sa imi faca vreo paguba...

si sa terminam cu caterinca:

rvansa totusi e buna la ceva. La a aduce cat mai multi jucatori pentru a fi farmati de alte triburi

pentru a fi farmati de putinele triburi cu putini membri ( triburile mari au aliante intre ele )
 

DeletedUser

spre deosebire de multi altii,eu accept criticile,si chiar practic autocriticile.imi plac maximele,si incerc sa aduc atat cat pot o parte pozitiva in interactivitatile din joc.de ce considerati ca numai voi puteti fi sus?de ce va priviti numai sus?oricine poate reusi acest lucru,si nu imi place sa ma repet,am avut discutiile astea cu dark angel 00 pe speed,iar aici,nu vad rostul...L6 e cu totul alt dispozitiv,si alt efectiv,cu alte viziuni.


dupa ce la Nicopole Mircea cel Mare nu a avut castig de cauza in a-si impune punctul de vedere,in confruntarea ce a urmat a reusit sa contracareze inamicul,ceea ce le-a fost si fatal,turcii au pierdut ascedentul asupra regatelor romanesti.

sincer,nu am timpul necesar sa ma implic in acest joc asa cum ar fi ideal,caci ma feresc sa fiu "capturat" de joc,si asa exagerarile mi-au adus numai probleme.dar un lucru e clar,Rvansa va lupta cu orice tip de adversar,si oricat de pregatit ar fi.daca veti observa,nu am spus ca vom invinge,nici nu am adus vreun afront nimanui,iar toate aceste discutii ca si comentarii si observatii devin daunatoare daca intre cuvinte strecuram si discriminarea(de orice tip) si ura fata de om.
 

DeletedUser5168

nu consideram ca numai noi putem fi sus... si nici nu en privim de sus.... dar voi, Rvansa, o demonstrati prin ceea ce postati, tu si restul "veteranilor", si prin felul cum jucati ca NOI suntem sus....iar de invins.... cred ca sunt putine sanse ca Rvansa sa invinga pe cineva...:cool:
 

DeletedUser

cine esti tu pe L6?
:)
nu ca ar fi Rvansa ceva,dar fata de multi din trib,esti inferior ca punctaj,sau mai studiaza un pic clasamentele.sau cu ce esti tu bun?de cand a aparut Rvansa,ai cam cazut din topuri...
 

DeletedUser5168

de ce nu vrei sa pricepi/intelegi ca nu am avut cand sa joc, iar cand am jucat erau speed-uri lungi, viteza mica si ceilalti abandonau si singur sa joc nu avea rost.....crezi ca aceste clasamente de acum demonstreaza ceva? daca crezi asta te inseli amarnic... vei vedea pe parcus unde veti voi, si unde voi fi eu....;)

cat despre loc in trib:
in shhh. is pe 3.... iar in Rvansa as fi pe 47.... cu mult in fata ta de exemplu si cu mult in fata celorlalti veterani.... de tinut cont ca am fost dat inceput nou...iar deseara voi innobila primul sat deci voi urca un pic mai sus in ambele clasamente :p.....dar in acest moment acest lucru nu conteaza, dupa cum am spus
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Ce nu reusesc sa inteleg este de ce hunt si valjan insista sa se tot refere la clasamentul general.Voi n-ati auzit de "inamici invinsi"?

Daca e sa ne luam dupa clasamentul general, recrutam primii 300 de jucatori ca punctaj (nu conteaza ca tribul va fi format dintr-un punct albastru ici, unul colo), si avem tribul pe locul 1. Dar asta nu inseamna ca avem jucatori buni in trib.

Apropo, dark, apreciem, dar...nu ne da exemplu. Sunt triburi mult mai bune decat al nostru, mult mai sus in clasamentul inamicilor invinsi, si tot cu putini membri. Noi NU suntem in exemplu si nici nu incercam sa fim.
 

DeletedUser10105

E Greu Pt Ei Sa Caute...si Chiar De-ar Fi Asa , Cand Vad Unde Sunt , Evita Elegant Discutia !.....fata De Haite , Se Dovedeste Ca Ei Au Ceva Scoala ! A Vietii !
 

DeletedUser706

E Greu Pt Ei Sa Caute...si Chiar De-ar Fi Asa , Cand Vad Unde Sunt , Evita Elegant Discutia !.....fata De Haite , Se Dovedeste Ca Ei Au Ceva Scoala ! A Vietii !ankamaster , te rog ....un "bip" in joc pentru a te inscrie in Scoala pentru ca pari un elev exemplar ...

Incep sa regret ca "Scoala" functioneaza ca o institutie de stat si nu ca una privata pentru ca scoteam un profit frumusel ...
 

DeletedUser

Aloooo adversarilor,revansher,veteran mai inseamna sa ai puterea sa iei de la inceput jocul in alta locatie,cu zambetul pe fata,fara incrancenare .Nu credeti ca asta da dovada de caracter ??????:p
 

DeletedUser

desigur,tu dark angel 00 nu ai puterea sa o mai iei de la capat daca ai incasat-o.pe L5 am pornit impreuna de la zero.acum,mai esti p-acolo?
 

DeletedUser

si atunci de unde vorbeste?din amintiri din copilarie?

Sincer?
Cred ca dark angel daca nu ar mai juca absolut deloc triburile in viata lui, are mai mult de povestit din propria lui experienta decat ar avea intregul trib rvansa in 10 ani:)

P.S.:Salut mpllucian36! Ce mai faci?
 

DeletedUser

pe L6 nu valoreaza 2 cepe degerate,si pe speed,Rvansa l-a cam scos la pensie.
 

DeletedUser

ms de intrebare yo. tocmai am dat-o in bara cu o preluare de sat:eek::eek:
E.. asta e mai invat!!!!
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus