Offtopic : Legat de dispretul romanilor fata de Romania ... ca idee, mandria nationala e data de mandria individuala. Ori de vreme ce nu suntem capabili decat de dispret si denigrarea celor din jur nu avem dreptul sa ne plangem. Oricum nu cred ca astfel de mizerii isi au locul pe un asemenea forum

.
Romanii sunt un popor de oameni voinici si frumosi, care stiu sa se distreze. Au o tara minunata ( ca relief )....si o istorie cel putin interesanta. Si o spun sincer

Bun asa?
Cam greu totusi sa urci pe varf de munte, sa tragi aer curat in piept si sa strigi la soare "Sunt mandru ca-s roman!!". De ce ai fi mandru? Ca ai tai lideri nu fac altceva decat sa se sape unii pe altii, si sa traga tunuri cu fonduri europene? Ca fostii securisti si tortionari, fostii lingai de buci comuniste, traiesc in castele aici sau prin tari straine, in timp ce detinutii politici - adevaratii patrioti, care au suferit pt tara, tocmai pt c-au iubit-o - au parte doar de un mormant gratuit ( pe al doilea tre sa-l plateasca! ) ?
Sau as putea sa fiu mandru ca Romania are 22 mil locuitori....si alte 22 mil trecute de granita, pentru ca aici se moare de nervi si de foame?
Ca suntem recunoscuti pe plan mondial doar pt Dracula, tigani, coruptie si copii ai strazii?
As putea sa-mi umflu pieptul de fala, ca nu se repara nimic..... si putinul ce se repara, se face de vreo 2 ori, ca doar a avut loc nu sht ce smecherie cu autorizatii si firme doritoare de ciolan? Ca monumentele noastre istorice si naturale sunt luate la batjocura? Ca totul se strica? Ca tineretul nostru e din ce in ce mai shukar, si se confunda cu tiganii? ( Cati tineri romani n-ai vazut ca vorbesc cu accent tiganesc? Ca asculta manele, in timp ce-si bat profesorii in curtea scolii? )
Pana si imnul Romaniei ...e cel mai emo imn din Europa. Era bun pe vremea aia, a lui Alecsandri... nu acum. Acum ar merge un Daniel Iancu - Vine valu' , imi ia calu'
Frate!!!! Mizer e sa inchizi ochii si sa ti se para totul roz! Avem sangele lui Decebal in vene, pacat ca s-a cam alterat de la prea multa pufoaica Hanul Ars. "Gogule, in continuare nu-s deloc probleme!!"
Haideti sa nu ne mai dispretuim poporul! Sa ne iubim ca fratii si sa fim mandrii de cine suntem! Iar la urmatoarea votare, sa ne legam toti cate un drapel tricolor de gat si sa mergem sa-l alegem pe cel care-i "cel mai putin lipitoare"