Sărbători fericite!-Concurs de Paşte!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
b_pasti.png


Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie; pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de scoală; pentru toţi însă este o perioadă a cărei lumină vor să o împărtăşească nu doar cu cei dragi sufletului, ci cu întreaga lume.

Vă invităm să fiţi alături de noi în aceste zile de sărbătoare, să împărţim nu doar bucatele meselor, ci şi zâmbete vesele, amintiri plăcute şi înţelepciunea acumulată de-a lungul timpului. Ne-am gândit ca cea mai buna metodă pentru a face asta este un concurs, un concurs mai amplu, în care fiecare dintre jocurile voastre preferate Grepolis, The West, Triburile, Lagoonia, Forge of Empires să fie cuprins.

Vă aşteptăm şi vă urăm mult succes!

PAŞTE FERICIT TUTUROR!


Concursul se va desfăşura în perioada 1 - 5 mai. Mai multe detalii vor fi postate săptămâna viitoare.
 

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Concursul Innogames de Paşte

<iframe src="http://concurs.grepo.ro/index.php" style="border:none; min-height:820px; width:760px"></iframe>Concursul se va desfăşura în perioada 1 - 5 mai. Vă puteţi înscrie deja acum pentru participare (cu userul şi parola de joc), însă întrebările vor apărea abea la miezul nopţii.


Mult succes! :)


Discuţii aici.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus