Foarte frumos ... E o chestie sa tresari de suspans cand vezi un anunt de pe un joc

Cam asta am patit eu azi... felicitari Clasici, meritati ... s-a muncit foarte mult. Cine a jucat in trib va spune ca traba nu a mers chiar ca pe roate, dar, privind din exterior si gandind la rece pot sa spun sigur ca a mers cum nu se poate mai bine. Certuri vor fi mereu, discutii in contradictoriu la fel, dar toate astea duc la progres. Jocul aici a avut 2 etape... prima, in care triburile se bateau intre ele pentru suprematie, iar a 2-a, partea murdara si neplacuta, in care dupa ce un trib ajunge sa domine, apar conflicte interne pentru intaietate. Fata de alte triburi, au fost si aici conflicte, dar la un nivel mult mai mic decat la altii. Deci desi uneori s-a lasat si cu cuvinte grele, s-a trecut peste de cele mai multe ori, si s-a ajuns la inchidere. Am pierdut firul povestilor din trib de ceva timp, dar sper sa nu mi-o ia nimeni in nume de rau ca imi dau cu parerea(aici ma refer in priimul rand la fostii colegi). Mi-a fost tare dor de voi !
Indule, cata psihologie ai bagat in oamenii astia ca sa ii tii impreuna numai tu stii ... reteta succesului este sa ai un sef puternic si cu rabdare de fier. Poti sa treci in C V la calitati manageriale chestia asta

). Radem, glumim, dar un e om care sa fi facut ce ai facut tu pentru binele tribului.... FELICITARI !
Acum despre Lili ... TU ESTI BAZA :X
Noi 2 ne-am pus in cap sa castigam fronturile pe care am fost. Le-am castigat!
Ne-am pus in cap sa castigam lumea cu tribul. Ai castigat-o!
Mai mult, din prima zi am tintit locul 1. Il ai!
Esti cel mai bun jucator cu care m-am intalnit vreodata, si o femeie deosebita. Cine a avut conflicte cu Lili nu a stiut in ce s-a bagat

Iar cine a avut nevoie de ajutor de la ea, a apelat unde trebuie

Ma bucur mult pentru tine, si pentru trib.... MERITATI !