DeletedUser
Nostalgici mai degraba...
200pp pentru fiecare membru de trib castigator, avand in vedere ca lumea a durat mai putin de 1 an, evident ca nu se puteau acorda premii identice cu celelalte lumi inchise. Dar, fiecare cu parerea lui.
Pai doar aici pe .ro se conteaza in ultimul hal deciziile celor din conducerea jocului ... Sincer sa fiu daca ar fii dupa mine nu asi data nici 1 punct premium si nimic pentru castigatori , decat niste felicitari acolo si numele lor in "Hall of Fame" la istoria jocului pe .ro ...
PS: bine ca nu e platit si Usain Bolt mai putin daca termina cursa mai repede
Care fiecare cu parerea lui???Nu vezi ca masele sunt revoltate,ce vina au oamenii ca au fost capabili sa inchida o lume intr-un an cat alti in 3-4,ca viteza lumi acesteia au fost cum a fost si altele,nu conteaza trebuia premii la fel ca si pe lumile inchise anterior...Numai "democratii" numai sunt voi astia din cercul INNO )
Cred ca din cate triburi au fost pe clasica, Clasic, a fost singura echipa care a meritat sa castige pentru ca in celelale triburi au fost orgolii prostesti ce i-au dus la destramare(inclusiv tribul meu)
Ca au meritat sau nu sa castige..ca motisor trebuia sa fie rang 1..sunt detalii aiurite
daca e asa cum am auzit si eu..o sfatuiesc pe motisor sa isi aleaga mai bine colegii data viitoare si daca mai are astfel de colegi(la conducere ma refrer) sa nu mai joace, decat sa isi faca nervi
Acum fiecare e cu dreptatea lui si nu poti sa stii cine a avut dreptate mai multa.
Succes inca o data si sper sa revedem MAG , Mason(desi nu nu cred ca vor mai aparea vreodata) si de ce nu si pe Clasic
Abia asteptam sa incepem iar cu orgoliile noastre