S-a stins lumina... :-)))

DeletedUser41217

în loc sa zicem săru mâna şi că n-a ţinut lumea 3 luni - că nu pupam nici 30 de pp -uri, facem plăcerile vieţii...
acum asta e, soarta :))

nu pp-ul defineşte jucătorul până la urmă...
 

DeletedUser42533

Sa ajuns foarte mare diferenta intre jucatorul cu pp si cel fara.
 

DeletedUser

Tinand cont ca viteza pe lumea clasica a fost mai mare de 4 ori decat o lume "normala", premiile sunt fabulos de mici. Este o jignire adusa playerilor care au depuns un efort de 4 ori mai mare ca sa reziste pe o lume de joc cu viteza 4. Cei care au jucat stiu ca fara manager de cont a fost aproape imposibil sa se descurce iar incasarile din premium pe lumea clasica sunt convinsa ca au fost mult mai mari fata de o lume de joc obisnuita. In semn de solidaritate si de protest, renunt si eu la cele 2000 de puncte aferente contului love me tender. Multumesc! Nimeni nu cred ca a jucat pentru pp, dar premierea diferentiata fata de celelate lumi o percep ca fiind discriminatorie.

p.s. si va mai mirati de ce sunt playeri din ce in ce mai putini pe servere:)
 

DeletedUser41217

da ştiu şi eu asta, nu e nimic nou...punctele premium şi banii, au acaparat jocul - însă, nimic nou...
era mai bine în trecut, dar jocul avansează, e nevoie de bani ca să nu zic foame de bani, alte lucruri, alt subiect...
mai mare ar fi satisfacţia că ai terminat alături de prieteni şi că ai ieşit învingător...

p.s: pp-ul este dat în milă .. no offense, dar chiar e o mare dezamăgire ptr toţi.
 

Deleted User - 2048663

felicitari lili pt "victorie":)
restul... ce mai conteaza...

PP-urile trimite-le la mine...daca nu le vrei:p
 

DeletedUser18437

innogames nu mai are de ce sa investeasca in tribalwars din moment ce are jocuri din care au profite de 10 ori mai mari.playeri care vor baga bani vor ramane mereu, din cei 4-5mil de jucatori care joaca tribalwars,daca se lasa 1mil nici nu se observa, fiindca alti 2mil se apuca de FOE,Lagoonia si acum este pe drum un joc nou ... Kartuga.
Iar dupa experientele personale, dintre jocurile inno tribalwars e intre cele mai ieftine (Pe foe am intalnit jucator care a bagat 1000ron in 3-4 saptamani si era doar server BETA !!!)
 

DeletedUser

Nu cred ca cineva din Clasic a jucat pt pp-uri.Insa ne deranjeaza bataia de joc.
 

Simonica

member
Scor reacție
0
Felicitări, Lili, și membrilor Clasic pentru că ați câștigat! A fost nevoie, știu, de efort și tenacitate, pe o lume intensă datorită vitezei și a valorii jucătorilor. Mă bucur că ați reușit!
 

DeletedUser18437

Nu cred ca cineva din Clasic a jucat pt pp-uri.Insa ne deranjeaza bataia de joc.

intotdeauna asta se zice la sfarsitul unei lumi, dar oricum degeaba :D cei care vor sa continue jocul, intra pe alte lume, cei care nu,nu.si ce-i ? :confused:
 

Deleted User - 2048663

Felicitări, Lili, și membrilor Clasic pentru că ați câștigat! A fost nevoie, știu, de efort și tenacitate, pe o lume intensă datorită vitezei și a valorii jucătorilor. Mă bucur că ați reușit!

oooo...da ce mai faci vecina?
nu mai vii prin vizita pe la mine?:)
 

Simonica

member
Scor reacție
0
@Hefa: Vecina e ocupată rău, nu își mai vede capul de treabă. Câștigă și tu lumea aia odată, să avem timp de o șuetă :p
 

DeletedUser

Foarte frumos ... E o chestie sa tresari de suspans cand vezi un anunt de pe un joc :) Cam asta am patit eu azi... felicitari Clasici, meritati ... s-a muncit foarte mult. Cine a jucat in trib va spune ca traba nu a mers chiar ca pe roate, dar, privind din exterior si gandind la rece pot sa spun sigur ca a mers cum nu se poate mai bine. Certuri vor fi mereu, discutii in contradictoriu la fel, dar toate astea duc la progres. Jocul aici a avut 2 etape... prima, in care triburile se bateau intre ele pentru suprematie, iar a 2-a, partea murdara si neplacuta, in care dupa ce un trib ajunge sa domine, apar conflicte interne pentru intaietate. Fata de alte triburi, au fost si aici conflicte, dar la un nivel mult mai mic decat la altii. Deci desi uneori s-a lasat si cu cuvinte grele, s-a trecut peste de cele mai multe ori, si s-a ajuns la inchidere. Am pierdut firul povestilor din trib de ceva timp, dar sper sa nu mi-o ia nimeni in nume de rau ca imi dau cu parerea(aici ma refer in priimul rand la fostii colegi). Mi-a fost tare dor de voi !

Indule, cata psihologie ai bagat in oamenii astia ca sa ii tii impreuna numai tu stii ... reteta succesului este sa ai un sef puternic si cu rabdare de fier. Poti sa treci in C V la calitati manageriale chestia asta :)). Radem, glumim, dar un e om care sa fi facut ce ai facut tu pentru binele tribului.... FELICITARI !

Acum despre Lili ... TU ESTI BAZA :X
Noi 2 ne-am pus in cap sa castigam fronturile pe care am fost. Le-am castigat!
Ne-am pus in cap sa castigam lumea cu tribul. Ai castigat-o!
Mai mult, din prima zi am tintit locul 1. Il ai!
Esti cel mai bun jucator cu care m-am intalnit vreodata, si o femeie deosebita. Cine a avut conflicte cu Lili nu a stiut in ce s-a bagat :) Iar cine a avut nevoie de ajutor de la ea, a apelat unde trebuie :)
Ma bucur mult pentru tine, si pentru trib.... MERITATI !
 

DeletedUser29389

Felicitari Lili !!
e primul server pe care am activat si a castigat exact jucatorul ce a dat dovada ca merita sa fie numit invingator.
felicit si pe cei ce te-au ajutat cu un asemenea cont, la o asemenea viteza... :)
Felicitari Indu!
de-alungul acestor 11 luni, ai reusit sa iei decizii echilibrate in situatii aproape imposibile.
putine persoane ar fi rezistat intr-o asemenea tensiune...:)
Felicitari tuturor membrilor ce au fost dedicati tribului Clasic, activand de la inceput numai in si pentru acest trib.
sunt mici si multi dar poate mult mai importanti decat multe alte conturi mari ce s-au crezut prea mari...:rolleyes:
felicitari Evo, ai reusit sa fondezi o echipa pe baza careia s-a obtinut acest rezultat.. :)
Felicitari adversarilor din Crama, Mason si candva RS.
Felicitari si celor ce au activat doar temporar in Clasic, pentru oportunismul de a se orienta eficient, astfel incat sa nu dispara de pe harta...:rolleyes:
Intr-o idee : FELICITARI TUTUROR JUCATORILOR!
 

DeletedUser

Felicitari Clasic!

Enorm de multa munca , enorm de mult stres , foarte multe nopti nedormite , foarte multe zile compromise , multe sacrificii ... toate acestea au dus la castigarea lumii . O lume "nebuna" unde cu greu poti rezista pana la capat. Asadar felicitari !:)


In alta ordine de idei , tinand cont de ceea ce este scris mai sus (subliniat) si eu sunt de parere ca premiile sunt cel putin jignitoare , motiv pt. care si eu refuz pp-urile . Nu vad legatura cu faptul ca a durat mai putin de un an. Dar ca la romani (nu ne putem dezminti) , intre plusuri (adica: viteza jocului , timpul necesar pe joc pt. a rezista pe harta , premium consumat pe banda rulanta si toate cele mentionate mai sus...) si minusuri (faptul ca durat mai putin de un an) ce poate sa aleaga romanul ? ce poate el sa scoata in evidenta ? :)

Toate cele bune !
 

DeletedUser29389

Felicitari tuturor participantilor de pe Clasica, camin virtual timp de aproape 4 ani pentru mine, locul unde am consumat mult entuziasm cand am descoperit acest joc. Am trait si bune si rele, dar pe cele din urma nu le mai pun demult la suflet. Am cunoscut zeci de jucatori real si au mai ramas cateva zeci ce imi doresc sa-i intalnesc candva.
Am descoperit diverse caractere, majoritatea m-au impresionat profund ...
Felicit inca o data atat invingatorii cat si invinsii, loialii dar si pe cei ce s-au orientat ca sa le fie bine. E fix ca si in viata, in general scopul scuza mijloacele, conteaza mai mult sa fie capra ta mai grasa chiar daca uneori ajungi sa fii chiar tu o capra a tuturor...:rolleyes:

P.S. Cer scuze celor pe care i-am intepat prin posturile mele putin mai acide de-alungul timpului... eu nu-s ranchiunos, a fost doar o forma de aparare impotriva a tot ce mi-a parut nociv pentru restul jucatorilor fair-play... putini, dar totusi existenti pe acel server...:D:p

hai ma, ca nu seamana cu vechiul comentariu de la prima Clasica...:p;):cool:
 

DeletedUser

Acum despre Lili ...
....
Ma bucur mult pentru tine, si pentru trib.... MERITATI !


Stiti ca e jumatatea mea tribala, nu?:)) De asta ma lauda atat:) Adevarul e ca am facut o echipa grozava pe contul love ...:) Cei care au avut granita cu noi, au simtit din plin:) Asa ca Felicitari Calin, stiu ca ti-ai dorit locul 1 !!!

In final, conducatorii indu si n-am nobili au avut un rol greu de interpretat si fiecare actor de pe scena a trebuit sa-si joace bucatica de replica cum a stiut mai bine, pentru a iesi un spectacol frumos de care ne-am bucurat toti ca l-am reprezentat impreuna, adunati fiind pe lumea clasica de intemeietorul Evoluti0n :) Si cum in spatele unui barbat de succes sta o femeie (sau invers:D), asa si in spatele unui player sta un trib.
Felicitari tribului Clasic eLite!
 
Sus