S-a stins lumina :)

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
146
Lumea 11 a fost închisă !


seperator.gif


kdqg2rmkf
L11_end.png


seperator.gifFelicitări câştigătorilor, dar şi adversarilor lor, care au făcut istorie pe această lume 11 !

seperator.gifClasament!
 

DeletedUser

lasa spamul si trimite pp-urile oamenilor ca le asteptam de cateva luni :):):):)
 

DeletedUser

si adminul primeste puncte,amin!......nu spune acum amin ca si altele mai vin...da-i doaaaaamne.....mai gogea,te-ai scos dupa 3 ani si jumatate cu oarece cateva pp(ar da bine la imaginea ta daca le donezi).....esti un invingator....
lasand caterinca la o parte ,felicitari invingatorilor.....totusi a durat prea mult ca sa inchida lumea..cred ca se putea inchide de vreo 10 luni...
 

DeletedUser

Eu voi dona CP. M-am hotarat ca nu mai joc, niciodata. A fost foarte frumos, deja am devenit nostalgica... Oare cine ar merita sa primeasca 1400 CP din partea mea? Cineva caruia sa-i foloseasca si care e cu adevarat dedicat jocului. Astept sugestii. Daca stau bine si ma gandesc unui om i-as da cu draga inima aceste CP-uri pentru ca le merita tot atat de mult ca si mine. I le-as da lui -slk-, simpaticul meu dusman, caruia nu pot decat sa-i multumesc, caci datorita lui am ajuns unde am ajuns. Dar nu stiu daca mai joaca... Sincer, lui i le-as da din toata inima. Macar asa mi-as spala pacatele fata de el, pentru toti nervii pe care i i-am pricinuit.
Multumesc tuturor colegilor care m-au ajutat si sustinut si care au inteles ca farmecul Triburilor consta in jocul de echipa, celor care si-au sacrificat din timpul lor pentru a-mi da o mana de ajutor. Aici il includ, si pe Andrei, Gogea Mitu, un foarte dedicat coleg si jucator, cu un mic defect-are o inima mare direct proportionala cu gura :)) dar nu-i nimeni perfect. INQ a ajuns sa finalizeze aceasta lume, nu pentru ca a fost cineva favorizat, nu pentru ca unii jucatori au fost admini, ci doar pentru simplu fapt ca ne-am inteles toti foarte bine si pentru ca au fost oameni care au inteles perfect spiritul acestui joc.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Iti dau mustata mea pe alea 1400 de puncte?!! Sau vrei pletele mele blonde?!
 

DeletedUser42724

Poti sa mi le trimiti mie miracs,inca ma mai joc jocul asta tampit:))si ar fii un bonus pentru mine...400 de pct nu cred ca-mi ajung:|.
 

DeletedUser

Felicitari Miracs,nu am mai intrat aici de ceva ani,am intrat acum sa vad ce,cum ,cine mai este pe aici,din pacate nimeni din cei vechi !
Ai ajuns mare,pacat ca nu pomenesti nimic de cei alaturi de care ai inceput lumea :)
 
Sus