S-a stins lumina :)

Rakanishu

admin
Membru personal
Scor reacție
145
Lumea 11 a fost închisă !


seperator.gif


kdqg2rmkf
L11_end.png


seperator.gifFelicitări câştigătorilor, dar şi adversarilor lor, care au făcut istorie pe această lume 11 !

seperator.gifClasament!
 

Chevyx

lasa spamul si trimite pp-urile oamenilor ca le asteptam de cateva luni :):):):)
 

acelasifloris

si adminul primeste puncte,amin!......nu spune acum amin ca si altele mai vin...da-i doaaaaamne.....mai gogea,te-ai scos dupa 3 ani si jumatate cu oarece cateva pp(ar da bine la imaginea ta daca le donezi).....esti un invingator....
lasand caterinca la o parte ,felicitari invingatorilor.....totusi a durat prea mult ca sa inchida lumea..cred ca se putea inchide de vreo 10 luni...
 

miracs

Eu voi dona CP. M-am hotarat ca nu mai joc, niciodata. A fost foarte frumos, deja am devenit nostalgica... Oare cine ar merita sa primeasca 1400 CP din partea mea? Cineva caruia sa-i foloseasca si care e cu adevarat dedicat jocului. Astept sugestii. Daca stau bine si ma gandesc unui om i-as da cu draga inima aceste CP-uri pentru ca le merita tot atat de mult ca si mine. I le-as da lui -slk-, simpaticul meu dusman, caruia nu pot decat sa-i multumesc, caci datorita lui am ajuns unde am ajuns. Dar nu stiu daca mai joaca... Sincer, lui i le-as da din toata inima. Macar asa mi-as spala pacatele fata de el, pentru toti nervii pe care i i-am pricinuit.
Multumesc tuturor colegilor care m-au ajutat si sustinut si care au inteles ca farmecul Triburilor consta in jocul de echipa, celor care si-au sacrificat din timpul lor pentru a-mi da o mana de ajutor. Aici il includ, si pe Andrei, Gogea Mitu, un foarte dedicat coleg si jucator, cu un mic defect-are o inima mare direct proportionala cu gura :)) dar nu-i nimeni perfect. INQ a ajuns sa finalizeze aceasta lume, nu pentru ca a fost cineva favorizat, nu pentru ca unii jucatori au fost admini, ci doar pentru simplu fapt ca ne-am inteles toti foarte bine si pentru ca au fost oameni care au inteles perfect spiritul acestui joc.
 
Ultima editare de un moderator:

Frizeru din Peru

Iti dau mustata mea pe alea 1400 de puncte?!! Sau vrei pletele mele blonde?!
 

DeletedUser42724

Poti sa mi le trimiti mie miracs,inca ma mai joc jocul asta tampit:))si ar fii un bonus pentru mine...400 de pct nu cred ca-mi ajung:|.
 

Martinezu

Felicitari Miracs,nu am mai intrat aici de ceva ani,am intrat acum sa vad ce,cum ,cine mai este pe aici,din pacate nimeni din cei vechi !
Ai ajuns mare,pacat ca nu pomenesti nimic de cei alaturi de care ai inceput lumea :)
 
Sus