DeletedUser16415
.cypryy. Mai tii minte ce pretext ai gasit sa rupe-ti Pna-ul dintre triburile noastre ? Din discutia care ai avuto cu Ghostmind , reiese k motivul pt care ai rupt Pna-ul este acela ca papp.pyy de la mine din trib il sprijinea pe cecenu (era intrun trib cu care aveam alianta ) iar cu voi aveam pna atunci . Asta a fost motivul .
Treaba a stat in felul urmator (mai am si niste mesaje) Cei din 3-A ti-au dat 2 variante:
1. ori intrati in razboi cu ei
2.ori intrati in razboi cu noi (adica ba)
Si desigur ati ales sa intrati in razboi cu noi deoarece va era frica de 3-a , si ati crezut ca suntem un trib vai de capul lui . se pare ca te-ai inselat amarnic
M-am saturat de amenintarile tale , ale lui Gladiatoru , vip7seven , gimigina , bossuunikat si altii ca ma veti trimite la marginea hartii . Am avut cam 2000 de atacuri de la voi . Mi-ati luat doar vreo 10 sate . face-ti un calcul si o sa va dati seama cam de cate atacuri aveti nevoie ca sa imi luati toate satele
da.. tzi-o cam dau rau asta e
si nu recuperari
ce vrei sa zic ca pe mina m-a atacat wanted cu 700 de atacuri? cand 300 au fost spionaje? si 200 fake-uri?! nu m-au atacat 3-4 jucatori cam cu 150 cred...