Sad Pandaz - K43,K44,K55

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

F3v3R

Sad Pandaz Recruteaza.

۩O mică descriere :۩

Imi este putin cam greu sa ma exprim, imi cer scuze de pe acum pentru eventualile greseli gramaticale sau lipsa de "profesionalism".
In primul rand, as vrea sa incep prin a spune ca NU sunt un jucator cunoscut si ca sunt pe departe un jucator foarte bun, am jucat pe cateva servere din .ro, .dk si .net, dar din cauza lipsei de timp liber am fost nevoit sa renunt.Acum cu deschiderea lumii 25, niste prieteni (IRL Friends) m-au convins sa ma reapuc de joc si am decis sa cream un nou trib pentru a ne testa "limitele", vrem sa oferim tot ce avem mai bun si sa luptam (in timpul liber;)) pana la ultima unitate.
Nu voi incepe cu minciuni, nu va voi spune ca acest trib o sa fie unul din cele mai bune de pe aceasta lume sau ca nu am apelat la metoda de mass-recruiting...in schimb, va pot spune cu sinceritate ca vom depune ceva eforturi pentru a progresa constant si pentru a supravietuii.(in timpu liber;))
Ok, now straight to business =>>>

۩Vrei să te alături?۩

Dupa cum am spus si mai sus, suntem un grup de jucători cu ceva experiență, care încearcă să creeze o comunitate cu atmosferă plăcută unde ne putem relaxa și progresa în același timp, unii avem experientă, alții încă sunt în procesul de a învăța.

Ce pretentii avem ?
Acceptăm numai jucătorii care au curajul, skillul și voința necesare pentru a supraviețui și a juca în felul în care jucăm noi. (Sau voința să învețe)
Ambiția este calitatea de bază.


۩ Recrutări ۩

- Recrutăm pe continentele : K43,K44, K55, K56, K64.Probabil va intrebati ce avem de oferit, ce ne deosebeste de alte triburi sau de ce ar trebuii sa alegeti tribul nostru, nu ?


۩Ce avem de oferit ?۩

- O comunitate creată și susținută de oameni maturi.
- O comunitate bazată pe munca de echipă, prietenie și încredere.
- Un loc în care puteți învăța, progresa și realiza.
- Un loc unde toată lumea este tratată cu egalitate.
- Un loc unde chiar ne pasă de tine și de situația ta.
- Un trib care încearcă constant să se îmbunătățeasca, să progreseze și să depășească așteptările...
Cât și multe altele...۩Ce vă cerem în schimb ?۩

- Activitate!
- Abilitatea de a învăța și progresa. (Daca este cazul)

Dedicarea, cooperarea, confidența, curajul, determinarea, entuziasmul, idealismul, încrederea și perseverența - Sunt calitatile pe care le "vanam".
Dacă sunteți interesați să vă alăturați tribului și credeți că aveți cele necesare să deveniți unul dintre noi, sau dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să contactați conducerea tribului...dați-ne o șansă să vă cunoaștem mai bine.
Chiar daca lucrurile nu arata foarte bine pentru moment, cu timpul speram sa ajungem la standarde mai inalte si sa "remediem" greselile/problemele.

Pentru mai multe informatii si/sau invitatii : F3v3R sau Pilif1987
 

N.Paul

Pe k35 nu sunteti interesati ?....ma aflu chiar la granita cu k45 si mai am cativa prieteni de pe alta lume cu care am format un trib . Cred ca in 8 membrii nu poti sa faci mare lucru , mai ales ca nu am picat extrem de apropiati . Te astept cu un pm sa imi spui daca ai nevoie de o mana de jucatori iar eu voi prezenta asta si celorlalti colegi .
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.