Salutări!

Archangel707

admin
Membru personal
Scor reacție
25
Salutare comunitate. Eu sunt noul CM. Îmi pare rău de introducerea târzie, din păcate au fost câteva dificultăți tehnice. La fel cum a menționat și fostul CM, nu sunt la fel de familiar cu acest joc precum sunteți majoritatea. Sper că veți avea răbdare cu mine până reușesc să mă pun la punct cu toate aceste aspecte. Mă bucur să fac parte din această comunitate și sper că vom avea o relație bună pe viitor.

@Archangel707 cand te familiarizezi cu jocul? Ca vad ca de dat același răspuns privind modificarea costului talerilor pe 112 si de închis tichetele fără nici o rezolvarea te-ai familiarizat deja. Dacă e prea mult pt tine jocul asta, poti sa ne spui:)

Lasati-l ca are de cules castraveti cu curul. De unde te au trimis bai prapaditule? Te tin nemancat? Te au legat astia de la INNO in lanturi si raspunzi doar cand apare cate un update? Esti stafie pe jocul asta, te au pus astia de la INNO pe post de sperietoare de platforme, fa si tu ceva, sau ti-au taiat astia si contu de chat gpt de companie?
Vezi ca știe sa amenințe cu master ban...ca altceva nu știe sa facă pe jocul asta. Ce e ala regulament pt el:))

@Archangel707 cand te familiarizezi cu jocul? Ca vad ca de dat același răspuns privind modificarea costului talerilor pe 112 si de închis tichetele fără nici o rezolvarea te-ai familiarizat deja. Dacă e prea mult pt tine jocul asta, poti sa ne spui:)
După ce se termină lumea, se face si reducerea

Triburile23.04.2026, 19:18
Bună s i a.,

Din păcate trebuie să fie îndeplinite condițiile de sfârșit de lume pentru a se reduce

Archangel707
Community Manager

Da opreste-te slobozim-as pe ochi tai de cealapadau oligofren, ce familia ma-ti te-ai aprins asa da-ti-as cu pamant pe ochi, repede te iei de ala care nu intelege bine romana, mai faceti o petitie la INNO daca nu va convine, va invata noobster cum.

@Archangel707

Pe K56/57 au intrat sate de push la kilometri după margine, iar tu stai acolo ca un impotent cu **** moartă de zece ani. Nimic. Tăcere ca la morgă. Probabil erai prea ocupat să-ți lingi superiorii pe *** sau să te uiți la poze cu fete care nu te vor în viața ta.

Cine dracu’ te-a pus pe tine, labagiu fără ouă, să fii „Community Manager” pe jocul ăsta? Serios, cine a fost cretinul ăla de la inno care s-a gândit că un pârlit ca tine, cu figură de victimă bătută zilnic, o să poată gestiona ceva? Ești genul de om care în viața reală probabil stă în beci la mama, cu miros de cameră neaerisită, acnee pe față, burta de bere și zero prieteni, iar singura putere pe care o ai e să taci ca un câine bătut când alții încalcă regulile. Un eunuc cu voce subțire, un ratat profesional care n-a reușit nimic în viață și acum se agață de un job de figurant ca să nu recunoască că e un zero total. Te mișcă când vor ei, te *** când vor ei, și tu stai acolo cu gura căscată și înghiți fericit. Stai ca un impotent cu **** moartă și te uiți cum serverul e violat în grup.

Ce s-a întâmplat? Ți-au curs baluțe pe barbă iar somnul a fost prea dulce? Ai visat că ești cineva important în timp ce ți se scurge saliva pe tastatură ca la un bebeluș cu retard? Trezește-te din coma aia de mort, futangiu adormit, că și GayuL AlbasTrU cu epilepsie ar modera mai bine ca tine.

Ești o rușine ambulantă, o curvă instituțională, un căcat decorativ pus acolo doar să bifeze un rol de CM. Singurul lucru la care excelezi e să lingi curul superiorilor și să faci pe mortul .

Hai, fă un efort de căcat și oferă-ne niște explicații concrete, mă, păpușă de ventriloc. Sau recunoaște public că ești o curvă instituțională care nu mișcă un deget pentru că îi e frică să nu-i cadă firele de marionetă.

Hai, cap de ***, oferă-ne niște explicații concrete. Nu copy-paste, nu scuze de doi lei, nu „investigăm”. Explicații reale, acum. De ce ești atât de laș? De ce arăți ca un om care s-a născut deja învins? Ai familie? Prieteni? Sau ești singur ca un câine și ăsta e singurul loc unde te simți „puternic”?

Ești o rușine ambulantă. Un nimeni care n-ar trebui să existe în poziția asta. Un specimen jalnic de om care ar merita să fie scuipat în față de toată comunitatea.

Așteptăm mișcarea ta eroică, labagiu somnoros.

Vezi atașament 7917
Eu nu inteleg de ce o problema asta. Se numeste STRATEGIE.

Tot odata, a blocat accessul/inregistrarile pe lumea 116, desi e ziua 82 de joc :)))) lumile trebuie blocate la 180 de zile, daca vrea cineva nou sa joace, nu are dreptul ca asa vrea @Archangel707

Da opreste-te slobozim-as pe ochi tai de cealapadau oligofren, ce familia ma-ti te-ai aprins asa da-ti-as cu pamant pe ochi, repede te iei de ala care nu intelege bine romana, mai faceti o petitie la INNO daca nu va convine, va invata noobster cum.

Îi făceai clismă cu degetul lu’ marioneta ta preferată și când a început să-i iasă tot pe afară ți-au alunecat degetele pe taste de la atâta uns? De asta scrii ca un handicapat cu Parkinson?

Îi făceai clismă cu degetul lu’ marioneta ta preferată și când a început să-i iasă tot pe afară ți-au alunecat degetele pe taste de la atâta uns? De asta scrii ca un handicapat cu Parkinson?
Le-am scos din Andreea ta varule, deaia mi-au alunecat, stai cuminte cumetre capoate te lachesc aici pe extern si dupa plangi pe discord la el lachito. Hai plimba ursu, scoate-l intai din camara

Eu nu inteleg de ce o problema asta. Se numeste STRATEGIE.

Tot odata, a blocat accessul/inregistrarile pe lumea 116, desi e ziua 82 de joc :)))) lumile trebuie blocate la 180 de zile, daca vrea cineva nou sa joace, nu are dreptul ca asa vrea @Archangel707
Tu din ce vagauna ai mai iesit, ******? Ai terminat sa te stergi la gurita dupa cate dosuri ai pupat pe 108 la conturile de 2 sate, sa poti veni pe ele in mijlocul nostru? A... stai... se numea STRATEGIE.

Screenshot_146.png

Ai dat in noi pana ati cazut voi.

Si legat de inregistrarile pe 116, presupun ca accesul "playerilor noi care vor sa joace pe 116" a fost blocat pentru a opri ceea ce se intampla acum pe harta (si exista si precedent --> vezi lumea 100. Culmea, cam toti aceiasi participanti erau pe harta si probabil de aceea atrageam atatia playeri noi).

Acum, mna, stiti cum e... sa fim si carcotasi... cat timp s-au bagat in ultimele 2 luni "playeri noi care vor sa joace pe 116", dar pe partea opusa a hartii fata de GREEN, nu a fost problema. Cand au aparut 50 de playeri noi dintr-o data pe K-ul MNT-ului... HOP! A si invatat domnul Admin cum se face de fapt treaba.
DESIGUR, asta nu are nimic de a face cu faptul ca in razboi direct cu MNT sunt 2 admini, si stim cu toti ca ei nu au nici o putere decizionala sau cum sa influenteze ceea ce se intampla pe lumile pe care ei joaca.

EDITAT DE TT

Ultima editare de un moderator:
Tu din ce vagauna ai mai iesit, vierme? Ai terminat sa te stergi la gurita dupa cate dosuri ai pupat pe 108 la conturile de 2 sate, sa poti veni pe ele in mijlocul nostru? A... stai... se numea STRATEGIE.

Vezi atașament 7920

Si legat de inregistrarile pe 116, presupun ca accesul "playerilor noi care vor sa joace pe 116" a fost blocat pentru a opri ceea ce se intampla acum pe harta (si exista si precedent --> vezi lumea 100. Culmea, cam toti aceiasi participanti erau pe harta si probabil de aceea atrageam atatia playeri noi).

Acum, mna, stiti cum e... sa fim si carcotasi... cat timp s-au bagat in ultimele 2 luni "playeri noi care vor sa joace pe 116", dar pe partea opusa a hartii fata de GREEN, nu a fost problema. Cand au aparut 50 de playeri noi dintr-o data pe K-ul MNT-ului... HOP! A si invatat domnul Admin cum se face de fapt treaba.
DESIGUR, asta nu are nimic de a face cu faptul ca in razboi direct cu MNT sunt 2 admini, si stim cu toti ca ei nu au nici o putere decizionala sau cum sa influenteze ceea ce se intampla pe lumile pe care ei joaca.

Când a crescut green de la -200 sate fata de MnT la +200 cu prieteni chemați, a fost in regula, a fost strategie, au venit tovarășii la ajutor.

Când au chemat si cei din MnT verișori, atunci s-au blocat înregistrările...

Ultima editare:
Tu din ce vagauna ai mai iesit, vierme? Ai terminat sa te stergi la gurita dupa cate dosuri ai pupat pe 108 la conturile de 2 sate, sa poti veni pe ele in mijlocul nostru? A... stai... se numea STRATEGIE.

Vezi atașament 7920

Nu are sens sa iti mai explic scenariul pe care l-ati avut pe 108. As vrea sa te vad pe tine cum duci un razboi cu raport de sate 1:3. Si oricum tot la vorba noastra ati ajuns, cand v-a dat Giubilan teapa, in stilul lui caracteristic. Te rog sa te abtii de la atacuri/rautati, din moment ce eu nu am dat in tine sau altcineva in mod direct.

Legat de 116, nu mi se pare fair ca jucatorii noi (cei cu adevarat noi, nu noi astia batrani care ne chemam verisorii) sa nu aiba access sa joace pe o lume doar pentru ca s-au facut anumite startegii. Strategii pe care eu le consider fair, deci daca situatia chiar e cum zici tu, nu vad o problema ca MNT sa-si cheme 400-500 de verisori pe continent. Cu cat creste harta, cu atata e razboiul mai frumos, pacat ca nu intelege si @Archangel707 asta :)))

Când a crescut green de la -200 sate fata de MnT la +200 cu prieteni chemați, a fost in regula, a fost strategie, au venit tovarășii la ajutor.

Când au chemat s
Salutare.

Ca sa vorbim pe realitati, nu pe perceptii, distributia satelor pe 166, pe cele 4 continente dominate de cele 4 triburi este urmatoarea:

• K44 → 2642 sate totale (MNT domină)
  • K45 → 4289 sate totale (ST domina)
  • K54 → 2645 sate totale (GREEN domină)
  • K55 → 3898 sate totale (ROMA domină)
Ca sunt verisori, frati, cumnati, amante sau lucruri necurate e ft bine ca s-a oprit inregistrarea de conturi noi mai repede decat pe lumile normale pentru ca 116 a fost mai "populara" decat toate lumile normale pentru "jucatori noi" .

Nu sunt adeptul jignirilor, dar @Archangel707 habar nu are de regulamentul jocului si ne mai si ia la misto in tichete. Poate ii explici tu ca e prajit. Pe 112 scade prețul talerilor la endgame, pe 116 e nenorocire. Își merita toate injuraturile pt bătaia de joc

Eu nu mai fac parte din echipa Triburile.ro, dar cred mai dureaza pana isi da seama Archangel cum sa foloseasca forumul.

Salutare.

Ca sa vorbim pe realitati, nu pe perceptii, distributia satelor pe 166, pe cele 4 continente dominate de cele 4 triburi este urmatoarea:

• K44 → 2642 sate totale (MNT domină)
  • K45 → 4289 sate totale (ST domina)
  • K54 → 2645 sate totale (GREEN domină)
  • K55 → 3898 sate totale (ROMA domină)
Ca sunt verisori, frati, cumnati, amante sau lucruri necurate e ft bine ca s-a oprit inregistrarea de conturi noi mai repede decat pe lumile normale pentru ca 116 a fost mai "populara" decat toate lumile normale pentru "jucatori noi" .
Ca sa vorbim pe realitati, matematica te cam bate:

-K44 -> 2231 sate MnT
-K45 -> 3783 sate ST (adaugat si RPG + AAO)
-K54 -> 2348 sate green
-k55 -> 3731 sate Roma

Cat de oprirea inregistrarilor, era bine daca nu se bagau si ne bateam de la egal la egal.
Din punctul asta de vedere, respect greenului.

Faptul ca voi ati avut o "strategie" (cum zice persil) si ati bagat verisori, mi se pare trist sa apelezi la asa ceva si apoi sa iesi extern sa zici ca ST a chemat mai multi verisiori (cu calcule gresite) si sa lauzi faptul ca s-au oprit inregistrarile.

Hai sanatate si spor la lansari.
1778675804090.png

1778675857937.png

1778675945245.png

1778675956651.png

Ca sa vorbim pe realitati, matematica te cam bate:

-K44 -> 2231 sate MnT
-K45 -> 3783 sate ST (adaugat si RPG + AAO)
-K54 -> 2348 sate green
-k55 -> 3731 sate Roma

Cat de oprirea inregistrarilor, era bine daca nu se bagau si ne bateam de la egal la egal.
Din punctul asta de vedere, respect greenului.

Faptul ca voi ati avut o "strategie" (cum zice persil) si ati bagat verisori, mi se pare trist sa apelezi la asa ceva si apoi sa iesi extern sa zici ca ST a chemat mai multi verisiori (cu calcule gresite) si sa lauzi faptul ca s-au oprit inregistrarile.

Hai sanatate si spor la lansari.
Vezi atașament 7921
Vezi atașament 7922
Vezi atașament 7923
Vezi atașament 7924
Vezi ca ai o eroare de interpretare la ce zic eu. Eu nu m-am referit acolo la cate sate are fiecare trib. Am spus cate sate sunt pe fiecare continent in total si aratam care trib domina continentele respective, oarecum sa se deduca cine se face "vinovat" de satele in plus pe zonele alea. Asa ca nu ma bate "matematica", mai degraba te bate pe tine intelegerea unui text scris.

Referitor la "batut de la egal la egal", noi ne batem cu ST, voi va bateti cu Green. Numarul de sate (TOTAL) in cele 2 razboaie purtate in paralel e aproximativ egal (desi k-ul ST-ului are cu >300 sate comparat cu k-ul Romei). Asa ca a 2-a afirmatie a ta are o eroare de logica pe care o bat cifrele puse chiar de tine:

K44 -> 2231 sate MnT vs K54 -> 2348 sate green
K45 -> 3783 sate ST (adaugat si RPG + AAO) vs k55 -> 3731 sate Roma

Va rog doar sa nu mai fiti ipocriti sa va plangeti de lansari si de sate "bagate" de unii altii ca nu sunteti straini de comportamente din astea. Pe forumul lumii 116 va plangeati ca pica serverul cand e organizat pe green ca si cum nu era organizat si pe Roma in aceasi zi. Cand a fost organizat comun pe voi a picat serverul si vreo 10 minute eram cu comenzile "in asteptare" toti. Atunci n-ati mai semnalat coincidente pt ca nu era in interesul vostru. Serverul nu face fata de cate 7-8000 atacuri care intra in aceasi secunda.

Jucati pe harta si nu va mai plangeti de nedreptati ca nu e cazul. Nu va dezavantajeaza nici un admin. E o harta destul de echilibrata dupa cum arata si numarul de sate detinute de cele 2 parti.

PS: Ce spune sersil este spus in nume propriu. E opinia lui si nu o sustin.
In trecut se stergeau de catre Raka satele astea aparute ca ciupercile dupa ploaie si era ft bine pt ca descuraja genul asta de actiuni. Dar era o munca manuala si probabil acuma INNO e pe "cost saving" si nu mai are cine sa faca asta din ce deduc . A fost mai simplu sa opreasca inregistrarile.

Vezi ca ai o eroare de interpretare la ce zic eu. Eu nu m-am referit acolo la cate sate are fiecare trib. Am spus cate sate sunt pe fiecare continent in total si aratam care trib domina continentele respective, oarecum sa se deduca cine se face "vinovat" de satele in plus pe zonele alea. Asa ca nu ma bate "matematica", mai degraba te bate pe tine intelegerea unui text scris.

Referitor la "batut de la egal la egal", noi ne batem cu ST, voi va bateti cu Green. Numarul de sate (TOTAL) in cele 2 razboaie purtate in paralel e aproximativ egal (desi k-ul ST-ului are cu >300 sate comparat cu k-ul Romei). Asa ca a 2-a afirmatie a ta are o eroare de logica pe care o bat cifrele puse chiar de tine:

K44 -> 2231 sate MnT vs K54 -> 2348 sate green
K45 -> 3783 sate ST (adaugat si RPG + AAO) vs k55 -> 3731 sate Roma

Va rog doar sa nu mai fiti ipocriti sa va plangeti de lansari si de sate "bagate" de unii altii ca nu sunteti straini de comportamente din astea. Pe forumul lumii 116 va plangeati ca pica serverul cand e organizat pe green ca si cum nu era organizat si pe Roma in aceasi zi. Cand a fost organizat comun pe voi a picat serverul si vreo 10 minute eram cu comenzile "in asteptare" toti. Atunci n-ati mai semnalat coincidente pt ca nu era in interesul vostru. Serverul nu face fata de cate 7-8000 atacuri care intra in aceasi secunda.

Jucati pe harta si nu va mai plangeti de nedreptati ca nu e cazul. Nu va dezavantajeaza nici un admin. E o harta destul de echilibrata dupa cum arata si numarul de sate detinute de cele 2 parti.

PS: Ce spune sersil este spus in nume propriu. E opinia lui si nu o sustin.
In trecut se stergeau de catre Raka satele astea aparute ca ciupercile dupa ploaie si era ft bine pt ca descuraja genul asta de actiuni. Dar era o munca manuala si probabil acuma INNO e pe "cost saving" si nu mai are cine sa faca asta din ce deduc . A fost mai simplu sa opreasca inregistrarile.
Daca pui mâna și aduni satele din pozele date de mine, făcute la ora postării, nu o sa dea numerele tale. Am înțeles din prima ce ai spus, dar oricum ai aduna, nu dau numerele tale.

Da, raportul stânga dreapta este egal. Noi cu green, voi cu st. Dar normalitatea este doar un stânga, nu și în dreapta.
Cine a început practica? Voi.
V-a bătut ST la această "strategie"? Posibil.

Nume treabă mea sa semnaleze ce patiti voi pe extern. Eu semnalez ce pățesc eu. ST daca vrea, semnalează ce pățește ST. green semnalează ce pățește green, iar voi semnalați ce patiti voi, dacă vreți.

Nu e de datoria mea să ies eu sa postez că ți s-a blocat ție serveru.

Tu din ce vagauna ai mai iesit, ******? Ai terminat sa te stergi la gurita dupa cate dosuri ai pupat pe 108 la conturile de 2 sate, sa poti veni pe ele in mijlocul nostru? A... stai... se numea STRATEGIE.

Vezi atașament 7920

Pui un ss irelevant ca sa poti arunca cu rahat in sersil, esti bun. De ce nu spui toata povestea daca tot ai inceput? Cum conducerea din BMB(tu, charlye, etc) ati oprit din dezvoltare anumiti jucatori. Sersil doar "a profitat" de situatie si pe langa jucatorii care deja venisera la el ca vor sa plece din bmb, a mai incercat sa racoleze 1-2. Conturi de 2 sate, asa-i? Uiti ca ati pierdut 100-200 sate intr-o singura noapte?
"Ai dat in noi pana ati cazut voi" - destul de arogant pentru tot ce s-a intamplat pe harta, 1vs1 ati avut mereu avans cam 1.000 sate, insa noi am continuat cu ofensiva, 2 organizate pe saptamana, chit ca se luau 0/10/30/50/100 sate, noi am fost prezenti acolo, in atac. Voi, in schimb, dupa 3-5 organizate in care ati luat fix 0 sate, ati renuntat la atac, v-ati bazat pe aliat si pe aparare. Diferenta mare a fost din start, alianta voastra avand constant 5.000-6.000 sate pe plus, practic au fost 3 continente vs unul singur, deci mai bine decat sa arunci cu rahat in sersil si sa fii arogant pe aici, multumeste-ne ca am stat pe harta sa ne jucam ca altfel v-ati fi batut cu barbarele. Nu stiu ce a fost la final, nu m-a interesat, venise vara si cazusem de acord toti sa renuntam, dar din ce am inteles, aliatu vostru drag, giubi, v-a c-am tras-o cu locurile in trib si medaliile, practic pentru ce arunci cu rahat in sersil acum, ai fi facut tu daca stiai de la bun inceput ce deznodamant va urma alaturi de giubi.
PS: ai mai jos ss-uri cu tot ce am scris, ca sa nu negi(claritate slabuta, gasite pe wapp).
PS2: fii om bun, lasa loc de buna ziua, nu trebuie s-o arzi pe aici cu arogante d-astea ieftine.

Atașamente

• Screenshot_20260514_074929_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20260514_074929_WhatsApp.jpg
    250,3 KB · Vizualizări: 51
  • Screenshot_20260514_074919_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20260514_074919_WhatsApp.jpg
    64,5 KB · Vizualizări: 51
  • Screenshot_20260514_074923_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20260514_074923_WhatsApp.jpg
    60 KB · Vizualizări: 51
Înapoi
Sus