Enyx88
member
- Scor reacție
- 23
Extrage village.txt si o sa vezi ca dau la fix numerele mele. Eu am luat toate satele, cu sau fara proprietar de pe continente. Ce ai pus tu e un clasament al triburilor per continente. Oricum conturile care au rasarit ca ciupercile dupa ploaie ori erau fara trib ori s-au barbarizat, deci nu erau in situatia ta desi corect e sa fie luate in calcul.Daca pui mâna și aduni satele din pozele date de mine, făcute la ora postării, nu o sa dea numerele tale. Am înțeles din prima ce ai spus, dar oricum ai aduna, nu dau numerele tale.
Da, raportul stânga dreapta este egal. Noi cu green, voi cu st. Dar normalitatea este doar un stânga, nu și în dreapta.
Cine a început practica? Voi.
V-a bătut ST la această "strategie"? Posibil.
Nume treabă mea sa semnaleze ce patiti voi pe extern. Eu semnalez ce pățesc eu. ST daca vrea, semnalează ce pățește ST. green semnalează ce pățește green, iar voi semnalați ce patiti voi, dacă vreți.
Nu e de datoria mea să ies eu sa postez că ți s-a blocat ție serveru.
"Cine a inceput practica?voi!" e o afirmatie atata de lipsita de continut si de vreo dovada incat nici nu are rost sa incerc sa discut pe marginea ei pt ca nu ai nici un argument sa o sustina. Pura propaganda si atat. Posibil ca ST sa "ne fi batut" la a adauga conturi pe harta ca sa compenseze satele pierdute in razboiul direct dar - hei, fiecare cu strategia lui -.
Legat de ce e treaba ta si ce nu e treaba ta, inteleg. Faceti popaganda incercand sa bateti apropouri ca serverul pica "cand e green atacat". Tu ca fost admin stii foarte bine cum pica serverele in zile de organizat.
Noi nu o sa ne punem sa "plangem" pe extern la fiecare problema tehnica pe care o intampinam.
Ne adaptam. Spor la joc !