Pai cum diferentiezi un noob de unul 'profi' ? Le ceri sa dea o declaratie pe proprie raspundere cum ca sunt noobi? Serverul casual a fost creat ca un server pentru noobi insa nu poti controla accesul jucatorilor 'profi' la acest server.
Nu zice nimeni sa-i iei cu japca, din contra, trebuie sa fie chestii optionale. Ba sunt nub, ma apucai acu 2 ore de joc, hai sa ma bag pe lumulica asta de inceput sa vad cu ce se mananca jocu` daca tot imi place cum arata paladinu` ala cu ditamai barda in mana. Voi cei din staff puteti da mesaje in game prin care sa anuntati domne se face lume de nubi, care vreti sa invatati joaca bine, directia acolo. Ma-ndoiesc sincer ca tu ca jucator experimentat te-ai baga pe o astfel de lume de 2-3 luni in care peste 65% din timp sa farmezi si sa aduni taleri pt nobili, sa stai in trib cu jucatori care sunt la inceput de drum. Nu cred ca mai ai rabdarea necesara

Preferabil ar fi sa se inscrie ei de buna voie si nesiliti de nimeni. Daca nu vor, treaba lor. Gandeste-te ca sunt, nu stiu sigur, dar dupa umila mea parere, undeva intre 60% si 80% din nubi, care n-au prins niciodata un final de lume. Ori tu prin lumea asta facuta strict pt incepatori le oferi ocazia sa vada cum arata o batalie in echipa, un razboi, fie el si de durata mica, ii arati practic la o scara mai mica frumusetea jocului.
Din punctul meu de vedere pedepsele pentru limbaj obscen sau trivial ar trebui innasprite. Jucam (teroretic) acest joc ca sa ne distram iar respectivii uita (sau nu le pasa) ca acest joc este jucat si de copii, de femei...uita ca nu este decat un joc de pe urma caruia nu te alegi cu nimic cand te deloghezi sau se inchide serveul. Multi dintre noi nu vrem sa vedem 'vitejia' lor din spatele monitoarelor. O sanctiune de genul celei propuse de tine este mult mai blanda decat cea pe care o primesc acum, crezi ca blandetea ii va face sa inteleaga unde gresesc? Eu zic ca nu. Pe mine unul sincer un mesaj de genul care imi este adresat ma face doar sa zambesc. Dar daca eu zambesc nu inseamna ca sunt de acord cu acest gen de manifestari.
Pai atunci de ce mai ai optiunea sa blochezi interlocutorul ? Eu zic ca din contra, anumite perioade ale zilei, sau ale lunii in anumite cazuri (cunoastem chiar si noi 2 un astfel de caz

) pot duce la reactii nefericite. Eu am propus asta in ideea in care de multe ori s-au luat avertismente sau banari pe insinuari sau aluzii nu foarte concludente. Parerea mea e ca o astfel de masura ar duce la o imbunatatire a calitatii jucatorilor din mai multe puncte de vedere:
1. Daca ii iei dreptul de a da mesaje private il obligi sa posteze pe forumul tribului cand e atacat sau pentru simpla socializare dintre membrii unui trib. Daca respectivul e redus mental si chiar nu stie altceva decat bag fac dreg, evident ca majoritatea il va exclude. Daca a fost doar o reactie nefericita, de moment, respectivul va constientiza mult mai "pe propria piele" ca sa zic asa, la ce pericole se expune cu un astfel de limbaj si va evita pe viitor sa-l mai foloseasca, ceea ce va duce la mult mai deasa folosire a blocarii expeditorului si la o micsorare considerabila a tichetelor inutile la care voi, cei din staff, tre` sa cascati ochii.
2. Elimini nemultumirile cu privire la duratele banarilor, motivele pt care s-a primit ban, etc in ceea ce priveste problemele de limbaj.
In totalitate!
Poate parea o utopie dar ma rog, asta-i parerea mea.
Ei asta e vesnica problema, de ce sa joace si ei? Pentru ca pe serverele (sau lumile) unde jucam sau am jucat practic nu avem acces deloc la sistemul de adminare. Vi s-a mai spus asta de mii de ori. Jucam dupa aceleasi reguli ca si voi in aceleasi conditii ca si voi. Cei ce sunt de parerea asta sunt multi dar cu totii uitati ceva important : curatenia (acolo unde e cazul sa se faca curatenie) din jocul asta nu se datoreaza nimanui decat echipei de adminare si moderare. Intradevar exista oameni care invata din greseli dar din pacate sunt prea putini cei ce se incadreaza aici.
.
Complet deplasat raspunsul tau. Nu v-am acuzat de nimic, nici pe tine nici pe colegii tai. Am expus doar o realitate. Majoritatea jucatorilor sunt nemultumiti de faptul ca adminii joaca pe aceleasi lumi cu ei. Eu am propus o solutie, care evident, ramane la latitudinea voastra daca va fi aplicata sau nu. Din nou, dupa parerea mea, aceasta solutie ar rezolva extrem de multe nemultumiri, s-ar reduce consistent renuntarile la joc, cel putin renuntarile permanente la joc. Nu uita ca 99% din jucatori nu pot verifica ceea ce tu ai scris mai sus. Nu e nimeni obligat sa te creada pe cuvant
Imi cer scuze daca scriu ditamai romanu` si daca-l mai si editez dar sunt rupt de somn si mi-e cam greu sa spun tot ce vreau deodata si s-o fac si pe scurt.
Acum ca o nota personala, ai mai invatat joaca ? Sau tot nub ?

Te scot la un interval mic pe 42 sa te mai scutur de rugina ?