DeletedUser
te rog sa ma crezi miss ca nu am facut nici o aluzie la tine! imi cer scuze daca te-am deranjat in orice fel
Refugiat : Este atacat de un trib dar in acelasi timp el schimba tribul ! Ca sa nu mai fie considerat refugiat ar trebui sa treaca macar 48 de ore.
Tradator - Schimba tribul , dar ATENTIE trece la tribul dusman fostului lui trib altfel nu e considerat tradator .
noob-newbie este un jucator INCEPATOR ! De multe ori noobi sunt considerati nu neaparat incepatorii ci jucatori care sunt incepatori si se dau mari profesori !
Sau ! Nu sunt incepatori dar oricum nu stiu jocul .
Mai nou e folosit si de jucatorii foarte buni pentru a amplifica faptul ca sunt buni ... .
@Miss Piggy te rog daca se poate sa trimit cativa colegi in practica la voi ..dupa ce voi vorbi eu cu ei .. sa-mi dai un mesaj privat ori aici pe extern ori pe joc , ma gasesti sub numele de SirEmiL .
Multumesc anticipat.
Ce am facut eu, Rhadookoo, pentru tribul ABC...?
Ati transformat un trib cu o idee de exceptie intr-o gloata jalnica si miloaga!
tribul ABC... este o adunatura de admini si o tabara de refugiati..
Stiu ca s-a vrut sa intrati in IMMO la finalizarea proiectului ABC... ceea ce consider imposibil... unii dintre voi aveti gura prea mare si nu as putea lucra cu voi.. ar fi prea obositor..
Eu am intrat pe L10 cu intentia de a intra in ABC. Asa cum am spus si profesorilor carora le-am cerut invitatie si care m-au intrebat motivul si durata sederii, chiar daca am mai jucat, intotdeauna mai este ceva de invatat si voi ramane in ABC pana la finalul proiectului.Nu inteleg, daca tot va vreti a fi un trib scoala, de ce tineti la conturile voastre domnilor profesori si ati recrutat/dezvoltat agresiv in zona noastra, sau ne-ati recrutat refugiatii care nu sunt nici incepatori si nici profesori. Mare atentie, REFUGIATI! Si v-am tolerat.
tribul ABC e un trib de refugiati........ aveti dreptate!!! nu au luat la ei doar n00bi, ci oameni care vroiau sa scape de atacuri. vreau sa vad si eu un incepator care a facut progrese in ABC, dar cred ca daca vreti sa ne aratati asa ceva, va faceti voi multicont, pentru ca pe saracu' beginer nu aveti de unde sa il luati! aici ati fost un trib care decat a incurcat!
Din cate stiu eu, Miss Piggy a fost concediata de catre Rhadookoo acesta spunandu-i ca nu va fi atacata de IMMO. Unde e refugierea?asa sa va aparati cauza, aruncand cu noroi si cu infantilisme de genul se mai trezeste unul vorbind pt ca altfel nu puteti!
ce inseamna refugiat?! miss piggy, efes pielsen, superfr! cam asta inseamna refugiat! stiti voi cel mai bine!
in continuare astept incepatorul ala care sa ne confirme la toti ca ati facut si voi ceva bun cu tentativa asta de trib scoala
in continuare astept incepatorul ala care sa ne confirme la toti ca ati facut si voi ceva bun cu tentativa asta de trib scoala