SH + academiile, Takezo, Takeda vs Zei + academiile, Green + academiile

  • Autor subiect DeletedUser44858
  • Data de început

DeletedUser16539

Daca incepi cu gramatica, iti iau si eu postarile de mai sus.

Uite-l ma ca stie si putina matematica. La punctul 2, cred ca gresesti putin, dar la experienta ta se iarta. La o ferma plina la tine cata populatie are? la mine are 20k. La tine incap mai putine trupe de iti dau aproape 4 ferme?

P.S. Asa sunt eu imi place sa ma repet.
 

DeletedUser44858

Stiu ca-ti place sa fii papagal, nu e o noutate :) Nu te obosi cu "postarile de mai sus" ca pe pagina asta nu e niciuna iar pe cele de pe paginile anterioare nu le poti prelucra intelectual :) Vezi ca-n mesajele de pe joc ziceai ca ai 22k, dar si la 20k x 3, la ce sate de sub 8 mii de puncte ai tu, e lejer sa-ti dai seama ca nu-ti intrau tie niciodata peste 18 mii de trupe, daca-ti intrau si alea :) Apropo de experienta, de ce minti ca dai stergere cand tu esti pe joc ? :))) Vezi ca iar iti dai fault singur, am inteles ca ai pierdut 12 sate in ultimele 24 de ore, e un nou record pentru un amator ca tine, 2 pe ora... Cred ca sunt conturi lasate in sitter de pe care se iau satele mai greu decat le pierzi tu cand e vorba de luptat pentru ele :))
 

DeletedUser16539

Aaa, pai tu recrutezi 15k per sat. Atunci e normal sa iti dea aproape 4 ferme defensive. Acu inteleg de ce aveai nevoie de, STRICT, numarul de ferme. Of, of, ce greseala impardonabila din partea mea.

P.S. Ipmipi plapacepe sapa mapa repetp!
 

DeletedUser16539

Nu sunt pe cont de ieri dimineata, de cand am dat stergere. Prin faptul ca am zis ca trebuie sa va chinuiti, m-am referit la simplul fapt ca trebuie sa va spargeti niste trupe, si sa pierdeti putin timp cu ele. Trebuie sa ma crezi pe cuvant! Sunt trupe pe sate, pe care trebuie sa le spargeti.

P.S. trupele erau la total, sa nu-mi spui ca nu cunosti scriptul TROUPCOUNT ca nu te cred. Le-am preluat de pe toate satele, la fel cum ti-am si spus, sau cum crezi le-am preluat de ti le-am dat asa. Era foarte foarte simplu sa-mi dai niste coordonate si le trimiteam instant. Oricum e mai bine asa
 

DeletedUser44858

editat

1.2 Membrii forumului nu au dreptul să se dea drept moderatori sau admini. Incearcarea de a acţiona ca un moderator sau admin este interzisă şi duce la primirea de sanctiuni.

1.5. Membrilor forumului le este interzis să provoace moderatorii sau adminii în mod deliberat. Topicurile sau mesajele care au ca scop crearea de conflicte între jucători şi moderatori vor fi şterse, iar autorii vor fi pedepsiţi aspru.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser16539

se da urmatoarea problema matematica
20000 lancieri = 1 ferma defensiva
20000 spade = 1 ferma defensiva
20000 arcuri = 1 ferma defensiva

Intrebare: Cate ferme defensive sunt in total?

De unde si pana unde ai ajuns tu sa imparti, cand eu ti-am spus ca am preuat cu scriptul TROUPCOUNT, script ce-l gasesti pe forum la linkuri si unelte independente?

Si da, nu sunt pe cont de ieri dimineata. Nu cred ca unii din colegi m-au sters de la prieteni, da o circulara in acest sens, si pune un om sa stea 24 din 24 sa verifice cand si la ce ora intru. Dar spune-le sa faca cu schimbu sa nu oboseasca. Nu dureaza mult, inca 2-3 zile pana se sterge contul, ca apoi se pot odihnii si ei.
 

DeletedUser44858

Pai la intrebarea ta nici macar tu n-ai fost in stare sa raspunzi :)) Si-n postarea ta erau 22k, 21,800 si 20700 :) In fine, divagam, ideea e ca te vede lumea verde pe joc si cica tu dai stergere :)) Penibil, de toata jena esti ma :))) Oricum, m-am prins, n-ai viata sociala, d-aia imi faceai panda p-aici sa imi astepti replica :)) Eu te intrebam simplu cate ferme de aparare ai, tu te apucasei sa-mi spui de planurile tale de viitor, de parca am eu vreo vina ca n-ai un psihiatru care sa te ajute-n viata :)
 

DeletedUser16539

Stii bine ca nu e nimeni pe cont. Amandoi stim asta, asa ca lasa tu oamenii sa atace, nu-i mai induce tu in eroare. Daca nu vii cu un print screen aici nu te va crede nimeni
 

DeletedUser44858

Stii bine ca nu e nimeni pe cont. Amandoi stim asta, asa ca lasa tu oamenii sa atace, nu-i mai induce tu in eroare. Daca nu vii cu un print screen aici nu te va crede nimeni
N-am cu ce printscreen sa vin, tu nu contezi pentru nimeni, nu meriti efortul, esti la capitolul glume :) Stii foarte bine ca te macina faptu` ca esti un amator de toata jena si incerci sa te scoti si tu prin public, pacat ca nu mai pune nimeni botul la harfele astea... Mira-m-as sa te mai vad vreodata prin vreun trib serios.
 

DeletedUser13059

Aminnnnn!!!!

Doamne milueste , Doamne miluieste si pe toti zeii ii pazeste de ilegalitati ...


Am auzit de la o pasarica cum ca prin zei sunt banati unu cate unu pentru diferite chestii ilegale :(

Nu ii frumos asa ceva ori jucam corect , ori jucam murdar ?
 

Sorin08

Game Suport
Scor reacție
16
Dar naduf ce a facut?:eek:
E frumos sa acuzi pe altii cand un cont din propriul trib e sanctionat destul de bine?Parca am fi in politica...aia corupti dau vina pe ceilalti corupti.
 

DeletedUser6558

cine cistiga razboiul in centru? sau cine are un avantaj ? intreb asa de curiozitate, nu ca am vreo treaba, nu mai joc pe 42 pt ca am esuat si dpmdv e inchisa lumea, si din moment ce toti iau toate satele de pe margine si toate barbarele din centrul k34, nu dau restart, n-am ce face acolo, dar chiar sint curios, am citit statisticile dar acelea sint doar statistici. si dc se ntreaba cineva ce treaba am, sint curios ce cauta SH pe k24 si 34 de vreo 2 luni de cind joc, si nu scad in punctaj, si de ce pink ori yellow in loc sa-i elimine de acolo se ocupa cu tot felu de hartuieli de periferie? eram curios de ce am avut eu de facut fata la atacuri din toate directiile, in timp ce SH crestea lejer... intreb, nu dau cu parul...
 

Sorin08

Game Suport
Scor reacție
16
Pai un jucator cu experienta ta isi poate face frumos o harta pe twstats si o sa observe ca linia continentului 34 este linie de granita (ceea ce iti raspunde la intrebare de ce e constanta), iar pe 24 vad ca sh are doar 4 sate :eek:

1iMSuc0.png
 

DeletedUser6558

:( ...da. corect. nu m-am uitat niciodata la harta k34 in ansamblu. excuse me.
 

Sorin08

Game Suport
Scor reacție
16
xello5 mar 23, 01:21
Urmatoru organziat la nivel de trib este pe data de 28 Martie(sambata)

Va rog sa raspundeti la mesaj cat mai rpd posibil !!!

Raspundeti la mesaj cu:

1: Numar de fulluri (Atac)
2: Numar de nobili (Trenulet)b4fEcGd.png

Uite organizatu', nu-i organizatu' :eek:
 
Sus